Pink gintonic

Pink gintonic

2018 július 20.

Hozzávalók: 1,2 dl tonic 5 cl gin 5 friss citromfű levél 1 szelet pink grapefruit jég
Gombás-hagymás csirkecombok

Gombás-hagymás csirkecombok

2018 július 9.

Hozzávalók: 4 csirkecomb (alsó-felső) 25 dkg gomba 3 fej vöröshagyma 5-6 gerezd fokhagyma só, bors, rozmaring olaj vagy zsiradék bacon
Kapros-túrós csuszaburgonya

Kapros-túrós csuszaburgonya

2018 június 20.

Hozzávalók: 1 kg újburgonya, 25 dkg juhtúró, 3 dl tejföl, 10 dkg füstölt szalonna, 1 csokor friss kapor, só
Sörfondü

Sörfondü

2018 június 14.

Hozzávalók: 500g ementáli szerű sajt, 250 ml világos sör, 1 ek mustár, 1 öntet Tabasco-szósz
Grillezett steak sültpaprika mártással

Grillezett steak sültpaprika mártással

2018 június 6.

Hozzávalók: 450g steak hús, 8 ek ecetes, olajmentes saláta öntet, 2 közepes méretű piros paprika, 1 gerezd felaprított fokhagyma, 1 ek kapor, 1 közepes méretű mogyoróhagyma felaprítva, 3 ek friss bazsalikom apróra vágva, olaj, 1/8 ek...
Spárga dijoni módra

Spárga dijoni módra

2018 június 5.

Hozzávalók: 700g zöld spárga, só, 4 ek olívaolaj, 1 ek fehérborecet, 1 ek dijoni mustár, 1 k szárított tárkony, 2 ek tejföl, bors, 2 ek apróra vágott lilahagyma
Epres túrókrém

Epres túrókrém

2018 május 24.

Hozzávalók: 25 dkg eper 10 dkg túró 2 doboz vanílisás krémtúró méz
Kapros újkrumpli

Kapros újkrumpli

2018 május 15.

Hozzávalók: 1 kg kis szemű újkrumpli 5-6 dkg vaj só, bors friss kapor
Fokhagymás-szalonnás süllő

Fokhagymás-szalonnás süllő

2018 május 11.

Hozzávalók: 1 kg süllő 12 dkg füstölt szalonna 5 dkg vaj 5 gerezd fokhagyma 1 db citrom só, bors petrezselyem, kakukkfű, bazsalikom, rozmaring
Sajttal sült spárga

Sajttal sült spárga

2018 május 10.

Hozzávalók: 1 cs fehér spárga 1 cs zöldspárga 3 dkg vaj 1 ek só 1 ek cukor fél citrom leve A szószhoz: 3 dl tej 2 ek liszt 2 gerezd fokhagyma só, szerecsendió kevés vaj 30 dkg sajt