Citromos–fokhagymás csirke

Citromos–fokhagymás csirke

2016 február 15.

Hozzávalók: 4 db 150 g bőr- és csontnélküli csirkemell, só, bors, 1 citrom reszelt héja, 1 ek finomra vágott rozmaring, 4 gerezd fokhagyma nagyon finomra vágva, 1 nagy tojás fehérje, 500g újburgonya, meghámozva és apróra vágva, 300g zöldbab...
Pulykás wrap

Pulykás wrap

2016 február 11.

Hozzávalók: 224g fűszeres sajtkrém, 2 tk mustár, 6 teljes kiőrlésű tortilla lap, 80g jégsaláta, 12 szelet pulykasonka, 80g reszelt sajt, 1 paradicsom, 1 avokadó, 6 csík bacon szalonna
Almás csirkesült

Almás csirkesült

2016 február 4.

Hozzávalók: 6 db csirke alsó vagy felsőcomb 2 db alma 1 kg burgonya 2 gerezd fokhagyma só, bors 10 dkg bacon 3 ek napraforgó olaj
Orosz hússaláta

Orosz hússaláta

2016 február 1.

Hozzávalók: 30 dkg főtt csirkemell 3 db csemegeuborka 2 db főtt tojás 4 db újhagyma 1 db alma 1,5 dl g tejföl 3 ek majonéz só, bors 1 ek fehérborecet 1 tk cukor
Bajor rakott krumpli

Bajor rakott krumpli

2016 január 5.

Hozzávalók: 1 kg burgonya 20 dkg sonka 4 dl tejföl 4 db tojás só , bors 5 dkg vaj zsemlemorzsa 20 dkg reszelt füstölt sajt
Leveles tésztás virsli

Leveles tésztás virsli

2016 január 4.

Hozzávalók: fél csomag leveles tészta 5 pár virsli 1 db tojás 10 dkg trappista sajt 2 ek mustár
Fűszeres sült burgonya chorizóval

Fűszeres sült burgonya chorizóval

2015 december 18.

Hozzávalók: 45 dkg újburgonya, 3 ek olívaolaj, 20 dkg chorizo, darabokra vágva, 2 gerezd fokhagyma, összezúzva, ½ kk szárított, darált chili, friss petrezselyem apróra vágva, só
Ananászos rizs

Ananászos rizs

2015 december 2.

Hozzávalók: 2,5 dl rizs 45 dkg ananászkonzerv 20 dkg sonka 1 gerezd fokhagyma petrezselyem olaj só, bors
Krumplin sült disznótoros

Krumplin sült disznótoros

2015 december 1.

Hozzávalók: 1 véreshurka 1 májas hurka 1 kolbász 1 kg krumpli 1 fej lilahagyma só, bors víz
Brokkolis, boros tagliatelle

Brokkolis, boros tagliatelle

2015 október 29.

Hozzávalók: 1 ek olívaolaj, 1 fej hagyma felaprítva, 1 piros húsú paprika vékony csíkokra vágva, 1/2 - 1/2 mk szárított rozmaring és kakukkfű, 220g tagliatelle verde (zöld szélesmetélt), 340g brokkoli megtisztítva és kis rózsákra szedve, 340g...