Krumplirózsa bacönnel

Krumplirózsa bacönnel

2016 december 2.

Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta 25 dkg krumpli 6 szelet bacon 1 ek vaj só, bors, pirospaprika
Betyárburgonya

Betyárburgonya

2016 december 1.

Hozzávalók: 1 kg burgonya 3 vöröshagyma 20 dkg parasztkolbász 10 dkg szalonna só, bors, csípős paprika olaj
Török töltött paradicsom

Török töltött paradicsom

2016 november 21.

Hozzávalók: - 1/4 csésze nyers rizs - 1 fej vöröshagyma, apróra vágva - 30 dkg darált hús - 12 nagy paradicsom - 1 tk. apróra vágott menta - 1 tk. apróra vágott friss kapor - só és bors - 1 zöldpaprika, szeletekre vágva
Töltött gombafejek

Töltött gombafejek

2016 október 26.

Hozzávalók: 10 db csiperkegomba 1 fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 4 ek habtejszín 20 dkg darált sertéshús 5 dkg sajt 1 db füstölthús kocka olaj
Bacon-tojás muffin

Bacon-tojás muffin

2016 szeptember 27.

Hozzávalók: 6 tojás bacon (amennyit felvesz a forma) 10 dkg sajt 1 hagyma 1 paradicsom 1 paprika só, bors
Szupergyors rizses hús

Szupergyors rizses hús

2016 szeptember 26.

Hozzávalók 2 személyre: - kb. 20 dkg maradék sült hús - 12 dkg rizs - 20 dkg zöldség (lehet bármilyen, mirelit is ) - 3-4 evőkanál ajvar - 3-4 evőkanál zöldség- vagy húsleves
Sajtos-szilvás penne

Sajtos-szilvás penne

2016 augusztus 2.

Hozzávalók: - 40-50 dkg karaj, csont nélkül - 30 dkg aszalt szilva - 10 dkg sajt, lehetőleg penészes, kevés parmezán - 2 vöröshagyma, 4-5 gerezd fokhagyma - 2-3 dl fehér bor - 1/2 l tejszín - 1 zacskó penne tészta - 25 dkg gomba - 1 dl olívaolaj -...
Lecsó - bográcsban

Lecsó - bográcsban

2016 július 21.

Hozzávalók: húsos szalonna 2 szál kolbász 3 fej hagyma 3 paprika 1 erős paprika 4 paradicsom só, bors, pirospaprika olaj
Gombás csirke burgonyaágyon

Gombás csirke burgonyaágyon

2016 július 19.

Hozzávalók: 40 dkg csirmecomb filé 30 dkg krumpli 25 dkg gomba 2 fej vöröshagyma 10 gerezd fokhagyma só, bors rozmaring, ételízesítő
Kapros lecsó

Kapros lecsó

2016 június 30.

Hozzávalók: 4 paradicsom 3 paprika 2 fej hagyma 2 tojás 5 dkg bacon 1 szál kolbász olaj só, pirospaprika, bors friss kapor