Kapros lazacsaláta

Kapros lazacsaláta

2015 április 14.

Hozzávalók: - 2 adag rukkola - 2 adag madársaláta - 2 db paradicsom - 2 szál újhagyma - 2 szelet füstölt lazac - 4 szelet camembert sajt - kapor, olívaolaj - 0,5 lime (esetleg citrom)
Tavaszi leves csirkével

Tavaszi leves csirkével

2015 április 13.

Hozzávalók: - fél csirkemell - 5-6 szál vegyes zöldség (sárgarépa, fehérrépa) - só, őrölt bors - kis pohár rizs - 1 kis doboz tejföl - petrezselyem - olaj - zöldségleves kocka
Medvehagyma-krémleves

Medvehagyma-krémleves

2015 április 1.

Hozzávalók: 1 csokor medvehagyma 1 száll póréhagyma 1 krumpli só, bors, szerecsendió 1 zöldségleveskocka 1 ek margarin 2 ek olívaolaj 2 dl tejszín
Pisztáciás narancssaláta

Pisztáciás narancssaláta

2015 március 16.

Hozzávalók: - 6 narancs - 1 kis gumó édeskömény - csészénnyi vékonyra reszelt retek - durvára vágott koriander - 2 evőkanál extra szűz olívaolaj vagy pisztácia olaj - friss citromlé - só, bors - 6 evőkanál sós pisztácia - 1 csomag saláta...
Könnyű zöldségleves

Könnyű zöldségleves

2015 március 3.

Hozzávalók: 50 dkg brokkoli 1 sárgarépa 1 fehérrépa 1,5 liter alaplé (lehet kockából) 1 karalábé 1 marék kelbimbó 1 zeller 1 fej hagyma só, bors, petrezselyem
Indiai fűszeres rizs

Indiai fűszeres rizs

2015 március 2.

Hozzávalók: 1 pohár hosszúszemű rizs 1 ek olaj 1 ek vaj 1 kk római kömény 3 szem szegfűszeg 2 édesbabér-levél só
Tökmagolajos saláta

Tökmagolajos saláta

2015 február 27.

Hozzávalók: fél fejes saláta, fél tépő saláta, ízlés szerint endivia saláta, ízlés szerint kínai kelsaláta, tökmagolaj ecet só ízlés szerint tisztított tökmag, fokhagyma
Tengeri hal görögösen

Tengeri hal görögösen

2015 február 19.

Hozzávalók 4 személyre: - 1,5 kg fehér húsú tengeri hal - 2 közepes fej vöröshagyma - 4 paradicsom - 1 dl fehér bor - 1 dl olívaolaj - 1 csomó petrezselyemzöld - só, bors
Sörben sült csirkecombok

Sörben sült csirkecombok

2015 február 18.

Hozzávalók: A páchoz 1 gerezd fokhagyma 1 kk majoránna só, bors, pirospaprika 1 ek olaj A húshoz 2 dl sör 4 db csirkecomb

Tonhalsaláta

2015 február 16.

Hozzávalók: 50 dkg tonhal, 1 fej lilahagyma, 2 db paradicsom, 1 db zöldpaprika, fél fejes saláta, 2 ek borecet, 1 dl fehérbor, ½ citrom leve, 2 ek olaj, 1 csokor petrezselyem, só, bors