Sajtos mártogatós

Sajtos mártogatós

2017 október 16.

Hozzávalók: 1 doboz tejföl 1 tubus krémsajt - lehet füstölt is 3 gerezd fokhagyma só, bors tetszés szerint csíkokra vágott zöldségek: uborka, zeller, sárgarépa, stb.
Hal - sajttal

Hal - sajttal

2017 október 11.

Hozzávalók: 80 dkg tőkehalfilé 2 dl tejföl 20 dkg sajt (lehet vegyesen) 2 ek vaj só, bors
Tonhalsaláta tojással

Tonhalsaláta tojással

2017 szeptember 25.

Hozzávalók: jégsaláta fél kígyóuborka 1 db paprika 2 db paradicsom 1 db ilahagyma 2 db tojás tonhalkonzerv só, bors
Borsókrémleves tejszínnel és póréhagymával

Borsókrémleves tejszínnel és póréhagymával

2017 szeptember 14.

Hozzávalók: 0,5 kg zöldborsó 2 dl főzőtejszín fél póréhagyma petrezselyem só, bors, szerecsendió, kicsi gyömbér 10 dkg pirított mandula kevés vaj
Fetás szendvicskrém

Fetás szendvicskrém

2017 szeptember 11.

Hozzávalók: 20 dkg feta sajt 0,5 dl olívaolaj bazsalikom, petrezselyem só, bors pár csepp citromlé
Fahéjas szilvaleves

Fahéjas szilvaleves

2017 szeptember 4.

Hozzávalók: 50 dkg szilva 5 ek cukor 5 dl tej 2 rúd fahéj 1 cs vaníliás cukor 1 cs vaníliás pudingpor
Kapros-uborkás céklakrém

Kapros-uborkás céklakrém

2017 augusztus 31.

Hozzávalók: 4 cékla fél kígyóuborka 1 pohár kefir 1 pohár tejföl só, bors, kapor
Provence-i krumpli

Provence-i krumpli

2017 augusztus 16.

Hozzávalók: 1 kg krumpli (lehetőség szerint újkrumpli) 1 tk só (nagyszemű) 1 tk bors 1 ek méz 5-6 szál kakukkfű 1 kk levendulavirág 2 ek olívaolaj
Tejszínes-mustáros uborkasaláta

Tejszínes-mustáros uborkasaláta

2017 augusztus 14.

Hozzávalók: 4 db uborka 1 db mogyoróhagyma 2 dl zöldség- vagy húsleves (lehet kockából) 1 dl főzőtejszín 2 tk mustár 1 ek olívaolaj 2 tk burgonyakeményítő 0,5 citrom leve friss kapor só, bors
Paradicsomos-fetás padlizsán

Paradicsomos-fetás padlizsán

2017 augusztus 10.

Hozzávalók: 2 (közepes) padlizsán 2 ek olívaolaj 2 paradicsom 2-3 gerezd fokhagyma 20 dkg feta só, bors metélőhagyma