Legényfogó leves

Legényfogó leves

2018 február 2.

Hozzávalók: 25 dkg csirkemell 1 fej vöröshagyma 20 dkg sárgarépa 20 dkg fehérrépa 20 dkg gomba babérlevél bazsalikom 1 tk mustár 2 dl tejföl 1 ek liszt 1 ek olaj só, bors
Téli gyümölcssaláta

Téli gyümölcssaláta

2018 január 31.

Hozzávalók: - 2 alma, - 3 narancs, - 4 banán, - 1 pohár joghurt, - 2 evőkanál méz, - 2 kávéskanál őrölt fahéj, - 20 szem mogyoró
Csípős-savanyú leves

Csípős-savanyú leves

2018 január 26.

Hozzávalók: 20 dkg csirkemell filé 2 közepes db sárgarépa 1 szál póréhagyma 1,5 l csirke alaplé (kockából) 5 dkg bambuszrügy (konzerv) 2 db tojás 1,5 ek szójaszósz 1 ek fehérborecet 2 ek erőspaprika krém 1 ek étkezési keményítő
Joghurtos karfiolleves

Joghurtos karfiolleves

2018 január 23.

Hozzávalók: 50 dkg karfiol, 5 dl víz, 2 ek vaj, 2 ek mandula, 1 fej hagyma, 1 ek liszt, só, szerecsendió, 2 dl joghurt, 2,5 dl tej, petrezselyem
Egyszerű virslisaláta

Egyszerű virslisaláta

2018 január 3.

Hozzávalók: 2 pár virsli 1 fej lilahagyma vagy póréhagyma 1 doboz kukorica 4-5 csemegeuborka 2 dl tejföl majonéz mustár só, bors, cukor
Gyors saláta öntettel

Gyors saláta öntettel

2017 november 14.

Hozzávalók: - fél fej saláta - 2 paradicsom - fél kígyóuborka - 1 paprika - 1 sárgarépa - 1 fej lilahagyma - 3dl joghurt - 2 ek majonéz - 1 kk mustár - 1 ek cukor - só, bors, ételízesítő
Töltött gombafejek

Töltött gombafejek

2017 november 10.

Hozzávalók: 8 nagyobb gombafej 3 szelet toast kenyér 1 kaliforniai paprika 1 hagyma 2-3 gerezd fokhagyma 1 tojás reszelt sajt só, bors, ételízesítő olaj vagy vaj
Joghurtos céklaleves

Joghurtos céklaleves

2017 október 27.

Hozzávalók: 2 db cékla 2 dl joghurt 1 gerezd fokhagyma só, bors kapor
Sajtos mártogatós

Sajtos mártogatós

2017 október 16.

Hozzávalók: 1 doboz tejföl 1 tubus krémsajt - lehet füstölt is 3 gerezd fokhagyma só, bors tetszés szerint csíkokra vágott zöldségek: uborka, zeller, sárgarépa, stb.
Hal - sajttal

Hal - sajttal

2017 október 11.

Hozzávalók: 80 dkg tőkehalfilé 2 dl tejföl 20 dkg sajt (lehet vegyesen) 2 ek vaj só, bors