Caprese avokádóval

Caprese avokádóval

2016 július 29.

Hozzávalók: 50 dkg mozzarella 2 db avokádó 50 dkg koktélparadicsom 8 ek olívaolaj 4 ek balzsamecet só, bors 1 csokor friss bazsalikom
Tök fehérmártásban

Tök fehérmártásban

2016 július 28.

Hozzávalók: 1 ½ kg gyenge spárgatök, 3 ek olaj, 3 dkg liszt, 2 dl tejjel készült fehérmártás (2 dkg liszt, 4 dkg vaj, 2 dl tejjel készítve), 1 dl tejföl
Krémes fokhagymás mártogatós

Krémes fokhagymás mártogatós

2016 július 25.

Hozzávalók: 1/2 uborka, magozott, kockára vágva, 1 fokhagyma gerezd, nyomva, 1OO ml olívaolaj, 1 érett paradicsom apró kockákra vágva, 15 ml fehérbor ecet, 2OO ml tejföl, só, bors
Nyári vitaminsaláta

Nyári vitaminsaláta

2016 július 13.

Hozzávalók: 1 sárgarépa 1 kigyóuborka 2 paradicsom 1 paprika 1 lilahagyma natur joghurt majonéz, ízlés szerint só, bors petrezselyem
Zöldségnyárs grillhez

Zöldségnyárs grillhez

2016 július 6.

Hozzávalók: krumpli cukkini gomba hagyma zöldfűszer-keverék olaj nyárs vagy hurkapálcika
Fokhagymás halfilé

Fokhagymás halfilé

2016 július 5.

Hozzávalók: 1 kg tengeri hafilé só, bors 5-6 gerezd fokhagyma metélőhagyma olaj
Kapros tökfőzelék

Kapros tökfőzelék

2016 június 14.

Hozzávalók: 1 kg tök 1 nagyobb fej vöröshagyma liszt olaj só, bors, pirospaprika, ételízesítő 2-3 dl tejföl 1 ek ecet 2 csomag kapor
Ratatouille-lal töltött paprika

Ratatouille-lal töltött paprika

2016 június 13.

Hozzávalók: 5 piros paprika, 50g rizs, 1 hagyma apróra vágva, 1 cukkíni apróra darabolva, 200g konzerv paradicsom, 75g zsemlemorzsa
Spárga dijoni módra

Spárga dijoni módra

2016 június 2.

Hozzávalók: 700g zöld spárga, só, 4 ek olívaolaj, 1 ek fehérborecet, 1 ek dijoni mustár, 1 k szárított tárkony, 2 ek tejföl, bors, 2 ek apróra vágott lilahagyma
Petrezselyemsaláta - tabulé

Petrezselyemsaláta - tabulé

2016 június 1.

Hozzávalók: 5 dkg száraz bulgur (szárazon) 1,2 dl víz 1 db kígyóuborka 3 db paradicsom 2 szál újhagyma 1 csokor petrezselyemzöld fél citrom 3 evőkanál olívaolaj só, bors pár mentalevél