Pudingos körteleves

Pudingos körteleves

2014 október 27.

Hozzávalók 4 körte fahéj szegfűszeg 5 ek barnacukor 1 ek kókuszos pudingpor 2,5 dl főzőtejszín 1 ek citromlé só
Tejszínes hagymakrémleves sajttal

Tejszínes hagymakrémleves sajttal

2014 október 7.

Hozzávalók: - 5 vöröshagyma - 1 gerezd fokhagyma - 3 dl tejszín - 1,5 l húsleves (lehet kockából) - 15 dkg reszelt sajt - 4 szelet kenyér - olívaolaj - só, bors
Sült paradicsom

Sült paradicsom

2014 szeptember 2.

Hozzávalók: 8 közepes paradicsom, 12 dkg olvadós, erős ízű sajt (Lajta, ilmici, gouda), 4 ek liszt, 5 dl tej, 4 ek olívaolaj, friss bazsalikom- és petrezselyemlevelek, só, bors, reszelt szerecsendió
Szilvaleves

Szilvaleves

2014 szeptember 1.

Hozzávalók: 0,5 kg szilva 0,5 cs. vaníliás pudingpor 2 dl tejföl fahéj, szegfűszeg cukor só citromhéj
Fűszeres joghurt

Fűszeres joghurt

2014 augusztus 15.

Hozzávalók: 250 ml sűrű joghurt, 1 gerezd finomra aprított fokhagyma, 1 ek ghi (tisztított vaj), ½ tk bors, 1 tk finomra őrölt koriander, ½ tk őrölt kurkuma, ½ tk só, Cayenne-bors és őrölt koriander a díszítéshez
Hideg sárgadinnye-leves

Hideg sárgadinnye-leves

2014 augusztus 11.

Hozzávalók: 1-1 db kétféle sárgadinnye (lehet galia, mézharmat) 2,5 dl 30%-os tejszín 2 dl tej 2 ek méz 1 ek fehér rum só, szerecsendió
Görög zöldbab

Görög zöldbab

2014 augusztus 8.

Hozzávalók: 1 kg zöldbab 2 gerezd fokhagyma 1 vöröshagyma só, pirospaprika olívaolaj
Frissítő dinnyesaláta

Frissítő dinnyesaláta

2014 augusztus 7.

Hozzávalók: 1 db sárgadinnye fél görögdinnye pár mentalevél
Szicíliai narancssaláta

Szicíliai narancssaláta

2014 augusztus 5.

Hozzávalók: 3 db narancs 1 fej hagyma olívaolaj olajbogyó 1 doboz szardella só, bors
Joghurtos paradicsomleves

Joghurtos paradicsomleves

2014 augusztus 4.

Hozzávalók: 1,5 kg érett paradicsom, 125 ml joghurt, 4 friss bazsalikomlevél, 1 tk szárított oregánó, só, bors