Töltött tök kaporral

Töltött tök kaporral

2016 május 2.

Hozzávalók: 1 kisebb tök 15 dkg darált hús 15 dkg félig főtt rizs 1 tojás 1 vöröshagyma 2 csokor kapor 2 ek tejföl liszt só, bors
Almás melegszendvics

Almás melegszendvics

2016 április 27.

Hozzávalók: 12 szelet zsúrkenyér, 25 dkg gépsonka, 4 alma, 10 dkg vaj
Citromos rizottó

Citromos rizottó

2016 április 20.

Hozzávalók: 30 dkg rizs 1 fej hagyma 1 gerezd fokhagyma 2 dl fehérbor 5 dl - 1 l zöldség alaplé (lehet kockából) 5 dkg vaj 1 ek olívaolaj 10 dkg parmezán sajt só, bors 1 citrom héja fél citrom leve
Joghurtos tésztasaláta

Joghurtos tésztasaláta

2016 április 18.

Hozzávalók: - 20 dkg penne, - 2 paradicsom, - 4 főtt tojás, - petrezselyem, - 2 pohár natúr joghurt, - citromlé, só, bors, oregánó, - 20 dkg trappista sajt
Grúz céklakrém

Grúz céklakrém

2016 április 8.

Hozzávalók: 25 dkg cékla 5 dkg dió 1 gerezd fokhagyma 1 ek balzsamecet 1 tk rozmaring só, bors fél gránátalma
Fokhagymás spárgaleves

Fokhagymás spárgaleves

2016 március 30.

Hozzávalók: 50 dkg zöldspárga 1 gerezd fokhagyma vegeta, bors 1 csipet szerecsendió 1,5 dl tejföl 2 ek zabkorpa
Tahi sült hal

Tahi sült hal

2016 március 17.

Hozzávalók: 1 kg tőkehal 2 gerezd fokhagyma 1 ek reszelt gyömbér 2 ek citromlé 1 ek halszósz 2 ek édes chiliszósz 1 ek rizsborecet 2 ek aprított korianderzöld 2 szál újhagyma szeletelve 1 tk szárított citromfű
Csilis harcsa

Csilis harcsa

2016 március 1.

Hozzávalók: 50 dkg harcsafilé olívaolaj 2 gerezd fokhagyma 1 fej hagyma Fűszerek: só római kömény oregánó pirospaprika őrölt csilipaprika
Céklakrém fetával

Céklakrém fetával

2016 február 26.

Hozzávalók: 1 db cékla 15 dkg feta 1 fej vöröshagyma 2 dl natúr joghurt 1 gerezd fokhagyma bors, köménymag
Túróval töltött gomba

Túróval töltött gomba

2016 február 24.

Hozzávalók: 50 dkg gomba 30 dkg tehéntúró 10 dkg krémsajt (lehet füstölt vagy csípős) 10 dkg sonka csípőspaprika-krém só, bors 20 dkg sajt