Tofusaláta

Tofusaláta

2015 január 22.

Hozzávalók: 25 dkg natúr tofu, 15 dkg narancs, 8 dkg kivi, 20 dkg banán, 20 dkg szőlő, 15 dkg alma, 2 dl víz, 10 dkg méz, 4 dkg vaníliás cukor, ízlés szerint citromlé vagy citromkarikák
Brokkolifasírt

Brokkolifasírt

2015 január 15.

Hozzávalók: 15 dkg brokkoli 1 db zsemle 1 gerezd fokhagyma 1 db tojás 10 dkg zsemlemorzsa só, bors kevés víz olaj a sütéshez
Zöldséges-sajtos gomba

Zöldséges-sajtos gomba

2015 január 13.

Hozzávalók 0,5 kg gomba 0,5 db cukkini 1 db paradicsom 1 szál póréhagyma fehér része 20 dkg sajt, reszelve kapor só bors olaj
Fokhagymaleves

Fokhagymaleves

2015 január 5.

Hozzávalók: 4 szelet kenyér, 4 ek füstölt sajt, 5 gerezd fokhagyma, 3 húsleves-kocka, 2 dl tejszín, 1 csokor petrezselyem 1 ek liszt só, bors, ízlés szerint
Magyaros gombaleves

Magyaros gombaleves

2014 november 24.

Hozzávalók: - 40 dkg csiperke gomba - 1 fej vöröshagyma - 2 db sárgarépa - 2 db fehérrépa - 1 fél zeller - petrezselyem - só, bors, pirospaprika - olaj
Azaltszilva leves fahéjjal és vörösborral

Azaltszilva leves fahéjjal és vörösborral

2014 november 17.

Hozzávalók: - 50 dkg (mag nélküli) aszaltszilva - 2 dl vörösbor - 2 dl tejföl - 4 dkg liszt - 5 dkg cukor - 1 kk vaj - 2 db egész fahéj - 4 db szegfűszeg - 1 csipet szerecsendió - só
Spenótleves

Spenótleves

2014 november 6.

Hozzávalók: - 25 dkg spenót - 1 vöröshagyma - 2,5 dl tejszín - 2 gerezd fokhagyma - 1 tk vaj - só, bors, szerecsendió
Pudingos körteleves

Pudingos körteleves

2014 október 27.

Hozzávalók 4 körte fahéj szegfűszeg 5 ek barnacukor 1 ek kókuszos pudingpor 2,5 dl főzőtejszín 1 ek citromlé só
Tejszínes hagymakrémleves sajttal

Tejszínes hagymakrémleves sajttal

2014 október 7.

Hozzávalók: - 5 vöröshagyma - 1 gerezd fokhagyma - 3 dl tejszín - 1,5 l húsleves (lehet kockából) - 15 dkg reszelt sajt - 4 szelet kenyér - olívaolaj - só, bors
Sült paradicsom

Sült paradicsom

2014 szeptember 2.

Hozzávalók: 8 közepes paradicsom, 12 dkg olvadós, erős ízű sajt (Lajta, ilmici, gouda), 4 ek liszt, 5 dl tej, 4 ek olívaolaj, friss bazsalikom- és petrezselyemlevelek, só, bors, reszelt szerecsendió