Gyors saláta öntettel

Gyors saláta öntettel

2017 november 14.

Hozzávalók: - fél fej saláta - 2 paradicsom - fél kígyóuborka - 1 paprika - 1 sárgarépa - 1 fej lilahagyma - 3dl joghurt - 2 ek majonéz - 1 kk mustár - 1 ek cukor - só, bors, ételízesítő
Töltött gombafejek

Töltött gombafejek

2017 november 10.

Hozzávalók: 8 nagyobb gombafej 3 szelet toast kenyér 1 kaliforniai paprika 1 hagyma 2-3 gerezd fokhagyma 1 tojás reszelt sajt só, bors, ételízesítő olaj vagy vaj
Joghurtos céklaleves

Joghurtos céklaleves

2017 október 27.

Hozzávalók: 2 db cékla 2 dl joghurt 1 gerezd fokhagyma só, bors kapor
Sajtos mártogatós

Sajtos mártogatós

2017 október 16.

Hozzávalók: 1 doboz tejföl 1 tubus krémsajt - lehet füstölt is 3 gerezd fokhagyma só, bors tetszés szerint csíkokra vágott zöldségek: uborka, zeller, sárgarépa, stb.
Hal - sajttal

Hal - sajttal

2017 október 11.

Hozzávalók: 80 dkg tőkehalfilé 2 dl tejföl 20 dkg sajt (lehet vegyesen) 2 ek vaj só, bors
Tonhalsaláta tojással

Tonhalsaláta tojással

2017 szeptember 25.

Hozzávalók: jégsaláta fél kígyóuborka 1 db paprika 2 db paradicsom 1 db ilahagyma 2 db tojás tonhalkonzerv só, bors
Borsókrémleves tejszínnel és póréhagymával

Borsókrémleves tejszínnel és póréhagymával

2017 szeptember 14.

Hozzávalók: 0,5 kg zöldborsó 2 dl főzőtejszín fél póréhagyma petrezselyem só, bors, szerecsendió, kicsi gyömbér 10 dkg pirított mandula kevés vaj
Fetás szendvicskrém

Fetás szendvicskrém

2017 szeptember 11.

Hozzávalók: 20 dkg feta sajt 0,5 dl olívaolaj bazsalikom, petrezselyem só, bors pár csepp citromlé
Fahéjas szilvaleves

Fahéjas szilvaleves

2017 szeptember 4.

Hozzávalók: 50 dkg szilva 5 ek cukor 5 dl tej 2 rúd fahéj 1 cs vaníliás cukor 1 cs vaníliás pudingpor
Kapros-uborkás céklakrém

Kapros-uborkás céklakrém

2017 augusztus 31.

Hozzávalók: 4 cékla fél kígyóuborka 1 pohár kefir 1 pohár tejföl só, bors, kapor