Tejszínes-mustáros uborkasaláta

Tejszínes-mustáros uborkasaláta

2015 augusztus 13.

Hozzávalók: 4 db uborka 1 db mogyoróhagyma 2 dl zöldség- vagy húsleves (lehet kockából) 1 dl főzőtejszín 2 tk mustár 1 ek olívaolaj 2 tk burgonyakeményítő 0,5 citrom leve friss kapor só, bors
Patisszonfasírt

Patisszonfasírt

2015 augusztus 11.

Hozzávalók: 1 db patiszon 2 db tojás kenyér vagy zsemle petrezselyem 1 fej hagyma só, bors zsemlemorzsa vegeta olaj a sütéshez
Mozzarella roston színes salátával

Mozzarella roston színes salátával

2015 augusztus 3.

Hozzávalók: 1 póréhagyma póréhagyma pár szem paradicsom 1 dl olívaolaj só, bors 40 dkg durumtészta friss bazsalikom 20 dkg mozzarella sajt 20 dkg galambbegysaláta
Sárgadinnye leves, főzés nélkül

Sárgadinnye leves, főzés nélkül

2015 július 31.

Hozzávalók: 2 sárgadinnye 1 l tej 1 dl tejszín porcukor fahéj vaníliás cukor citromlé 2 ek mandula, durvára törve
Sonkás dinnyesaláta

Sonkás dinnyesaláta

2015 július 27.

Hozzávalók: - fél sárgadinnye - 1 szelet görögdinnye - 15 szelet sonka - olívabogyó - pirított kesudió - só, bors - mentalevél
Hideg barackleves

Hideg barackleves

2015 július 24.

Hozzávalók: 1 kg őszibarack 1 kg nektarin fél csomag vaníliás pudingpor 2 csomag vaníliás cukor 7 ek cukor 2 kk fahéj 2 dl habtejszín 4 dl tej szegfűszeg ízlés szerint 1 ek finomliszt
Nápolyi tésztasaláta

Nápolyi tésztasaláta

2015 július 23.

Hozzávalók: 35 dkg penne tészta 25 dkg paradicsom 15 dkg mozzarella 2 db szardella 2,5 ek olívaolaj 4 levél bazsalikom só, bors
Bulgur saláta mentával

Bulgur saláta mentával

2015 július 16.

Hozzávalók: - 40 dkg bulgur - kb 8 dkg mentalevél - 1 csokor petrezselyem - 2 citrom - 1 vöröshagyma - 1 dl extra szűz olívaolaj - 4 paradicsom - 3 dl víz - 3 tk (tengeri) só - 1 tk fahéj
Rakott zöldbab paradicsommal

Rakott zöldbab paradicsommal

2015 július 6.

Hozzávalók: - 0,5 kg zöldbab - 0,5 kg paradicsom - vaj - só, kakukkfű, bazsalikom, petrezselyem, snidling - 5 dkg reszelt sajt
Fűszeres lencse spenóttal

Fűszeres lencse spenóttal

2015 június 3.

Hozzávalók: 200g lencse, 125g zsenge spenót, 125 ml csirkealaplé, 4 vékonyra szeletelt mogyoróhagyma, 2 gerezd finomra vágott fokhagyma, 3 ek citromlé, 2 ek finomra vágott menta, 2 ek finomra vágott petrezselyem, 2 tk köménymag, 1...