Spárgakrémleves fokhagymával

Spárgakrémleves fokhagymával

2018 április 25.

Hozzávalók: 50 dkg zöldspárga 1 gerezd fokhagyma vegeta, bors 1 csipet szerecsendió 1,5 dl tejföl 2 ek zabkorpa
Spárgasaláta almával

Spárgasaláta almával

2018 április 18.

Hozzávalók: 40 dkg spárga 1 fej saláta 2 db alma 4 db paradicsom 1 db citrom: a héja lereszelve, a leve kipréselve 1 dl olívaolaj 2 dkg tökmag
Hideg kovászos spárgaleves

Hideg kovászos spárgaleves

2018 április 17.

Hozzávalók: 0,5 kg kovászos spárga 2 dl kovászos spárgalé 2 dl zöldség alaplé 2 dl zúzott jég 1 ek méz 10 dkg pármai sonka 1 pohár joghurt kapor
Grúz céklakrém

Grúz céklakrém

2018 április 9.

Hozzávalók: 25 dkg cékla 5 dkg dió 1 gerezd fokhagyma 1 ek balzsamecet 1 tk rozmaring só, bors fél gránátalma
Egyszerű tökleves

Egyszerű tökleves

2018 március 27.

Hozzávalók: 1 vöröshagyma 2 paradicsom 1 paprika 0.5 kg gyalult tök 1 csokor kapor húslé vagy leveskocka só, bors, piropaprika 2 dl olaj 1 ek liszt 2 tk ecet
Bazsalikomos sárgarépa

Bazsalikomos sárgarépa

2018 március 7.

Hozzávalók: 60 dkg sárgarépa 2 evőkanál olívaolaj 1 csipet só 1 csipet frissen őrölt fehér bors 1 csokor friss bazsalikom 2 dkg vaj
Csilis harcsa

Csilis harcsa

2018 március 1.

Hozzávalók: 50 dkg harcsafilé olívaolaj 2 gerezd fokhagyma 1 fej hagyma Fűszerek: só római kömény oregánó pirospaprika őrölt csilipaprika
Túróval töltött gomba

Túróval töltött gomba

2018 február 26.

Hozzávalók: 50 dkg gomba 30 dkg tehéntúró 10 dkg krémsajt (lehet füstölt vagy csípős) 10 dkg sonka csípőspaprika-krém só, bors 20 dkg sajt
Legényfogó leves

Legényfogó leves

2018 február 2.

Hozzávalók: 25 dkg csirkemell 1 fej vöröshagyma 20 dkg sárgarépa 20 dkg fehérrépa 20 dkg gomba babérlevél bazsalikom 1 tk mustár 2 dl tejföl 1 ek liszt 1 ek olaj só, bors
Téli gyümölcssaláta

Téli gyümölcssaláta

2018 január 31.

Hozzávalók: - 2 alma, - 3 narancs, - 4 banán, - 1 pohár joghurt, - 2 evőkanál méz, - 2 kávéskanál őrölt fahéj, - 20 szem mogyoró