Vadkenderrel a pattanások ellen

Vadkenderrel a pattanások ellen

2015 október 14.

Gyógyszer lehet a pattanásos bőrű emberek számára a vadkender. A növény olyan anyagot tartalmaz, amely képes tartósan kezelni a gyulladt bőrt. A marihuána egyik hatóanyaga, a kannabidiol mérsékli a faggyútermelést és a sejtnövekedést, erre jött rá egy...
Csodaszerek: pár perces pakolások

Csodaszerek: pár perces pakolások

2015 július 28.

Lehet tikkasztó kánikula, csípős szél vagy direkt légkondi - a bőrt mind megviseli. Van pár természetes praktika azonban, ami percek alatt segíthet!
Mindennapi méregtelenítés

Mindennapi méregtelenítés

2014 január 13.

Túletted magad az ünnepek alatt? Azóta is hatalmas az étvágyad? Ha igen, akkor itt az ideje pár új szokásnak. Négy egyszerű szokást mutatunk, amelyekkel leadhatod a felesleget, nem kell koplalnod – mégis jobban érzed majd magad a bőrödben!
Hogyan válassz arckrémet?

Hogyan válassz arckrémet?

2013 február 4.

Ahány arcbőr, annyi krém – talán ez lehetne mindennek az alapja. Mert szinte minden arcbőrnek külön szépségápolási termékekre, külön kezelésekre és külön ápolásra van szüksége. Ezúttal segítünk kiválasztani a legjobbakat!
4 bőrgyilkos szokás

4 bőrgyilkos szokás

2012 szeptember 19.

A bőrápolást nem lehet elég korán kezdeni, és elég rendszeresen végezni. Ráadásul nem az idő az egyetlen, ami nyomot hagy rajta – ám a többi ellen legalább tenni lehet.
Igen, van: ökokozmetika

Igen, van: ökokozmetika

2012 január 27.

A rostokban, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag teljes kiőrlésű lisztből készült tészták, pékáruk, müzlik, köretek fogyasztása ajánlatos mindenkinek, aki a tetszetős külsőért, feszes bőrért, selymes hajért és erős körmökért már a reggelizőasztal...
5+1 szépségtrükk, nehezebb napokra

5+1 szépségtrükk, nehezebb napokra

2011 november 15.

Nem nézhetsz ki minden nap tökéletesen - de minden nap tökéletesen kell kinézned... Hogy is van ez? Kis trükkökkel, apró praktikákkal, természetesen!
Jaj! Mi ez?

Jaj! Mi ez?

2010 május 31.

A faggyú- és zsíranyagcsere betegségei számos tünetet okozhatnak, ezek egyrésze csak esztétikai jelentőségű, míg mások az egész szervezet betegségére utalhatnak.
1