Hal - sajttal

Hal - sajttal

2017 október 11.

Hozzávalók: 80 dkg tőkehalfilé 2 dl tejföl 20 dkg sajt (lehet vegyesen) 2 ek vaj só, bors
Rakott lecsós harcsa

Rakott lecsós harcsa

2017 október 6.

Hozzávalók: • 80 dkg filézett harcsa • 15 dkg füstölt szalonna • 3 fej vöröshagyma • 4 db paradicsom • 8 db paprika • tejföl • bors • só • pirospaprika • liszt
Tőkehal paradicsommal

Tőkehal paradicsommal

2017 március 22.

Hozzávalók: 5-6 paradicsom 4-5 tőkehalfilé fokhagyma só, bors, vegeta olívaolaj
Lazacos pite spenóttal

Lazacos pite spenóttal

2016 május 17.

Hozzávalók: 1 csomag mirelit leveles tészta, 60 dkg lazacfilé, só, bors, 30 dkg friss vagy fagyaszott spenót, 1 fej hagyma, 1 ek vaj, 1 dl tejszín, szerecsendió, tojássárgája
Burgundi ponty

Burgundi ponty

2016 február 29.

Hozzávalók: - 25 dkg gomba - 1 liter burgundi bor - fél babérlevél - 5-6 szem bors - 2-3 szál kakukkfű - petrezselyem - 1 kis fej vöröshagyma - 1 kg ponty - só - kb 3 evőkanál liszt - 10 dkg vaj
Paradicsomos sült keszeg

Paradicsomos sült keszeg

2013 július 23.

Hozzávalók: - 80 dkg keszegfilé, - köménymag, bors, só, bazsalikom - 2 evőkanál finomliszt - 40 dkg paradicsom, - 1 hagyma, - 2 gerezd fokhagyma, - 2 dl fehérbor, - 1 evőkanál olívaolaj
Kelkáposztás csuka

Kelkáposztás csuka

2012 május 11.

Hozzávalók: 800g csuka, 500g kelkáposzta, 2 db citrom, 1 dl fehérbor, 10g vaj, só, babérlevél
Lepényhal firenzei módra

Lepényhal firenzei módra

2011 október 20.

Hozzávalók: 220g tagliatelle verde (zöld szélesmetélt), 1 ek olívaolaj, 450g friss paraj blansírozva és durvára vágva, 4 dupla lepényhalfilé bőröstől, só, bors, 3 dl tej, 60 g vaj, 4 ek sima liszt, 3 dl hal- vagy zöldségalaplé, 60g...
Halas makaróni

Halas makaróni

2011 július 26.

Hozzávalók: 50 dkg makaróni, 35 dkg friss vagy fagyasztott szardínia, 2-3 konzerv szardellafilé, 1 fej hagyma, 20 dkg édesköménygumó, 8 dkg zsemlemorzsa, 2 ek mazsola, 3 ek fenyőmag, 4 dkg durvára vágott mandula, 6 ek olívaolaj, só,...
Sült pisztráng

Sült pisztráng

2010 december 15.

Hozzávalók: 2 konyhakész tengeri pisztráng (800-900g/db), 1 citrom, só, bors, 2 fej hagyma, 2 póréhagyma, 3-4 paradicsom, 1 csomó petrezselyem, vaj a sütőforma kivajazásához, ¼ l száraz fehérbor