Túrós-meggyes sütemény

Túrós-meggyes sütemény

2010 július 10.

Hozzávalók: 7,5 dkg puha vaj, 10 dkg cukor, 2 tojás, 25 dkg sovány túró, 20 dkg tejszínes krémsajt, 5 dkg búzadara, 2 tk citromlé, 1 tk reszelt citromhéj, 20 dkg meggy, vaj a formához
Citromos túrótorta

Citromos túrótorta

2010 július 5.

Hozzávalók: 25 dkg diós keksz, 8 dkg vaj, 2 tk reszelt citromhéj; Hozzávalók a töltelékhez: 25 dkg áttört tehéntúró, 20 dkg ricotta sajt, 10 dkg cukor, 2 ek keményítő, 3 tojás, 1 ek reszelt citromhéj, 3 ek citromlé, 2 dl tejföl;...
Rázott cseresznyés szelet

Rázott cseresznyés szelet

2010 június 13.

Hozzávalók a tésztához: 200g liszt, 2 csapott tk sütőpor, 100g cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 3 tojás, 150g olvasztott, majd kihűtött vaj vagy margarin, 6 ek tej; Hozzávalók a tetejére: 6 lap fehér zselatin, 450g cseresznyejoghurt,...
Rázott lédús sütemény meggyel

Rázott lédús sütemény meggyel

2010 június 11.

Hozzávalók: 1 üveg meggykompót (185g), 300g búzaliszt, 1 csomag sütőpor, 300g cukor, 1 csomag finomra reszelt citromhéj, 4 tojás, 150 ml olaj, 150 ml vadmálna ízesítésű szénsavas üdítő, a megszóráshoz porcukor
Szilvatorta

Szilvatorta

2010 május 20.

Hozzávalók: 12dkg vaj vagy margarin, 15 dkg liszt, 12 dkg porcukor, 10 dkg dió, 2 egész tojás, 2 zacskó vaníliás cukor, csipetnyi só, 1 ek sütőpor, 50 dkg szilva, néhány szem mandula, fahéjas porcukor a torta tetejére, vaj és liszt...
Narancsos joghurtkocka

Narancsos joghurtkocka

2010 május 12.

Hozzávalók: 1 db 1 cm vastag linzerlap, 6 dl joghurt, 10 dkg túró, 2 dl tejszín, 4 dkg zselatin, 2 csomag tortazselé, 3 ek méz, 1 tasak vaníliás cukor, 3 narancs, 1 teáskanál reszelt citromhéj, 2 cl narancslikőr
Tejszínes almatorta

Tejszínes almatorta

2010 január 6.

Hozzávalók a tésztához: 25 dkg liszt, 1 tojás, 15 dkg vaj, 1 ek cukor, só Hozzávalók a töltelékhez: 5 dkg mazsola, 2 ek rum, 1 citrom, 1 kg alma, 1 tk fahéj, 1 ek cukor, 5 dkg szeletelt mandula Hozzávalók a krémhez: 3 tojás,...
Mézes-diós torta

Mézes-diós torta

2010 január 2.

Hozzávalók a tésztához: 175g liszt, csipetnyi só, 1 ek cukor, 100g hideg vaj, 1 tojássárgája; Hozzávalók a töltelékhez: 300g durvára vágott dió, 75g puha vaj, 2 ek liszt, 2 ek méz, 75g cukor, 3 közepes tojás felverve, 2 ek...