Csoda az univerzumtól

2010. január 5.

Egyesek álmodoznak, mások legyintenek. De sokan hisszük, hogy csodák igenis vannak! És milyen érdekes: pont velünk esnek meg azok a „véletlenek”, melyekre mindenki vágyik… Érdekel, hogy csináljuk?

Csoda az univerzumtól

A kívánság valami, ami rajtunk kívül álló okokból teljesül, avagy sem. Amikor viszont az ember rendel, azt meg is kapja, és meg sem fordul a fejében, hogy nem az érkezik, amit kért.

Hogyan rendelj?

kulcs mindig a gondolat. A legtöbbször elég hangosan (vagy halkan) kimondani, amit szeretnél, de az is jól működik, amikor egy darab papírra leírod részletesen, milyen is legyen a rendelés. Nem kell hozzá semmi hókuszpókusz, azonban nem árt, ha épp jó kedved van... Amikor arra gondolsz, hogy valami rossz ne következzen be, akkor, mint valami függöny, odahúzod annak a rossznak a képét önmagad és a rendelésed közé. Fontos, hogy ne lebegjen a kudarc a szemed előtt. Csak a megvalósulás, a siker, és az, hogy a rendelés természetesen megérkezik úgy, ahogy azt te leadtad.

És aztán?

Aztán félreteszed a gondolatot, majd örülsz, amikor bekövetkezik a várt esemény. El kell sajátítanod annak a képességét, hogy utána ne aggódj minden nap azon, vajon az univerzum megkapta-e a mentál-emailed. Bíznod kell abban, hogy meg fog történni, és nyugalommal lenni addig, hiszen ellenkező esetben a kétségeidet teszed oda folyamatosan, amivel gátolhatod az akció sikerét.

Működik?

A gondolataid folyamatosan befolyásolják az életedet. A gondolat ugyanis energia, mégpedig igen erős. Mégha ez nem is tudatosul állandó jelleggel, és rengeteg olyan gondolatot „engedsz el” nap mint nap, amit szinte észre sem veszel. Mégis alakítják azt, ami utána történik veled, mivel bizonyos energiák bevonzanak hasonló energiákat. Ezért is annyira fontos szinte átprogramozni magad lépésről lépésre: legyen természetes, hogy jó dolgokat vársz az univerzumtól, magadtól, másoktól. Ha már nem csusszannak ki olyan gondolatok, hogy „jaj, de béna vagyok”, „na, ilyenem sem lesz soha”, „ez nekem nem fog menni” és „mi lesz, ha negatív választ kapok?” – akkor varázslatosan fog megváltozni az életed. Próbálgasd.

Ha nem akarsz egyből sorsdöntő rendeléseket leadni, mert sok benned a kétség, vagy érzed, hogy belerondítanának a negatív gondolataid, akkor állj neki apróbb dolgokkal. Rendelj például parkolóhelyet, és ne gondold azt közben, hogy „ha ez bejön, én megeszem a szempillaspirálom”, továbbá utána, hogy „jó, ez biztos véletlen volt”. Ha sikerült, dicsérd meg magad, és figyeld meg, milyen erőfeszítés nélkül lehet ezt csinálni. Ha nem sikerült, ne csüggedj, csak próbálgasd kitartóan. Mindig segít, ha kicsit lehiggadsz, és elkezded magad és a világot szeretettel szemlélni. Ez a fényhez hasonló érzetet hoz létre benned is, és a téged körülvevő univerzumban is, és egyből olajozottabban mennek majd a rendelések.


Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (1)
tatill 2011-10-03 19:54:01
"kenyerem javát már megettem"sok mindent érzek már,/visszagondolva az életem történéseit,én is látom a törvényszerúségeket és az összefüggőségeket/ de még nem tudtam megteremteni a belső békémet a kapott sérelmeim miatt.Tudom,először ezeket kéne levetkőznöm,de nehezen megy!
Békét szeretnék a lelkemben és tudom,hogy csak ezután kaphatom meg,fogadhatom be,amit szeretnék,amit kérek.Segíts nekem kérlek!
/egy fiú hatvanon túl/