Heti horoszkóp április 16-22

2018. április 16.

Nem kell feleslegesen idegeskedni - gondolj arra, hogy jó vagy abban, amit csinálsz, hogy becsületesen élsz, hogy foglalkozol a szeretteiddel. Folytasd a már ismert utat - javasolják most a csillagok!

Heti horoszkóp április 16-22

Kos (Március 21 – Április 19)
Talán még most sem érzed magad tökéletesen, de jó irányba haladsz! Ettől azonban még belevághatsz új dolgokba és bizonyíthatsz a világnak. Mutasd meg mindenkinek, hogy téged nem lehet csak egyszerűen leírni! Hétfőn és kedden igyekezz minél több házimunkát elvégezni, hogy aztán hétvégén kedvenc hobbidra is maradjon időd.

Bika (Április 20 – Május 20)
Furcsa dolgokat képes a sors hozni! Ezen a héten rád is meglepő felfedezések várhatnak. Egy barátnőddel csúnyán összekülönbözhettek, de mindketten érezni fogjátok, hogy ez csak átmeneti, és mindent megtesztek majd a kibékülésért. Idén még nem voltál olyan könnyű helyzetben, mint most lehetsz: munkáddal kapcsolatban hallgass a megérzéseidre! Igyekezz minél romantikusabb hangulatot teremteni egy hétvégi eseményhez.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Április közepétől fokozatosan gyorsuló ütemben foglalkoztat egy gondolat, amit nem igazán mersz megosztani senkivel. Ne gyötrődj, felesleges titkolóznod, szeretteid és barátaid megértenek majd és mindenben támogatni is fognak. Munkahelyeden komoly csaták várnak rád, ahol nem szabad engedned, ne lépj vissza, ragaszkodj a véleményedhez, ez a jövőben sokat segíthet a főnöködnek, aki ezt nem fogja elfelejteni neked!

Rák (Június 21 – Július 22)
Nem kell idegeskedned és a karriered miatt aggódnod – ez a munkádra és a közérzetedre sincs jó hatással! Partnered neheztelését válthatod ki, ha gondolkodás nélkül elkezdesz fűvel-fával flörtölni egy értelmetlen féltékenységi kirohanásod után. Tökéletes lehet a helyzet a munkahelyeden az óvatos előrehaladásra egy szinte csak számodra fontos ügyben. Ha elég türelmes vagy, szépen-lassan eléred a célodat.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Különböző módszerek léteznek arra, hogy több figyelmet fordítsd a környezetedre. Hogy mik ezek a módszerek és számodra melyik a legelőnyösebb, azt csak te döntheted el – kérd ki szerelmed véleményét és oszd meg vele kétségeidet. Testi vágyaid se titkold el, hiszen ha magadba fordulsz, azzal a legnagyobb hibát követed el!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Édes és kedves hangulatban vagy, aminek mindenki örül a környezetedben. Az elmúlt időben, sajnos sokszor nem úgy viselkedtél, ahogyan szerettél volna. Csak rajtad múlik, hogy változtass ezen. A rafinéria nem megoldás, gyökeres változtatásokra van szükség a viselkedésedben! Ne válts munkahelyet nyár végéig, addigra eldől, hogy érdemes-e ezzel a dologgal foglalkoznod idén. Nyakadba szakadhat egy olyan családi probléma, amiben nem is kéne résztvenned.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Most még van lehetőséged arra, hogy sikereket érj el egy olyan dologban, amit nagyon kedvelsz. Néhány nap alatt komolyan megváltozhat a hangulatod, amitől fizikailag is rosszul érzed majd magad. 2019 fontos év lesz az életedben, de ezt most tavasszal kell megalapoznod, bármennyire furcsán is hangzik! A szombati nap különösen szerencsés lesz számodra!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Felesleges olyan dolgok miatt idegeskedned, amire semmilyen ráhatásod nincs. Ehelyett inkább próbálj meg odafigyelni anyagi dolgaidra, nehogy később ez problémát okozzon! A rólad kialakult kép alapján sokan furcsának gondolják a viselkedésedet, de nincs szükséged magyarázkodásra, senkinek sem tartozol semmivel. Rengeteg probléma szakadhat a nyakadba egy munkahelyi átszervezés miatt.

Nyilas (November 22 – December 21)
Ugye ismered a mondást: „Lassan járj, tovább érsz”? Ha nem, akkor gondolkodj el rajta, ha igen, akkor jusson eszedbe minden nap ezen a héten! Nem érdemes sehova sem rohannod, a feladatok megvárnak akkor is, ha nem veszel róluk tudomást azonnal. Ha partnereddel esküvőt terveztek, akkor legyetek óvatosak a szervezéssel, ne bízzatok meg akárkiben és hallgassátok meg a szüleitek véleményét is – lehet, hogy használható ötleteket adnak majd.

Bak (December 22 – Január 19)
Használd fel ezt a hetet arra, hogy regenerálódj! Ha nemrégiben beteg voltál és idő előtt kellett visszatérned a munkához, akkor most lehetőséged lesz arra, hogy kipihend magad és teljesen visszanyerd az egészségedet. Egy veszekedés után tudatosul benned, hogy nem volt igazad és komoly fejtörést okoz ennek elismerése. Ne félj ettől, nem leszel kevesebb attól, ha beismered a hibáidat!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Képességeid alapján többre vinnéd, ha végre komolyan vennéd az életet és nem a szórakozás lenne a legfontosabb a számodra. Különleges emberrel ismerkedhetsz meg egy véletlen találkozás alkalmával, aki komoly hatással lehet a jövődre. Igyekezz rendbe tenni szívügyeidet és eldönteni végre, hogy mit is szeretnél a közeljövőben! Az esték nem lesznek ideálisak a munkahelyi feladataid elvégzésére!

Halak (Február 19 – Március 20)
Édes kis semmiségekről fog szólni a heted, amiknek nem lesznek komoly következményei. Nem is kell túl sok időt elfecsérelned ezekre a dolgokra, de azért ne légy felelőtlen! Ideje kicsit számolgatnod, nehogy anyagi problémáid legyenek! A gyerekek nevelése ne váljon rutinná és ne hanyagold el! Pároddal régen maradtatok kettesben és foglalkoztatok csak önmagatokkal, most ideje egy szenvedélyes hétvégét együtt töltenetek!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: