Heti horoszkóp április 17-től április 23-ig

2017. április 17.

Ezen a héten a tavasz szele mindenkit megérinthet. Lelkesen és lendületesen telhetnek a rövid hét napjai. Csak arra vigyázz, hogy ne hozz meggondolatlan és visszafordíthatatlan döntéseket!

Heti horoszkóp április 17-től április 23-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Ezen a héten is tele lehetsz energiával, és a szerencse is melletted állhat. Azonban olyan kérdések merülhetnek fel benned, amelyek teljesen elbizonytalaníthatnak. Változásra vágysz és szíved szerint most csapot-papot hátrahagynál, de legyél megfontolt! Ne hozz elhamarkodott döntéseket, csak azért mert jó szériában vagy ebben az időszakban.

Bika (Április 20 – Május 20)
Április 23-ig továbbra se vágj bele semmi újba! Ez elmúlt időszak fáradtsága és túlterheltsége ezen a héten végre elillanhat, és a most szerzett lendület egészen májusig kitarthat. Hétfőn egy csalódás, rossz hír következtében valakiben megrendülhet a bizalmad.  A hét közepén új pénzügyi és párkapcsolati lehetőségek adódhatnak. A hét vége pedig nyugodtan, békésen telhet.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Ezen a héten egy hónapnyi jókedv, társasági élet és szerencse kezdődhet számodra. Azonban április 23-ig továbbra se kezdj bele semmi újba! A hét közepén jó eséllyel kötelezheted el magad párkapcsolatodban vagy egy hosszabb távú munkaszerződést írhatsz alá munkahelyeden. A következő időszakban egy nagy vágyad válhat valóra.

Rák (Június 21 – Július 22)
Péntek előtt ne vágj bele semmi újba, inkább a már meglévő feladataidra koncentrálj különösen a munkahelyeden. Egészen júniusig szerencsés időszakra számíthatsz, ezért használd ki ezeket a heteket életed megfelelő irányba terelésére! A hét elején párkapcsolatodban csalódás érhet, a hét közepétől azonban ismét magadra találhatsz és a hét végén szerelmi életedben pozitív fordulatra számíthatsz.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Április 23 előtt ragaszkodj a már meglévő feladatidhoz és még ne keresd az újdonságokat! A hét első pár napján pihenj, utazz el valahova, és igyekezz kikapcsolódni, hogy legyen időd felkészülni a következő hetek újdonságaira. Ugyanis április végétől június végéig nagyon szerencsés időszakra számíthatsz. Péntektől több feladatra számíthatsz munkahelyeden.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
A hét elején egy apróbb csalódás, kellemetlenség érhet pénzügyi, életmódbeli vagy szexuális téren, amely elbizonytalaníthat a hosszabb távú elkötelezettséggel kapcsolatban. Akármi is lesz ez a probléma még 7 héten keresztül, egészen június végéig, a szerencse melletted állhat, és megtalálhatod a neked legmegfelelőbb megoldást.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Az elmúlt hetekben egy korábbi szerelmed térhetett vissza ismét életedbe, de neked továbbra is kétségeid lehetnek kapcsolatotok újrakezdésében. Kétségeidre a választ a hét közepén végre megtalálhatod, és egészen június végéig szerelmi életedben szerencsés időszakra számíthatsz. Szerdán munkahelyeden kitisztulhat a helyzet.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Az elmúlt hónap munkahelyi túlterheltsége és egészségügyi problémái ezen a héten véget érhetnek. Azonban egészen júniusig az átlagosnál kicsivel több munkára számíthatsz, azonban ennek a befektetett energiának meglesz az anyagi elismerése is. Április 23-ig továbbra se vágj bele semmi újba, inkább ragaszkodj a már folyamatban lévő ügyeidhez.

Nyilas (November 22 – December 21)
A hét elején párkapcsolatodban és gyermekeiddel kapcsolatban problémák adódhatnak, amelyek megoldásában hosszú távú terveid segíthetnek majd. Ha új szerelemre vágysz, akkor a megfelelő személy hamarosan az utadba kerülhet, azonban április 23-ig ne  vágj bele semmi újba, különösen ne egy új kapcsolatba!

Bak (December 22 – Január 19)
Az elmúlt időszak hetek számodra egy nagyobb ingatlanvásárlás vagy üzlet körül foroghattak. Ha eddig még nem sikerült ezen tervedet megvalósítani, akkor még továbbra is van hét szerencsés heted rá. Ezen a héten számodra furcsa szituációkban találhatod magad munkahelyeden. Például lehet, hogy egy olyan embertől kell utasításokat elfogadnod, aki korábban a te beosztottad volt.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Ezen a héten egy nyugodtabb, utazással és szórakozással teli időszak érhet véget, és egy elkötelezettségekkel és feladatokkal teli hónap kezdődhet el. Családi életedben és otthonoddal kapcsolatban ezen a héten több problémád is adódhat. Mostantól egészen június végéig a szerencse is melletted állhat.

Halak (Február 19 – Március 20)
Ez elmúlt hetek pénzügyi szerencséje egészen június végéig kitarthat. Az eddigi pénzügyi sikerek szorosan kapcsolódtak munkádhoz és szorgalmadhoz, mostantól azonban inkább ambícióid és vágyaid kerülhetnek előtérbe. A héten karrieredben is nagyobb változásra számíthatsz, amely előléptetést eredményezhet.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: