Heti horoszkóp április 2-től 8-ig

2018. április 2.

A tavasszal együtt a változások is megérkeztek az életünkbe, amelyek egyszerre érinthetik az otthont, a családot - és a munkahelyet. Nem szabad félni ezektől a változásoktól, nézzünk szembe bátran az újdonságokkal - üzenik most a csillagok!

Heti horoszkóp április 2-től 8-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
A héten különös érzés fészkeli be magát a gondolataidba. Ne hagyd, hogy megzavarjanak a furcsa érzések, hiszen te is tisztában vagy azzal, hogy nem szabad foglalkoznod vele! Próbálj meg harmóniába kerülni önmagaddal és fenntartani a családod békéjét – ezen a héten ez sokkal nehezebb lesz, mint gondolnád! Válaszd ki az új ötletekből azokat, amikkel igazán kitűnhetsz a sorból, és bizonyíthatod a rátermettségedet a munkahelyeden.

Bika (Április 20 – Május 20)
Jelentős kiadásokra számíthatsz, amik teljesen váratlanul terhelik majd meg a pénztárcádat a hónap elején. Próbáld meg minimalizálni a költségeidet és légy tisztában azzal, hogy így is nehéz lesz a terveidet megvalósítani! Ne vigyél túlzásba semmilyen programot, nem most van itt az ideje annak, hogy minden idődet az új hobbidnak szenteld! Ha hosszabb útra indulsz, készülj fel minden lehetőségre és nehézségre!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Már alig várod a hétvégét, hiszen végre kiszabadulhatsz a munkából és a jónak ígérkező időben végre kirándulhatsz egyet a családdal! Számíts rá, hogy előtte még komoly változások lehetnek az életedben és állj ellen a kíváncsiságodnak! Minél érdekesebb a múltad, annál izgalmasabb leszel új kedvesed szemében, ezért ne engedd, hogy rögtön a kapcsolatotok elején túl sok részletet megtudjon rólad!

Rák (Június 21 – Július 22)
Nagyon sok munkával hoztad létre a vállalkozásodat, amit most komoly veszély fenyeget! Vedd fel a kesztyűt és meglátod, most is te lehetsz a győztes. Néhány éve boldognak érzed magad, de egyre több kétséged támad – csak rajtad múlik, hogy kinyitod-e a szemed és észreveszed a részleteket, amiknek a bizonytalanságot köszönheted. Gyerekkorod jut eszedbe egy barátnőd történetét hallva – mondd el neki a te történetedet!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Ne számíts sok sikerre ezen a héten a munkahelyeden – ezért várd nyugodtan a hétvégi pihenést és a nemsokára következő évfordulótokat, amire sosem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést! Kreatív vagy és jó ízléssel csinosítod otthonodat, amit barátaid is észrevesznek, és egyre többször kérnek tanácsot. Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy komolyan vedd a hobbidat és talán belevágni egy új vállalkozásba!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Komoly döntéseket kell meghoznod a hét elején és ezek évekre meghatározzák majd az életedet, ezért légy különösen óvatos! Kérdezd meg kedvesedet is, hiszen kívülállóként és férfiként máshogy láthatja a helyzetet. Valakinek biztosan sokat érnek azok a tárgyak, amiket ki akarsz dobni. Mielőtt megszabadulnál tőlük, nézz körül, hogy nem tudod-e pénzzé tenni valahol! Testvéreiddel meg kell találnod a közös hangot és együttműködni a család pénzügyeinek rendezéséért.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Őszintén reméled, hogy első leszel annak az ötletnek a megvalósításában, amit már jó ideje dédelgetsz magadban. Tartózkodj az őszinte véleménykifejtéstől akkor, amikor nincs itt az ideje. Azt hogy ez mikor jön el, meg kell érezned, ellenkező esetben talán nem is neked szól a feladat. Tanuld meg tisztelni a körülötted élő emberek véleményét és ne kezelj le senkit! Van egy hely a világon, ami édes borzongással tölt el – most ide lesz alkalmad ellátogatni.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Megváltozik a véleményed a munkáról és a bele fektetett energiáról. Áprilisban nem várható komoly változás az életedben, de kedvesed azért gondoskodik majd róla, hogy ne legyenek unalmasak az estéitek. Nem lesz nehéz kezelned a konfliktusokat, de azért hallgasd meg szerelmedet! Éreztesd vele, hogy mit érzel iránta, ezzel megkönnyíted a mindennapi stressz elviselését, ami különösen csütörtökön és pénteken fogja megnehezíteni az életét.

Nyilas (November 22 – December 21)
Megnyugodhatsz, mert a következő hetekben az összes vágyad valóra válik és romantikus estéken lesz alkalmad átélni a tökéletes boldogságot. Szeress úgy, ahogyan szeretnéd, hogy téged szeressenek és ne hidd azt, hogy nálad van a Bölcsek köve! Nem szabad elbíznod magad sem szerdán, sem pénteken – ekkor komoly emberek előtt kell bizonyítanod. Indítsd el azokat a változtatásokat az egészséged megőrzéséért, amiket már régóta halogatsz!

Bak (December 22 – Január 19)
Itt az ideje az intenzív pihenésnek. Ez a hét sem a megfeszített munkáról szól majd, hiszen a rövidebb munkahét miatt nyugodtabb munkára lehet számítani. Itt az alkalom arra, hogy megoldást találj azokra a problémákra, amik megkeserítik az életet az otthonodban. Keress olyan szakembereket, akik valóban értenek a szakmájukhoz és tényleg meg tudják javítani a hibákat! Csütörtökön este hét óra után hívd fel a barátnődet és beszélgess vele minél tovább – szüksége lehet rád!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Csupa barátságos és kedves emberrel hoz össze a sors áprilisban. Az első két hét rengeteg új élménnyel és ismeretséggel vár rád! Válogasd ki a hasznos információkat abból a rengetegből, amiket mostanában hallasz majd! Nem lesz könnyű, de kedvesed támogatásával sikerülhet. Pihend ki a túlórákat a hétvégén és ne vállalj túl sokat. Vasárnapra olyan meglepetéssel készülnek barátaid, amitől nagyon meghatódsz majd – ne titkold el az érzéseidet!

Halak (Február 19 – Március 20)
Az egészséged érdekében változtatnod kell az életmódodon és a táplálkozásodon! Tisztában vagy a problémákkal és azok megoldásával, most már csak meg kell tenned az első lépéseket! Meg kell őrizned az egyensúlyt, de fokozatosan át kell alakítanod az életedet! Könnyebb lesz, ha a családodat is sikerül meggyőznöd a változtatások hasznosságáról. Nem lesz rossz heted a munkahelyeden, de azért légy résen!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: