Heti horoszkóp április 30 - május 6-ig

2018. április 30.

Új lehetőságeket és új kapcsolatokat tartogat a következő hét. No meg titkokat, amelyeket illik megőrizni. De a csillagok szinte csak jót ígérnek...

Heti horoszkóp április 30 - május 6-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Személyes vonzerőddel és meggyőzőerőddel ezen a héten bármit elérhetsz, különösen pénzügyi és szerelmi téren. Mindenképpen használd ki ezt az időszakot, mert ezek a lehetőségek meghatározhatják életed további alakulását. Egyetlen dologgal kell vigyáznod: főnökeidnek ne mondj ellent!

Bika (Április 20 – Május 20)
Szerdától vesd bele magadat a munkába vagy az álláskeresésbe! Jó eséllyel találhatsz új lehetőségeket, és hosszú távon az újdonság és a váltás is jót tenne neked! A hét közepén pároddal egy nagyobb kiadással járó döntést fontolgathattok, amely meghozatalával mindenképpen várjatok még pár hetet!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Ezt a hetet kicsit álmosan, visszafogottan kezdheted. Talán éppen a hétvége fáradtságát kell kipihenned, ezért a csak a hét végére szervezz fontos találkozókat, de a legjobb az lenne, ha elhalasztanád őket! A hét második felében újra magadra találhatsz, és romantikus vagy párkereső terveid is megvalósulhatnak. Pénteken remek ötleted támadhat!

Rák (Június 21 – Július 22)
Ezen a héten társasági életed szárnyal. Munkahelyi ebédek, barátaiddal eltöltött kellemes délutánok, romantikus vacsorák és hétvégi grill partik várhatnak rád, melyeken a társaság középpontjában érezheted magad. A héten karriered végre olyan szerencsés fordulatot vehet, amelyre már hónapok óta vársz.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Ha ezen a héten semmi különös sem történik, se csüggedj! Júniustól újra felpöröghetnek körülötted az események, kiváltképpen karriered alakulhat majd a vártnál sokkal kedvezőbben. A héten a tanulmányaidra kell jobban figyelned, könnyen hibát véthetsz ugyanis. Kitartás és kemény munka árán sikerülhet majd megoldanod ezt az eleinte aprónak tűnő malőrt.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Szerencsés hét vár rád, különösen szerelmi téren. Partnereddel új szintre léphet kapcsolatotok, és megoldódhatnak a közöttetek eddig meglévő apróbb feszületségek, amelyeket főleg a féltékenység okozott. Ha friss párkapcsolatban vagy, akkor még figyelj oda, hogy mennyire tárulkozol ki! Ha kapcsolatod már biztos alapokon áll, akkor elkötelezhetitek magatokat.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Májusban pénzügyi és egészségügyi nehézségek várhatnak rád, de párkapcsolatod és munkahelyi kapcsolataid remekül alakulhatnak. Ebben a hónapban figyelj oda, hogy milyen és mennyi elkötelezettséget vállalsz, ugyanis júniustól még jobb lehetőségeid adódhatnak, amelyeket túlterheltséged miatt mondhatsz le.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Ezen a héten továbbra is munkahelyi és egészségügyi problémáid foglalkoztathatnak, amelyek egészen júniusig megmaradhatnak. Május párkapcsolati sikereket, új szerelmet és izgalmas találkozókat tartogat számodra. Legyél diplomatikus, és keresd az egyensúlyt a kommunikációban ezen a héten! Kerüld a vitákat és a veszekedéseket!

Nyilas (November 22 – December 21)
Ezen a héten szerelmi életed és gyermekeiddel való kapcsolatod is remekül alakulhat. Szervezz romantikus vacsorát kedveseddel, és tölts gyermekeiddel minél több időt a hétvégén! Májusban azonban rengeteg munkára számíthatsz, amely megzavarhatja szeretteiddel való kapcsolatodat. Ha döntened kell a munka és a család között, akkor hosszú távú terveidet tartsd szem előtt!

Bak (December 22 – Január 19)
A következő hetekben nőhet a biztonságérzeted. Kiteljesedhet szerelmi életed, új ötleteid támadhatnak, és pénzügyi területen is előre léphetsz. Ha az elmúlt hetekben családi életedet, vagy biztonságodat érintő komolyabb döntést fontolgattál, akkor itt az idő cselekedni! Ha eddig pár nélkül voltál, akkor csütörtökön felforrósodhat körülötted a levegő!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Ezen a héten fordíts extra figyelmet otthonodra és családtagjaidra. ezeket a napokat a társasági élet, a munkahelyi rendezvények és találkozók határozhatják meg. Egy közeli barátod személyes titkot oszthat meg veled, amely megőrzésével egy életre elnyerheted bizalmát. A hét második felében pedig szerencséd lehet a szerelemben vagy a szerencsejátékban. Csak az egyikben, ezért semmiképpen ne vállalj túl nagy kockázatot!

Halak (Február 19 – Március 20)
Nyugodt és könnyed hétre számíthatsz, ugyan beárnyékolhatja egy apróbb félreértés, frusztráció, amelyet kíváncsiságod okozhat. Pénzügyi téren továbbra is melletted áll a szerencse, ezért járj körül minden új lehetőséget, amely most utadba kerül! Ha eddig még nem fogtál hozzá, hogy nyárra csúcsformába hoz magad, akkor itt az idő újrakezdeni a testmozgást és a diétát! Ne feledd, hogy pár új ruhadarabra is szükséged lesz a vakáció alatt!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: