Heti horoszkóp április 9-től 15-ig

2018. április 9.

Talán még nem érzed, de mindenképpen többet kell foglalkoznod a hivatásoddal, és az egészségeddel – még akkor is, ha ezt most még nem érzed így. Horoszkópunkból kiderül, mire kell elsősorban koncentrálnod!

Heti horoszkóp április 9-től 15-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Néha már azt sem tudod, hol áll a fejed, és mihez kezdj először. Összeszorult gyomorral várod a következő napokat, és nem vagy biztos abban, hogy meg fogod tudni oldani a problémákat. Azt ne feltételezd magadról, hogy munka nélkül képes leszel elvégezni a feladataidat! Készíts tervet arra, hogyan oldod meg a főnököd által kiosztott feladatokat, mert most olyan időszakot élsz, amikor nem késhetsz semmivel.

Bika (Április 20 – Május 20)
Meg kell beszélned a családoddal, de leginkább kedveseddel, hogy mit szeretnél elérni a következő hetekben, hónapokban. Fontos, hogy minden támogatást megkapj, ellenkező esetben nagyon rosszul fogod érezni magad a bőrödben! Az előtted álló hetekben a kemény munka lesz a domináns, de az eredménye sokkal hamarabb látszani fog, mint gondolnád. A legtöbbet akkor adhatod a gyerekeknek, ha meghallgatod őket.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Nincs sok időd arra, hogy meghozz olyan döntéseket, amik később az egész életedre kihatással lehetnek. Ne próbáld megérteni, hogy miért úgy történnek a dolgok, ahogyan, de fogadd el, hogy így van jól minden. Meg kell bíznod egy szakembert az otthoni kihívások megoldására, és hagynod kell, hogy úgy végezze a dolgát, ahogyan ő szeretné. Akkor kell csak a körmére nézned, ha nem úgy készülnek el a dolgok, ahogyan szeretnéd.

Rák (Június 21 – Július 22)
Meg kell szakítanod egy programodat, hogy segíthess valakinek, aki tényleg segítségre szorul – ne utasíts el senkit, csak azért, mert furcsa körülmények között kéri a segítségedet! Nem leszel büszke arra, ahogyan egy családi viszályt lezársz, de egyszerűen nem marad más választásod. Egy furcsa filmet néztek meg kedveseddel, és utána furcsán érzitek majd magatokat, de ha szemet hunytok néhány probléma felett, könnyen feldolgozzátok majd.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Nem kell semmivel foglalkoznod, amivel nem zavarsz másokat, de abban a pillanatban, hogy másokkal is egyeztetned kell, és mások érdekeit is sérted, komoly bajban találhatod magad. Hiába telnek-múlnak az évek, a magánéleted továbbra sincs rendben, továbbra sem felhőtlen a boldogságod. Néha egy hosszabb séta a barátnőiddel nagyon kellemes lehet, ilyen lesz ez a hét is, menjetek minél hosszabb útra!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Legalább egy éve nem foglalkozol már egy olyan kérdéssel, amit csak elodázni tudsz, amivel csak későbbre halogatod a probléma megoldását. Furcsán végződhet, ha nem vágsz neki a dolog rendbetételének! Elemezz ki mindent, amivel foglalkozol, és úgy végezd el a feladataidat, ahogyan az a legjobb! Ne hallgass el semmit, légy teljesen őszinte kedveseddel, amikor a hétvégén több időt tölthettek el együtt.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Nincs már sok idő, hogy elsimítsd a konfliktusokat a barátnőid között, de vigyáznod kell, nehogy valakit megbánts közülük! Nem kell megvenned valamit, amire nagyon vágysz, mert – és ezt a szíved mélyén te is tudod – nincs rá igazán szükséged. Inkább keress valami mást, valami hasznosabbat, és költsd arra a pénzedet. Nagyon kell figyelned a héten a munkahelyeden, fontos emailt kaphatsz, amit elsőre nehéz lesz felismerned!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Egy több éves folyamatra tehetsz pontot a hét közepén, de ehhez alaposan fel kell készülnöd, és el kell találnod a megfelelő ütemet, ahogyan a dolgaidat intézed majd! Néhány éve nem tudsz már igazán boldogan mosolyogni, de a következő hetekben komoly változások lehetnek az életedben. Nagy számokkal dolgozol, könnyű hibázni, ezért a munkahelyeden különösen figyelmesnek kell majd lenned!

Nyilas (November 22 – December 21)
Gyenge vagy, és ez ellen csak akkor tehetsz, ha fokozatosan felépíted magad! Senki nem tudhatja előre, hogy mekkora lesz annak a munkának a nagysága, amit főnököd a múlt héten osztott meg veled, és a kollégáiddal! Alaposan gondold át, hogy mit, és mennyit vállalsz, mert könnyen borulhat minden előzetes számítás, és ezért boldogan tesznek majd felelőssé téged is! Nem lesz könnyű heted ettől függetlenül sem, pihenj minél többet!

Bak (December 22 – Január 19)
Akár hetekig is elhúzódhat, hogy megoldj egy problémát, de nem sokan lesznek azok, akik megértik majd a gondolataidat. Ne törődj velük, nem kell senkinek megmagyaráznod semmit, de ne is titkolózz! Furcsa jelenségekkel találod magad szembe, amikor elmész egy hivatalos ügyet intézni, és nem találod meg a szükséges papírokat, amiket korábban olyan pontosan összegyűjtöttél – ne ess kétségbe, minden meg fog oldódni!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Elvesztetted a lehetőségét annak, hogy megszerezd egy olyan ember bizalmát, aki igazán sokan segíthetne neked, és akire te magad is felnézel, és fontosnak gondolod a véleményét! Sajnos mostantól csak a károkat enyhítheted, és hosszú, kemény munkával talán visszaszerezhetsz valamit abból, amit a saját hibádból elvesztettél. A magánéleted sem teljes, egyre kevésbé vagy biztos abban, hogy jól döntöttél.

Halak (Február 19 – Március 20)
Furcsán viselkedtél, mert meglepetés volt számodra a helyzet, amibe csöppentél. Nem sokan vannak, akik segíthetnek, nem sokan vannak, akik segíteni is szeretnének. Teljes magadra leszel hagyva, és csak akkor fogsz tudni ezen változtatni, ha beismered a hibáidat, ha beismered azt, hogy elfogadhatatlan volt a viselkedésed. Több pénzt kell költened az egészségedre, sokkal fontosabb kérdés ez, mint gondolnád!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: