Heti horoszkóp augusztus 28-tól szeptember 3-ig

2017. augusztus 28.

A héten beköszönt a szeptember, és vele az ősz is! De sokaknak új lehetőségeket, új kapcsolatokat is hozhat az előttünk álló hét! Nézd meg, rád mi várhat!

Heti horoszkóp augusztus 28-tól szeptember 3-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Elérkezett a nyár vége, és ettől meglehetősen boldogtalannak érzed magad, de fel a fejjel, ebben a hónapban több öröm, és jókedv vár majd rád, mint egész nyáron. most még nem tudod elképzelni, hogy ez hogyan lehetséges, de bízz a csillagokban, és meglátod, hogy jól teszed! Furcsa divat hódít a barátnőid körében, amit nem szeretsz, amit nem helyeselsz – mondd el nekik őszintén a véleményed, hiszen ezért vagytok barátnők!

Bika (Április 20 – Május 20)
Sosem késő kimondani, amit érzel! Akár ezen a héten, akár a jövő héten, de szánd rá magad arra, hogy őszinte leszel azzal, akivel szeretnél megosztani valamit! Életed talán legfontosabb beszélgetése lesz, légy körültekintő, és gondold át a válaszaidat, ne azonnal reagálj! Persze nem csak ez történhet veled, igyekezz a közlekedésben is megfontolt, óvatos lenni, mert a héten komoly kihívások elé kerülhetsz!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Nem tudod már te sem számon tartani azt a rengeteg apró lódítást, és füllentést, amit az utóbbi időben elkövettél. Semmiségekről, jelentéktelen dolgokról állítottál valótlant, és emiatt a környezeted azt gondolhatja rólad, hogy a nagyobb, és komolyabb dolgokban sem lehet neked hinni. Ezek sürgősen változtatnod kell, és meg kell fogadnod, hogy odafigyelsz ezekre az apróságokra is – találj ki valamit, amivel motiválni tudod saját magad!

Rák (Június 21 – Július 22)
Talán csak te maradtál egyedül abban a helyzetben, amiből közel egy éve, barátnőiddel megfogadtátok, hogy kikecmeregtek. Ne félj, semmiről nem vagy lemaradva, és a héten különösen nagy valószínűsége van annak, hogy végre neked is sikerülni fog! Olyan vásárlásokba fogsz mostanában, amibe nem kellene, amivel csak felesleges konfliktusokat gerjesztesz a családodban – igyekezz visszafogni magad!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Emlékszel még minden apró részletre, amiben kedveseddel megállapodtatok? Emlékszel még minden apró fogadalomra, amit neki tettél? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy betartsd, ha nem, akkor pedig épp itt az ideje, hogy a memóriád legrejtettebb zugaiból elővarázsold – meglátod, nem is lesz olyan bonyolult! Furcsa találkozásra számíthatsz egykori főnököddel, akivel nem jó viszonyban váltatok el egymástól, és a feszültség még most is érezhető lesz.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Meg kell találnod azokat a barátaidat, akik valóan a segítségedre akarnak lenni, akkor is, amikor komoly áldozatot kell hozniuk érted! Ne tegyél próbára senkit, csak saját magaddal kell tudnod elszámolnod! Egy nagyobb utazás előtt állsz, ám erről egyelőre még semmit sem tudsz, de a háttérben már szerveződik. A családi kapcsolatok összetartásáért most minden korábbinál nagyobb erőfeszítéseket kell tenned!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Talán már csak te magad hiszel abban, hogy az a munkahelyi feladat, amivel megbíztak, készen lesz időre! Sebaj, te tégy meg mindent, ami tőled telik, és meglátod, hogy elnyered főnökeid bizalmát. Egy kicsivel több önbizalomra lenne szükséged akkor, amikor saját magadért kell kiállnod, és nem szabad hagynod, hogy mások a fejedre nőjenek! Az otthonod csinosítása mindig örömmel tölt el, igyekezz szeptember első hétvégéjét is erre szánni!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Tudod, hogy nem úgy lesznek a dolgok, ahogyan szeretnéd, de mégis mindenáron ragaszkodsz valamihez, amit már régen el kellett volna engedned! Nem lesz könnyű a döntés, de neked kell meghoznod. Hamarosan utazásra kerül sor, aminek a vége az is lehet, hogy komolyan megváltozik a magánéleted. Azokkal ne foglalkozz, akik csak megnehezítik az életed, igyekezz átlépni felettük, és saját magad mellett, másoknak is bizonyítani a képességeidet!

Nyilas (November 22 – December 21)
Van még valaki a környezetedben, aki annyira szeretné a változásokat, mint te? Inkább törekedj az állandóságra, igyekezz arra berendezkedni, hogy a dolgok változatlanságsága a legjobb számodra! Nem olyan hetek következnek, amikor nagy dolgokat kell véghezvinni, éppen elég, ha a mindennapi teendőidet elvégzed, és a bevált rutinok szerint éled az életed. Kellemesen romantikus estékre számíthatsz szeptember elején.

Bak (December 22 – Január 19)
Vársz egy fontos üzenetet, ami csak nem akar megérkezni. Nem kell siettetned semmit, most a nyugalom mindennél többet ér, és az sem biztos, hogy az érkező hírek mind pozitívak lesznek! Csak te, és kedvesed tudhatjátok, hogy mit szeretnétek az életben elérni, csak ti motiválhatjátok egymást, csak ketten vagytok erősek! Ezt akkor is vésd az eszedbe, ha néha arra gondolsz, mennyivel jobban tudnál egyedül boldogulni!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Talán te magad sem vagy azzal tisztában, hogy egy-egy apró cselekedeted mennyire befolyásolhatja a kapcsolataidat azokkal az emberekkel, akikkel szívesen töltenéd együtt az időt, de ezt még magadnak sem mered beismerni. Játszol az emberek érzéseivel, ami egy idő után már nagyon nehézzé teszi majd a mindennapi kapcsolattartást is. Igyekezz egyértelműen fogalmazni azoknak, akik ezt igénylik, és játszadozz nyugodtan azokkal, akik ezt kedvelik!

Halak (Február 19 – Március 20)
Mindent az utolsó pillanatra halogatsz, te sem tudod, hogy miért, de megpróbálsz csak olyan dolgokkal foglalkozni, amiket könnyen, egyszerűen meg tudsz oldani! Nem jó taktika ez, könnyen a fejedre omolhat minden, mint egy kártyavár! Az érzéseidet ne titkold el azok elől, akik fontosak neked, és ne félj kimondani a véleményed, de nagyon figyelj a stílusra, a hangsúlyra, és arra, ahogyan mondod!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: