Heti horoszkóp augusztus 6-tól 12-ig

2018. augusztus 6.

Komoly döntések, pénzügyi sikerek, nagy találkozások és titokzatos idegenek várnak szinte minden jegy szülöttére...

Heti horoszkóp augusztus 6-tól 12-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Ezen a héten végre kitöltheti életedet a romantika és az öröm. Nyerő szériában vagy, főleg a hét elején szárnyalhatsz. Élvezd ki ezt az időszakot, és használj ki minden adódó lehetőséget! A hét közepén a pénz kerülhet a középpontba: új bevételforrásokat találhatsz meg, így végre örömödet lelheted a pénzköltésben is.

Bika (Április 20 – Május 20)
Keress egy nyugodt helyet, és gondold át életedet. Figyelj oda a helyes táplálkozásra, kertészkedj kicsit, és töltődj fel a természetben! Egy barátoddal vagy családtagoddal való kapcsolatodban törés következhet be, még ha kimondatlanul is. Ezért figyelj oda, hogy kinek mit mondasz, és kivel hogyan viselkedsz. Hét közepén különösen romantikus pillanatok várhatnak rád.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Ez a hét remek alkalom lehet, hogy rendbe tedd kapcsolataidat. Az elmúlt két hétben több konfrontációd és nézeteltérésed lehetett, de ezek csak a körülötted és benned végbemenő változásokat jelzik. Azonban itt az idő, hogy újra felkeresd az utóbbi időben elhanyagolt barátaidat és családtagjaidat. A héten szerelembe eshetsz!

Rák (Június 21 – Július 22)
Ez a hét számodra rendkívül szerencsésnek ígérkezik. Mind magánéletedben, mind a munkahelyeden biztonságban érzed magad. Új lehetőségek kopogtathatnak ajtódon, de egy kisebb problémával is szembekerülhetsz. Ezt a gondot semmiképpen se söpörd a szőnyeg alá, mert az idő előrehaladásával egyre nehezebben fogod csak tudni megoldani.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Az elmúlt hetek problémáit sikerül végre megoldani, de továbbra is gondok lehetnek egészségi állapotoddal és munkáddal kapcsolatban. Nyaralásoddal vagy egy utazással kapcsolatban fontos döntést kell meghoznod. A hét elején szinte szárnyalsz, hét közepén pénz állhat a házhoz.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Rengeteg minden zajlik most körülötted, és ezen a héten végre pontot tehetsz több feladat végére. Jövő héttől nyugodtabb időszak következhet életedben, amely szeptember közepéig is eltarthat. Hét elején új ötletek merülhetnek fel benned, amik megváltoztathatják életszemléletedet. Legyél bátor és kezdeményező!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Remek heted ígérkezik! Optimista, szórakoztató és életvidám vagy most, és szexuális, romantikus kisugárzásod szárnyal! Egy régi vágyad is valóra válhat. Új emberekkel ismerkedhetsz meg, akik a későbbiekben fontos (epizód) szerepet tölthetnek be életedben. Hozd ki a maximumot ebből a csodás hétből!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Munkahelyeden új lehetőségek adódhatnak, amelyek akár évekre is meghatározhatják karrieredet. Legyél könnyed és optimista az elmúlt hetek dilemmáinak és gondjainak megoldásában, mert most mások segítségére nem számíthatsz, csak saját magadra. Kerüld a pletykát, mert könnyen te magad is célpontjává válhatsz.

Nyilas (November 22 – December 21)
Nyári hangulatban vagy most. Nyaralásra, kikapcsolódásra és kulturális életre vágysz, nem munkára. A héten egy komoly dilemmával kerülhetsz szembe. Egyik oldalon karriered, jövőd és vágyaid állnak, a másik oldalon pedig barátaid és szerelemed. Nem lesz könnyű dönteni! Csodás hétvége várhat rád.

Bak (December 22 – Január 19)
Az elmúlt hetek magánéleti és munkahelyi problémáinak okaira végre fény derülhet. Legyél ambiciózus és határozott, mert új lehetőségek adódhatnak a karrieredben. Egy idegen is sokat segíthet... Ne dönts most pénzügyi kérdésekben! Romantikus hétvégéd ígérkezik!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
A hét elején egy apróbb hazugság miatt komoly összetűzésbe kerülhetsz egy hozzád közelálló emberrel. Előzd meg a problémát, és légy őszinte! Egy titkos vágyadra vagy félelmedre derülhet fény, ami nagyon lelombozhat. Hamarosan döntened kell egy kapcsolat elmélyítésével kapcsolatban.

Halak (Február 19 – Március 20)
Rengeteg munka vár hét ezen a héten. Minél korábban nekiállsz, annál hamarabb végzel vele. Egy kecsegtető pénzügyi lehetőség is adódhat, de ne vágj bele, amíg nem jártál utána az összes lehetőségnek. Valaki elcsábíthat, érdekes hétvégéd ígérkezik.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: