Heti horoszkóp augusztus 7-től 13-ig

2017. augusztus 7.

A hét olyan lesz, mint az időjárás: változékony és szeszélyes. Hol jobban, hol rosszabbul mennek majd a dolgaink, és ezúttal nem bízhatunk a szerencsében sem! Kitartás: az augusztus még a pihenésé...

Heti horoszkóp augusztus 7-től 13-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Ez a hét még mindig nem az új dolgokról fog szólni: ne vágj bele új munkába, vagy kapcsolatba! Fejezz be mindent, amivel el vagy maradva, tedd rendbe magánéletedet és környezetedet. Felbukkanhat valaki a múltadból, aki összezavar egy időre, aki a magánéletedet is megzavarhatja. A hét közepén légy óvatos munkádban, megpróbálhatnak átverni!

Bika (Április 20 – Május 20)
Augusztus végéig légy nyugodt és megfontolt, különösen otthon, a magánéletedben gondolj át mindent kétszer! Keddig kedvezőek a feltételek az intim beszélgetésekhez és a problémák elrendezéséhez. Kedvesedhez is most érdemes közeledned. Ne vágj azonban bele ismeretlenekkel szexuális kalandokba, és pénzügyeiddel kapcsolatban is maradj várakozó állásponton.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Az augusztusnak ez a hete csupa olyan dolgot tartogat számodra, amit egyébként is szeretsz: meghitt beszélgetések, kirándulások, izgalmas kalandok és családi összejövetelek. Egy régi barátnőd bukkanhat fel hamarosan – talán már ezen a héten – akivel hosszú időt fogsz együtt tölteni. Ha a héten elutazol valahova, különösen figyelj a dolgaidra, ne hagyj el semmit! Ne kezdj vásárolni, a legszükségesebb dolgokat vedd csak meg! A kosok segítségedre lehetnek.

Rák (Június 21 – Július 22)
Ez a hét számodra a munkáról fog szólni: nagy a valószínűsége, hogy sikereket érsz el a hivatásodban. Ne vágj bele kétséges és veszélyes üzleti ügyekbe! A hétvégét szánd barátaidra – mostanában népszerű vagy köztük, szívesen töltik veled az időt. Pároddal légy kedves, foglalkozz vele minél többet, ne érezze magát elhanyagoltnak.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Minden szempontból jó heted lesz. Munkahelyeden régi problémákat oldhatsz meg, ha elég figyelmet tudsz szentelni a feladatoknak. Ha nem megy, akkor ne erőltess semmit! Szerencséd lehet a szerencsejátékokban, ha szerdán próbálsz szerencsét. Ne hanyagold el szüleidet, figyelj oda rájuk! Ha teheted, beszélgess velük minél többet.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Figyelj a főnöködre, igyekezz a kedvében járni a héten. Segítsd a munkáját, hidd el később még jól fog jönni. Jók a kilátásaid arra, hogy társaddal megoldjátok az esetleges problémákat és ha teheted, engedj neki. Feltűnhet egy régi ismerősöd, akit sosem kedveltél. Különösen kedden és szerdán légy óvatos vele!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Ismerőseid körében nagyon népszerű leszel a héten. A hétvégén rád találhat az igazi szerelem, ha még nincs párod. Szombaton különösen jó napod lehet, ha nem erőlteted rá az akaratodat másokra. Légy türelmes és bízz az emberekben. Augusztus 20-ig nem dönts munkahelyeden semmi fontosban – utána szerencsét hozhat a halogatásnak tűnő várakozás.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Nem a te napjaid következnek a héten. Főnökeid rengeteg munkát akarnak majd rád bízni – ha ellenállsz, magadra haragítod őket, inkább végezd el a feladatokat. Aki dolgozik, az hibázhat is, igyekezz minél jobb munkát végezni! Hivatali elfoglaltságaidat magánéleted is megérezheti: ha nem figyelsz a szerelmedre. Ne költs felesleges dolgokra, ha csak teheted, ne vásárolj semmit.

Nyilas (November 22 – December 21)
Gyengéd és érzékeny leszel az előtted álló napokban és ezt ismerőseid is érzik majd. Feltüzelheted szerelmedet és az egész hét boldogságban telhet el. Ha vannak régen dédelgetett üzleti elképzeléseid, akkor a hét elején érdemes belevágnod a megvalósításukba. Régi barátaiddal találkozhatsz, ha a hétvégén elutazol valahova.

Bak (December 22 – Január 19)
A hangsúly számodra a titkokon és a dolgok mélyén lesz ezen a héten. Elemezz mindent, amibe belefogsz, ne dönts elhamarkodottan semmiről, mert később súlyos következményei lehetnek. Ha nemrég szakítottál, akkor ezen a héten van rá esély, hogy újra szerelembe ess – ne hagyd ki a lehetőségeket, ismerkedj, barátkozz bátran! Pénteken lehetsz a leginkább elemedben.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Semmi fontos döntést ne hozz augusztusban. Kíméld magad minden téren! Akkor is, ha úgy érzed, hogy szétfeszít az energia és a tettvágy. Optimizmusod töretlen és egyáltalán nem alaptalan: a hét elején figyelj szeretteidre, ha teheted, akkor váltsd valóra vágyaikat. Ne gondolj most a jövőre, élj a mának! Munkádban nem sok sikerélményed lesz a hét végén.

Halak (Február 19 – Március 20)
Fontos, hogy figyelj oda az egészségedre! Táplálkozz egészségesen és mozogj sokat a héten. Ha emiatt elmaradsz a feladataiddal más területeken, ne izgasd magad: megoldódik minden. Szenvedélyesen és bátran viselkedj szeretteiddel, ha közelednek feléd! A pénteki és szombati napon pihenj sokat, kapcsolódj ki!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: