Heti horoszkóp december 18-tól 24-ig

2017. december 18.

Mi másról szólna ez a hét, mint a készülődésről, amely a vasárnapban, és a jövő hét eleji karácsonyban teljesedik majd ki. Ezért nyugalmat, megfontoltságot kérnek a csillagok - de cserébe szép napokat is ígérnek!

Heti horoszkóp december 18-tól 24-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
A hét elejét még töltsd a függőben maradt, és el nem végzett munkahelyi feladatait lezárásával, szerda után viszont ne is gondolj rájuk egészen az újévig! Szerda körül érdekes találkozásod lesz: az ünnepi vásárlások kellős közepén összefutsz majd egy réges-régi barátnőddel, akivel nagyon régóta nem találkoztál már. Ne sajnáld az időt, állj meg a rohanásban egy percre, és beszélgessetek egy kávé mellett, élesszétek fel a kapcsolatotokat! A hétvége – mint mindenki másnak – teljen a szeretet és a meghittség jegyében!

Bika (Április 20 – Május 20)
Még akkor sem vagy elkésve semmivel, ha így is érzed! A készülődés minden idődet elviszi, nem jut a munkádra – de ezt most talán nem is fogja senki számon kérni. Nyugodj meg és készíts egy listát a feladatokról! Ha nagyon el vagy maradva, akkor fogd be a család többi tagját is és készüljetek együtt az ünnepekre! Ebben a hónapban pihenj minél többet, mert kemény év vár rád jövőre!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Nem kezdődik jól a hét az Ikreknek: komoly válságba kerül a kapcsolatod a hét elején, és ha partnereddel nem törekedtek rá, akkor ez a bosszúság az ünnepekre is árnyékot vethet! Viszont, ha mindketten akarjátok, akkor szép és szeretetteljes ünnep vár rátok! A szülők meglátogatásáról sem szabad elfeledkeznetek – meglátod, édes teher lesz, még akkor is, ha most nem így gondolod, és a korábbi tapasztalataid sem támasztják alá.

Rák (Június 21 – Július 22)
Igyekezz előre dolgozni otthon és készülj fel arra, hogy még szenteste előtt is dolgoznod kell. Sajnos egy hirtelen, azonnal megoldandó feladattal találod majd szemben magad a hét közepén, ami minden idődet lefoglalja majd, így a készülődés is csúszhat. Szerencsére kedvesed mindenben támogat és egészen új oldaláról ismerheted meg, amikor besegít a házimunkába. Igyekezz a jó oldalát nézni a hirtelen jött munkának: főnököd jutalma a jövő év elején nem marad majd el!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Kellemes, és kiegyensúlyozott hétre számíthatsz, amit csak magadnak tehetsz nehézzé, ha nem kezeled a helyén a dolgokat. Értsd meg, hogy a gyerekek ilyenkor az átlagosnál is virgoncabbak és nagyon izgatottak az ünnepek miatt. Emiatt ne idegeskedj, inkább próbáld meg kicsit szabadabban felfogni a dolgokat. Ha egy friss kapcsolatban vagy, ami csak néhány hete, hónapja tart, akkor az ünnepek alatt minden eldőlhet. Figyelj oda újdonsült partneredre és könnyebb lesz döntened a kapcsolatotok jövőjéről.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Szerencsére kipihenten várod a karácsonyi ünnepekkel járó - várható - sokkot, hiszen az elmúlt hetekben volt alkalmad kikapcsolódni. A hét közepén azonban elkap a karácsony hangulata és mindent megteszel majd, hogy az utolsó pillanatokban még tovább fokozd a hétvégi együttlét hangulatát. Ha külföldön vagy kénytelen eltölteni az ünnepeket, akkor is gondolj a szeretteidre és mindenképp hívd fel azokat, akik fontosak neked!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
A hét elején támadt kisebb problémát hamar megoldod és a kötelező gikszert letudva kényelmesen hátradőlve várhatod a Szentestét, és az utána következő napokat. Készülj fel arra, hogy idén még komoly lehetőséged adódik a munkahelyeden a bizonyításra! Ez a karácsony utáni napokban szinte biztosan bekövetkezik majd és csak rajtad áll, hogy sikeresen veszed-e az akadályt. Egyik szomszédod meglepő kertápolási kérdéssel kereshet meg – de ne mondj azonnal nemet, kérj gondolkodási időt!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Ahogy minden évben, idén is pénteken jut majd eszedbe, hogy kinek nem vettél semmilyen ajándékot. Tegyél egy próbát és idén intézd másképp a bevásárlást, még akkor is, ha tulajdonképpen ki nem állhatod az egészet. Meglátod, hogy ez még a munkádban is előrelépést hozhat – csak nyitott szemmel kell járnod az emberek között! Ha sikerül a hét közepéig beszerezned az ajándékokat, akkor nyugodtan hátradőlhetsz és kipihenve várhatod az ünnepeket.

Nyilas (November 22 – December 21)
Gondolj vissza arra, hogy mit fogadtál meg néhány hete és próbáld ehhez tartani magad! Akkor volt elég időd átgondolni a jövődet és valószínűleg jól is döntöttél. Most légy következetes és ragaszkodj hozzá! Optimistán és feltöltődve várhatod az ünnepeket, de ne felejtsd el megkérdezni a szüleidet, hogy szükségük van-e valami segítségre! Ha hirtelen átrendeznéd a lakásodat, akkor nyugodtan vágj bele, még akár pénteken is, és lepj meg mindenkit!

Bak (December 22 – Január 19)
Ha azt nézzük, hogy fizikailag milyen kondícióban vagy, akkor tökéletes heted lesz. Ha lelkileg is igazodni tudsz a fizikai állapotodhoz, akkor máris együtt van minden a sikeres és szeretetteljes ünnepléshez. Próbáld meg elérni, hogy így legyen! Az is lehetséges, hogy a hét közepén, szerda körül el kell utaznod egy hatalmas munkahelyi problémát megoldani. Ne ijedj meg a feladattól, ügyes és talpraesett vagy, aki péntekre meg is old minden felmerülő problémát és együtt karácsonyozhatsz a szeretteiddel!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Furcsának hathat a következő tanács, de fontold meg: ne vásárolj semmilyen új ajándékot szerdáig! Sétálgass, jegyzetelj és kedd estig döntsd el, hogy kinek mit ajándékozol! Addig viszont ne költs semmire! A szerda hozza meg számodra a megfelelő időszakot, amikor mindenhez szerencsés kézzel fogsz nyúlni – egészen január közepéig! A lelki békédhez nagyban hozzájárulhat testvéred boldogsága is.

Halak (Február 19 – Március 20)
Sokan azt mondják rólad, hogy nem vagy csapatjátékos. Most itt a lehetőség, hogy bebizonyítsd az ellenkezőjét: a munkahelyeden komoly pénzügyi probléma támad, amit csak közös erővel tudtok majd megoldani. Ha a tudásod legjavát adod bele a munkába, sokan elismerően gratulálhatnak – ezúttal őszintén, hátsó szándékok nélkül. Ennél szebb ajándék már csak a meghitt családi ünneplés lesz a hétvégén.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: