Heti horoszkóp december 19-től 25-ig

2016. december 19.

Lassan itt az év vége. Használjuk ezt a majdnem két hetet arra, hogy átgondoljuk az elmúlt hónapokat. Forduljunk kicsit magunkba, és figyeljük szeretteinkre, a családunkra, a barátainkra. A héten ezt üzenik a csillagok!

Heti horoszkóp december 19-től 25-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Az év vége a nyugalom jegyében telik majd. Továbbra is tarts ki meglévő párkapcsolatod és munkahelyi projektjeid mellett. A héten egy külföldi lehetőség adódhat számodra. Ez lehet utazás, tanulási vagy egy régi-új szerelem. Pénzügyi téren egész decemberben sikerekre számíthatsz. Munkahelyeden feletteseid különös figyelemmel kísérhetik minden mozdulatodat.

Bika (Április 20 – Május 20)
A változás ideje még nem jött el – december 30-ig továbbra se vágj bele semmi új kapcsolatba vagy új projektekbe. Tarts ki a már folyamatban lévő vagy a korábbról visszatérő lehetőségek mellett. A hét elején ne vegyél nagyobb elektronikai cikkeket, különösen ne televíziót vagy számítógépet. Egy korábbi üzleti, pénzügyi lehetőség térhet vissza életedbe. A hét végén visszatérhet kapcsolatodba a régi tűz és romantika.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Az év vége nem lehet bonyolultabb, mint az év többi része, de azért továbbra se vágj bele semmi újba, különösen ne köss új szerződéseket és ne kezd bele új kapcsolatba! A héten valaki vagy valami visszatérhet életedbe a múltból, ami lehet, hogy több gondot okoz majd, mint örömöt. Kedden megismerheted pénzügyi határaidat. Szombaton és vasárnap csodálatos napokat tölthetsz el a családod körében.

Rák (Június 21 – Július 22)
Senki más nem várja annyira a két ünnep közötti pihenést, mint te. Továbbra is kerüld az új dolgokat, különösen az új munkahelyi projekteket és az életmódbeli változásokat. A hét közepétől új lehetőségek kerülhetnek utadba, de továbbra se vágj bele semmi újba december 30-ig. Pihenj, adakozz és figyelj oda embertársaidra ezekben a napokban. Szerdán különleges meglepetés várhat rád!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Ha jót akarsz magadnak, akkor december 31-ig ne vágj bele semmi újba és a jelentősebb vásárlásokat is halaszd el, még akkor is, ha nem vettél meg minden karácsonyra! Egy korábbi szerelem térhet vissza életedbe ezen vagy a következő héten, amely valószínűleg már túl késő. A héten boldog, kiegyensúlyozott hangulatban várhatod az ünnepeket. A jövő évig várj az elkötelezettségekkel, legyen szó akár magánéletről, akár munkáról!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Továbbra se vágj bele semmi újba december 30-ig, különösen ne ingatlanvásárlásba vagy gyermekeidet érintő dolgokba. Munkahelyed ezen a héten extra figyelmet érdemel, hiszen feletteseid árgus szemekkel figyelik év végi teljesítményedet. A hét közepétől hosszabb ideig szerencsés szerelmi időszakra számíthatsz. A hétvégén lesz időd átgondolni az évet.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Ne vágj bele új munkahelyi projektbe vagy párkapcsolatba idén! Hidd el, hogy jövőre minden jobban alakul majd, és nem leszel rászorulva semmilyen kényszermegoldásra! A hét elején egy fontos üzenetet kaphatsz, ami egész hétre ellát majd jó kedvvel. A hét közepén váratlan és kellemetlen meglepetés érhet, amely a hatással lehet életedre a következő pár hónapban. Munkahelyeden most borús a helyzet, de ezek a problémák tavaszig mindenképpen megoldódnak.

Skorpió (Október 23 – November 21)
December 30-ig továbbra is kerüld az új dolgokat! A hét elején különleges információk birtokába juthatsz, amelyek meghatározhatják a következő hónapok alakulását. A hét közepétől romantikus időszak vár rád, egészen január közepéig. A héten komoly munkahelyi feladatokkal is szembe kell nézned, amelyeket jobb még most elintézni, mint a következő hétre hagyni. A hét végén különleges perceket tölthetsz családod körében.

Nyilas (November 22 – December 21)
Továbbra is tele vagy energiával, de december 30-ig kerüld az új lehetőségeket, akármilyen kecsegtetőek is. Ezen vagy a következő héten egy régi szerelem térhet vissza életedbe, de lehet, hogy csak korábbi emlékeid jutnak ismét eszedbe. A hét közepétől titkok, váratlan meglepetések és pletykák bonyolíthatják az évből hátra lévő napokat. Azonban szombattól otthonod és családod lesz a középpontban.

Bak (December 22 – Január 19)
Az égre felnézve sokszor több jelet is láthatsz, mint elsőre gondolnád! Most annyit olvashatsz le róla, hogy a felhők miatt nem látható nap nem süt be az ablakon, ezért várj, amíg jobbra nem fordul az időjárás! Ne vágj bele semmi újba! Nosztalgikus hangulatban vagy, korábbi élethelyzetek, régi barátaid és elhunyt hozzátartozóid járhatnak eszedben az ünnepek közeledtével. Őrizd meg ezeket a pillanatokat az év többi napjára is! Kedden és szerdán nagyon szerencsés napjaid lehetnek.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Szombattól csodás napok várnak rád, de azért kerüld az új projekteket és a nagy változással járó új kapcsolatokat.. Egy korábbi kedves ismerős, régi barát térhet vissza életedbe ezen, vagy a jövő héten, akivel most kapcsolatotok új fordulatot vehet. Használd ki ezt a hetet, mert jövő héttől egy kicsit nyugodtabb, energiaszegényebb időszak következhet számodra. Egy karácsonyi „ajándék” meghatározhatja a következő hónapokat.

Halak (Február 19 – Március 20)
Idén már ne vágj bele semmibe, ami teljesen új! Ezen a héten véget érhet az elmúlt hónap munkahelyi feszültsége, nyomása, és végre fellélegezhetsz. A következő négy hétben optimizmus, boldogság és könnyed flört várhat rád. A héten egy korábbi munkahelyi lehetőség térhet vissza életedbe, amelyet érdemes megfontolnod, de a döntést idén már nem kell meghoznod!. Szombattól különleges találkozások és boldogság vár rád!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: