Heti horoszkóp december 4-től 10-ig

2017. december 4.

Az ünnepi készülődés sem lehet indok arra, hogy elhanyagold a kötelességeidet, hogy kiengedj! A héten többen is választ kaphatnak nagy kérdésekre!

Heti horoszkóp december 4-től 10-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Pontosan kell csinálnod mindent a héten, mert ami most történik, az a jövő évre is kihatással lehet. Ismeretlenekkel fogsz találkozni, akikkel nem szívesen lennél együtt, de a véleményed megváltozhat, ha nyitott vagy, és megismered a többieket. Teljes egészében a családodra kell koncentrálnod, a környezetetekben élőket pedig háttérbe kell szorítanod. Közös céljaid lehetnek egy barátoddal, akivel most különösen érdemes összefognotok.

Bika (Április 20 – Május 20)
Elő kell állnod a bizonyítékokkal, és másokat is meg kell győznöd az igazadról. Hiába van igazad, ha senki sem látta a tényeket, amik alátámasztják a véleményedet. Állítólagos, és senki által nem ellenőrzött információk alapján kell döntést hoznod a munkahelyeden, de nem igazán van esélyed arra, hogy alaposan utána járj a dolgoknak. Most a megérzéseidre kell hagyatkoznod, máshonnan nem tudsz információkat szerezni.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Emelkedni fognak bizonyos kiadásaid, és erről ezen a héten értesülsz először, de nem szabad megmutatnod senkinek, hogy mennyire rosszul érintenek téged anyagilag ezek a dolgok. A véleményedet sosem szabad magadban tartanod – ha úgy érzed, hogy meg kell szólalnod, akkor tedd meg! Ezzel egy időben megjelenhet az életedben valaki, aki fenekestől forgatja fel majd az életedet, de nem szabad rögtön felfedned minden titkodat!

Rák (Június 21 – Július 22)
El kellene ítélned egy barátnődet azért, amit tesz, de nem vagy rá képes – talán azért, mert ha mélyen magadba nézel, te is tisztában vagy azzal, hogy hasonlóan döntenél adott szituációban. Ha nem támogatod egy munkatársadat, akkor januárban komoly problémáid lehetnek. Nem szabad elhanyagolnod a munkádat – ezen, és a következő héten semmiképpen sem. Utána már lazíthatsz, és megérdemelten készülhetsz az ünnepekre.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
A jelenleginél sokkal rosszabb helyzetben voltál egy évvel ezelőtt, de mostanra már sikerült kikeveredned a válságból, és a magánéleted mostanra teljesen rendeződött – még akkor is, ha nem így érzed! Ki kell alakítanod azokat a kedvenc elfoglaltságaidat, amivel igazán kikapcsolódhatsz, amivel igazán jól érezheted magad. Elkötelezettnek kell lenned a szüleid felé, nem szabad hátba támadnod őket, bármennyire is egyet tudsz érteni az egyik családtagoddal.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Nem szeretnél tovább olyan körülmények között élni, mint most. Van egy titkos rajongód, akit talán még nem vettél észre – bár meglehetősen jól ismeritek egymást. Vele kell szorosabbra fűznöd a viszonyodat, vele könnyen megtalálhatjátok a közös hangot. Pozitív előrelépés lesz a részedre, amikor főnököd megemlíti, hogy az előléptetések során előkelő helyen állsz a listáján. Jó szándékkal közelíts mindenki felé, aki találkozni szeretne veled a héten.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Örömmel kell odaállnod minden fényképezéshez, ahova csak hívnak! Ha kell, erőltesd meg magad, és mosolyogj úgy, mintha minden rendben lenne. Aztán persze elmondhatod a véleményedet – de most inkább csak kedvesednek, semmi szükség arra, hogy a munkahelyeden magadra haragíts valakit! Jelentős kiadásra kell számítanod még karácsony előtt, erre készülj fel, és ne akarj semmilyen kiskaput találni, hiszen később ennek sokszorosát kapod majd vissza.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Néhány hét múlva egy olyan utazásra kell rászánnod magad, amivel az egész életed megváltozhat. Ne adj okot arra, hogy valaki lemondjon rólad, mutasd meg a képességeidet, és állj ki az igazadért. Az emberek néha nem értik a viselkedésedet, néha nincsenek tisztában a képességeiddel. Az egyik alapvető szabályodat hágja át hétről-hétre egy rokonod, amit egyre kevésbé tudsz tolerálni. Kényeztesd magad kicsit többet, hiszen többet érdemelsz!

Nyilas (November 22 – December 21)
A baj nem az, hogy radikális álláspontot fogalmazol meg – erre sokszor szükség van – hanem az, hogy nem adsz alternatívákat arra, hogyan kellene megváltoztatnod a dolgokat. A feladataidat végre kell hajtanod, nem várhatsz tovább arra, hogy mások megoldják helyetted a problémákat! Végig kell gondolnod az ünnepi teendőidet, és meg kell találnod a megfelelő ajándékot mindenkinek! Képviseld a vásárlások alatt a saját véleményedet, ne fogadj el mindent kedvesedtől.

Bak (December 22 – Január 19)
Jelezned kell, ha nem vagy elégedett a dolgokkal, ha úgy érzed, jobban, vagy máshogyan kellene intéződnie a dolgoknak. Van egy furcsa szokásod, amiről szeretnél leszokni, de eddig nem volt alkalmad rá, hogy tegyél érte. Most itt a lehetőség arra, hogy megtaláld a neked tetsző megoldást, és úgy tüntesd el a negatívumokat, mintha sosem léteztek volna. Egy furcsa telefonhívást kapsz majd a héten, de ezzel nem szabad most foglalkoznod – hallgasd végig, és dönts később!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Nem mindig hallják jól a hangodat az emberek, amiért nem mindig te vagy a hibás. De oda kell figyelned arra, hogy eljut-e mindenhova a hangod, meghallják-e mindenhol azt, amit mondani szeretnél! Minél jobban ki kell használnod az évből még hátralévő napokat arra, hogy megtaláld a boldogságot! Most a csillagok állása is kedvez annak, hogy végre észrevegyél valakit, aki már hosszú ideje az életed része, csak még nem voltál hajlandó ezt elismerni.

Halak (Február 19 – Március 20)
Nem lehet egyértelmű határvonalat húzni a jó, és a rossz közé. Most meg kell találnod mindenki mást, aki hasonlóan gondolkodik, mint te. Furcsa megoldásokra van most szükség, de ezek megtalálásához segítségre van szükséged – nyugodtan kérdezd meg barátnőidet! Egy hosszabb, de érdekes utazásra hívtak barátnőid, de nem tudtál még dönteni arról, hogy csatlakozz-e hozzájuk. A héten meg fogod kapni a választ – onnan, ahonnan nem is várnád!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: