Heti horoszkóp február 12-től február 18-ig

2018. február 12.

Közeleg a szerelmesek ünnepe, de előfordulhat, hogy valakinek még Valentin-napon is vitákkal kell szembenézniük, amiket persze meg is előzhetsz, ha felkészülsz rá!

Heti horoszkóp február 12-től február 18-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Itt az ideje kipihenni az elmúlt hetek fáradalmait! Nyugodtan vegyél ki néhány nap szabadságot, és próbálj meg teljesen kikapcsolni! Csak neked lehet igazad egy családi perpatvarban, de nem szabad elengedned teljesen magad! Esténként próbálj meg minél jobban a kedvesedre koncentrálni – nehéz napokat él át mostanában! Igyekezz nem megbetegedni, mert most különösen súlyos betegségekkel kellene megküzdened.

Bika (Április 20 – Május 20)
Szeretnél minél többet megengedni magadnak, és minél többször megtalálni az ideális megoldást a munkahelyeden felmerülő problémákra! Különösen fontos, hogy most ne kerülj reflektorfénybe, most húzd meg magad, és hagyd, hogy a problémákat azoknak kelljen megoldaniuk, akik előidézték azokat. A hét második felében meghívást kapsz ez buliba, ahol végre kitáncolhatod magad, és igazán jól érezheted magad.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Nem kell, hogy hozzáérj mindenhez, amihez csak tudsz, de az fontos, hogy megtaláld az utat azokhoz a dolgokhoz, amikkel valóban foglalkozni szeretnél. Ha szereted megmutatni a környezetednek azt, amire büszke vagy, ami örömet okoz, akkor most itt az ideje, hogy megtegyél mindent, ami csak tőled telik! Add meg a család minden tagjának a tiszteletet, és ne vedd félvállról a problémákat sem, mert a kicsikből nagyok is lehetnek!

Rák (Június 21 – Július 22)
Furcsa híreket kapsz egy régi barátnődtől, akit régóta nem is láttál, de most újra felveszitek a kapcsolatot, és felmelegítitek a barátságotokat. Mi lehet az a közös program, amit kedveseddel mindketten egyformán élvezni tudtok – ezen töprengj el, és lepd meg magatokat egy ilyennel, mert a kapcsolatotoknak most nagy szüksége van az ilyen élményekre! Gondolkodj el azon, hogy mi történt néhány éve, és abból meríts most erőt!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Kezd alakulni egy új kapcsolatod, amit nem mindenki néz jó szemmel a környezetedben. Ne foglalkozz senkivel, és semmivel, mert most csak az a fontos, hogy te jól érezd magad a bőrödben! Sok pénzt kell előteremtened a következő hetekben, és ehhez nem sok segítséget fogsz kapni senkitől, de vagy olyan kreatív, hogy ezt is megoldd! Nem kell mindenkinek elmondanod azt, ha a tudomásodra jut egy titok, amivel ártani tudnál valakinek!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Sajnos te sem vagy abban a helyzetben, hogy segíthess barátnődnek, de a baráti körödben van valaki, aki – ha elmondod neki – segít majd. Csinosan, elegánsan menj el arra a találkozóra, ami a héten rád vár, és amire annyira készülsz már! Furcsán érzed majd magad, amikor kedvesed olyan dologgal lep meg, amire egyáltalán nem is számítasz, de nagyon megérinti majd a lelkedet! Akármikor megteheted azt, amire a hét elején készülsz, nem kell siettetned semmit!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Ha azon gondolkozol, hogy változtatsz a munkádon, akkor ezt most el kell felejtened egy ideig, mert olyan meglepetésben lehet részed, amiről eddig álmodni sem mertél! Segíts másoknak, akiknek csak tudsz, és egyelőre ne várj viszonzást, de az élet később bőségesen kárpótol majd. Belátható időn belül megszerezheted azt, amire már régóta vársz, de ne feledd, nem éri meg mindent feláldozni azért, hogy tárgyakat szerezz meg.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Van abban valami, amit barátnőidtől hallgathatsz napok-hetek óta. Nem valószínű, hogy mindenki téved, inkább veled lehet probléma, nézz magadba, mert lehet, hogy te látod rosszul a dolgokat! Meg kell beszélned mindenkivel, mindent, és nem szabad olyan dolgokat elvállalnod a munkahelyeden, amikben nem vagy biztos! Furcsa felvetést olvasol majd valahol, ami aztán remek ötleteket adhat ahhoz, hogy önálló vállalkozásba kezdj!

Nyilas (November 22 – December 21)
Oda kell menned, ahol a dolgok történnek – nem szabad távolról, a pálya széléről bekiabálnod! Vállald fel a véleményed, vállald el azt, hogy nem feltétlenül leszel népszerű velük. Nyilvánvaló dolgokat kell megoldanod a munkahelyeden, és másodrangú, kisstílű dolgokkal kell az idődet vesztegetni. Akár konszenzusra is juthattok egy anyagi jellegű családi vitában, de ehhez neked is nyitottnak kell lenned.

Bak (December 22 – Január 19)
Furcsa, és méltatlan helyzetbe kerülhetsz egy olyan vitában, amit nem is igazán értesz, hiszen olyan emberek véleményét kellene megértened, akiket nem igazán lehet józan ésszel megérteni. Olyanokkal nehéz vitatkozni, akiket nem a logika, akiket nem a tények vezérelnek, hanem valami egészen más. Próbálj meg kihátrálni az ilyen, végtelen vitákból, és keress kerülőutakat a veszélyes elemek kikerülésével.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Fő a türelem, fő a megértés. Egyik sem tartozik az erősségeid közé mostanában, és erről leginkább te magad tehetsz. Talán nem érzed jól magad a bőrödben, talán olyan valakivel vagy együtt, akivel nem minden tökéletes, és nem vagy biztos saját magadban sem. Néha méltatlanul vagy dühös másokra, néha ok nélkül bántasz meg másokat, akik nem érdemlik meg. Próbálj meg magadba nézni, és észrevenni azokat az embereket, akik valóban önmagadért szeretnek!

Halak (Február 19 – Március 20)
Teljes vizsgálatra van szükséged, mert az otthonodban valami nagyon nem stimmel! Hívj olyan szakembert, aki valóban ért hozzá, és ne hagyd, hogy lerázzanak! Most neked kell a sarkadra állnod, mert kedvesednek semmire sincs ideje a munkája miatt – emiatt rosszul is érzi magát, nincs szükség arra, hogy még te is szemrehányásokat tegyél! Meg tudod oldani a problémát, nincs szükség felesleges feszültségkeltésre.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: