Heti horoszkóp február 15-től 21-ig

2016. február 15.

Nem lesz könnyű az előttünk álló hét – szinte minden jegy szülöttjei elég nehézségek állhatnak, de ha ügyesen kezeljük a problémákat, hétvégére elégedetten dőlhetünk majd hátra!

Heti horoszkóp február 15-től 21-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Mindenki mást gondol az élet értelméről, és neked nem kell hallgatnod senki másra, csak saját magadra! Ne hagyd, hogy az számít, amit a többi ember gondol! Persze kedvesed és szeretteid véleménye fontos kell, hogy legyen, őket mindenképp hallgasd meg! A szerelem megtalált már több alkalommal is, de sohasem volt ennyire erősek az érzéseid, mint azelőtt. A kétségeid továbbra is valósak, a munkahelyeden többen is ellened fordultak.

Bika (Április 20 – Május 20)
Mindenkinek vannak álmai, vágyai és reményei. És természetesen titkaink is. Ezek olyan dolgok, amiket alapesetben nem osztunk meg senkivel. Most viszont érdemes lenne találnod valakit, akiben teljesen megbízol, és aki őszintén segíteni próbál. Nagy jutalomra számíthatsz az élettől, ha most segítesz valakinek, aki igazán rászorul – de azt, hogy ki is ő valójában, csak akkor veheted észre, ha nyitott szemmel jársz.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
A szerelem mindent legyőz – szokták mondani úton-útfélen. Ez talán így is van, de azért néha nem árt besegíteni a sorsnak, különben megöregedsz. Most is egy ilyen alkalom van: vedd már észre végre, hogy nem véletlenül sodorta a sors a közeledbe azt a férfit, akivel hetek óta kerülgetitek egymást! Még az is lehet, hogy ő az igazi a számodra, de ha nem adsz neki semmi esélyt, akkor nem is derülhet ki soha!

Rák (Június 21 – Július 22)
Ha korábban felégettél minden hidat magad körül, akkor ettől a héttől kezdve szóljanak a napjaid arról, hogy ezeket a hidakat újjáépítsd! Most a csillagok állása is kedvező lehet ehhez, de nem úszhatod meg kellemetlen és néha megalázó bocsánatkérések nélkül. Ha ennek ellenére szeretnéd, akkor kezdj hozzá hétfő reggel, és ne várj senkire, ne keress kifogásokat. Néha elkezdeni a legnehezebb, de utána megy minden a maga útján.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Néha csak egy apró dolog hiányzik a tökéleteshez, de sokszor pont erre nincs elég időd. Most végre juthat időd mindenre. Egy hosszabb útra indulsz, és az utazás alatt bőven lesz időd gondolkodni. Adj magadnak elég időt arra, hogy átgondolj mindent, és ne akarj azonnal megoldást találni mindenre! Haladj lépésről-lépésre, és meglátod, néhány hét, vagy hónap múlva azt veszed majd észre, hogy minden rendeződött.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Mégis miért várod, hogy az emberek melléd álljanak, és megértsék a problémáidat, ha olyan dolgokat művelsz, ami a legtöbb ember szemében vállalhatatlan? Meg kellene próbálnod meg találni a közös hangot az ismerőseiddel, akik egyre kevésbé értik a viselkedésedet. Észrevetted már, hogy egyre ritkábban hívnak fel, és egyre többször mondják le a megbeszélt találkozóitokat? Ezen gondolkodj el – szerencsére lesz rá időd bőségesen a héten!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Itt az ideje, hogy listát készíts a megoldandó problémákról! Csoportosítsd a magánéleti, és a munkahelyi problémákat, és állíts fel sorrendet – döntsd el, milyen sorrendben oldod meg őket! Számold ki azt is, hogy ha hetente egyet oldasz meg, akkor mikorra érsz a listád végére. Nem lesz könnyű megtalálni az összhangot kedveseddel azokban a dolgokban, amikben különbözik a véleményetek, de ha el sem kezded, akkor biztosan csak rosszabb lesz!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Sok asztrológus gondolja úgy, hogy a Skorpió talán a legkevésbé szerencsés csillagjegy. Szerencsére meg vagy győződve arról, hogy tévednek, és ez így helyes! Tisztában vagy azzal, hogy vannak tulajdonságaid, amiken szívesen változtatnál, de vannak emberek, akik talán pont ezekért a tulajdonságaid miatt szeretnek! Ne felejts el megemlékezni egy évfordulóról a héten, nagyon fontos, hogy megfelelően megünnepeld!

Nyilas (November 22 – December 21)
Egy romantikus este, egy éttermi meghívás, esetleg egy koncert, vagy színház – ezek lehetnek a megfelelő eszközök arra, hogy megtaláld az utat kedvesed szívéhez, akit megbántottál. Ez a hétvége különösen alkalmas lesz rá, hogy megtaláljátok egymást újra! Intézz úgy mindent, hogy ne lehessenek kifogások, vagy egyéb ötletek! Gondold át, hogy amit érzel, azt hogyan tudnád elmondani neki, hogyan tudnád meggyőzni az érzéseidről!

Bak (December 22 – Január 19)
Korábbi, már-már kihűltnek gondolt kapcsolatok melegedhetnek fel ezen a héten, de ehhez arra van szükség, hogy ne zárkózz be, emberek közé menj, és jól érezd magad! Hidd el, semmi probléma nincs a külsőddel, emiatt nem kell bujkálnod! Jól nézel ki, és akinek kell, az tökéletesen tisztában van ezzel! Keresd meg gyerekkori barátnődet, akivel egy ideje már leveleztek, és találkozzatok végre, hiszen annyi mindent kell megbeszélnetek!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Nehéz bármi jó tanácsot is adni neked, hiszen úgysem fogadsz meg semmit, csak a saját fejed után mész, ami egyfelől nagyon jó, másfelől viszont megöli az összes emberi kapcsolatodat – a magánéleted ezért érzed annyira reménytelennek és kilátástalannak. Talán, ha nyitottabb lennél, minden könnyebb lenne! Senki sem akar megbántani, ezért igazán nincs okod a bezárkózni! Fel kellene ajánlanod az együttműködést egy kollégádnak!

Halak (Február 19 – Március 20)
Elgondolkodtál már azon, hogy ha meg sem hallgatod az embereket, akkor hogyan érthetitek majd meg egymást? A héten egymást érik majd az alkalmak, amikor nem szabad elhinned, hogy te vagy az egyetlen és tökéletes tudás birtokosa! Egy ruha miatt megromolhat a kapcsolatod testvéreddel, ha nem engedsz egy egészen kicsit – ugye egy ruha sem érhet ennyit? Tudnod kell nemet mondani, de nem most van rá szükség!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: