Heti horoszkóp február 26-tól március 4-ig

2018. február 26.

A héten már márciust írunk, de a kilátások nem túl rózsásak, nem mindenkinek jön el a tavasszal a megújulás, a fellélegzés. Nézd meg, rád mi vár a héten!

Heti horoszkóp február 26-tól március 4-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Többféle forgatókönyv létezik arra az esetre, ha a családi konfliktusok eldurvulnának. Rajtad áll, hogy melyiket választod, és melyik utat követed. Hallgass édesanyádra, ő fogja most a mindenkinek leginkább megfelelő viselkedést tanúsítani! Nem feltétlenül kell minden sztereotípiát elhinned, nem is kell foglalkoznod vele. Nem az elsődleges feladatod az életben, hogy mások múltbeli drámái miatt aggódj, és azokat akard megoldani.

Bika (Április 20 – Május 20)
Egy érdekes filmet látsz, ami elindít benned sokféle gondolatot, amik alapján már nem is igazán fogsz tudni máshogy gondolkodni azokon a dolgokon, amikkel a legtöbbet kell foglalkoznod. Meg kell ragadnod minden egyes percet, amit kedveseddel tölthetsz – igyekezz minél több időt vele tölteni a héten, ettől mindketten sokkal boldogabbak lehettek! A tényekkel nehezen tudsz vitatkozni a munkahelyeden, de azért próbád megérteni a változásokat!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Extrém mennyiségű problémával keresnek meg barátnőid a következő hetekben, de ebben semmi tudatosság nincs, egyszerűen így alakulnak a dolgok – de mint minden rosszban, ebben is van jó, hiszen nem a saját problémáiddal kell foglalkoznod, hiszen azok ezekben a hetekben nem lesznek annyira jellemzőek! Átlagos, már-már unalmas munkahelyi elfoglaltságokra számíthatsz, nem lesznek nagy kihívások!

Rák (Június 21 – Július 22)
Oda is el kell menned, ahova nem sok kedved van, még akkor is, ha minden porcikád tiltakozik is ellene! Meglátod, nem is lesz olyan rossz, sőt, talán máshogy látod majd a dolgokat, miután mindenhova ellátogattál! Csökken a feszültség a családon belül, talán a gyerekek is belátták, hogy nem érdemes megosztani téged és kedvesed, hiszen nem érhetik el a céljukat. A héten furcsa meghívót kapsz egy színházi előadásra.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Egyszerű, és megismételhetetlen eseménynek lehetsz a szemtanúja, ha nyitott szemmel jársz. Valami nem gömbölyű, valami nem alakul úgy az életedben, ahogyan szeretnéd. Mielőtt bármin is változtatnál, fel kell derítened az okokat, hiszen a nélkül csak találgatni lehet, hogy mi a jó megoldás. Van már elképzelésed arról, hogy mit kezdenél azzal a helyzettel, amibe lassan-lassan belehajszolod magad a munkahelyeden?

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Milyen lehetőségeid vannak arra, hogy megkeresd életed párját, akivel valóban le szeretnéd élni az életed? Az nem megoldás, ha otthon, magadba fordulva várod, hogy minden egy csapásra megoldódjon! Röviden össze kell foglalnod másoknak azt, hogy hol hibáznak, amikor megmaradnak a jelenlegi, finoman szólva is sekélyes világukban! Egy furcsa hivatali problémával szembesülve komoly ügyintézés van kilátásban.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Ne legyen elég a hallgatás élménye, vágj bele, és érd el, hogy mások hallgassanak téged! Ezt csak úgy teheted meg, ha a barátnőidre támaszkodva, tudatosan változtass azokon a dolgokon, amikkel problémád van! Egy kedves ismerősöddel találkozol váratlanul a héten, és hosszan elmerengtek a múltban történteken. Ne nézd az órát, érezd jól magad a bőrödben, és tedd azt, ami igazán jólesik a testednek és a lelkednek is.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Folyamatosan változásban van minden, de nem lesz ezzel problémád, hiszen a dolgok úgy alakulnak majd, hogy az neked lesz jó. Egy ajándékot kell megvásárolnod, de nincs igazán ötleted arra, hogy mivel is lepd meg barátnődet. Minden probléma oka, amivel a munkahelyeden meg kell küzdened, egy okra vezethető vissza, és ezen viszonylag könnyen tudsz változtatni, de először meg kell találnod a probléma valódi gyökerét!

Nyilas (November 22 – December 21)
Sok olyan ember neve bukkan fel manapság, akikkel nem szívesen találkoznál, akikkel legszívesebben egy levegőt sem szívnál! Ha mégis úgy hozza a sors, hogy esély van a találkozásra, légy te az elegáns, ne csinálj jelenetet. Ha ennél is rosszabb a helyzet, akkor mentsd ki magad, és inkább ne menj el a találkozóra sem. Mentsd ki magad, és ne mondd el senkinek, hogy mi a valódi oka a távolmaradásodnak – e nélkül is tudni fogják!

Bak (December 22 – Január 19)
Magadban is értékelned kell a fejleményeket, amik a munkahelyeden bukkantak fel. Amikor egy eleve lehetetlen dologról esik szó, akkor ne félj kimondani a véleményedet, nyugodtan vállald fel, hogy mit gondolsz arról, ahonnan egyáltalán elindult a beszélgetés. Meglátod, a kezdeti meglepetés után értékelni fogják a bátorságodat, és azt, hogy ki mersz állni a véleményedért, és nyitott vagy az építő jellegű vitára.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Gondolkodj el azon, hogy nem generációs különbségek vannak-e közted, és egy ismerősöd között! Talán azért nem történik semmi, mert máshogy nevelték, máshogy nőtt fel! Gondolkodj el ezen, és ha még mindig úgy gondolod, hogy ő lenne az igazi, keresd vele a kapcsolatot, és hagyd, hogy a maga útján járva próbáljon meg közel kerülni hozzád. Van egy probléma, aminek a megoldásában segítségre van szükséged – ne késlekedj!

Halak (Február 19 – Március 20)
Megint egy olyan helyzetben találod magad, ahol a te véleményed a legutolsó a sorban, és ez természetesen nagyon bánt. Ne feledd, hogy ez nem feltétlenül szándékos, elképzelhető, hogy véletlenről van szó! Mielőtt ezt szóvá tennéd, gondolkozz, és légy türelmes! Komoly problémád lehet egy apróságnak tűnő sérülésből – ne otthon próbáld meg kezelni magad, hanem menj el egy orvoshoz, aki pillanatok alatt megoldja a problémát.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Milyenek valójában a paranormális nyomozások?

Milyenek valójában a paranormális nyomozások?

Vannak helyzetek, amikor a hagyományos – rendőri – módszerek csődöt mondanak, nem csak a tévében, hanem a hétköznapokon is. Ilyenkor hívják segítségül a nyomozók a természetfelettit.
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: