Heti horoszkóp február 29-től március 6-ig

2016. február 29.

Talán a közelgő tavasz, talán a dolgok lassulása miatt, de tény, hogy az előttünk álló héten szinte mindenkinek felpöröghet az élete, komoly döntéseket kell sorban meghoznunk.

Heti horoszkóp február 29-től március 6-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Mennyire gondolod komolyan azt, hogy megváltoztatod az életed? Ha eldöntötted, akkor ezen a héten tegyél érte, különben később már kevesebb lehetőséged lesz rá! A szerelmed segítségére és támogatására számíthatsz, sőt talán őt is rá tudod venni egy életmódváltásra. Nézz utána amilyen gyorsan csak tudsz, és tedd meg a szükséges lépéseket! Még egyszer el kell mondanod szüleidnek, hogy mit gondolsz legújabb ötletükről, de ez nem bosszantson!

Bika (Április 20 – Május 20)
Néhány ember butasága miatt nem vagy nyugodt mostanában, de ezen a héten jó esély mutatkozik rá, hogy ezen változtass! Márciusban minden másképp lesz, az időjárás is sokkal jobban kedvez a szabadtéri programoknak. Ha nem vigyázol, könnyen a fejedre nőhetnek a gyerekek, akikkel egyre többet kell foglalkoznod, és egyre többször kellene a körmükre nézned, de erre nincs elég időd – kedvesed segítségét kérted már?

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Hatalmas nyomás van a vállaidon – meg kell találnod valakit, akivel hosszú évek óta nem találkoztál, és félsz a találkozástól. Nem lesz probléma, te is tudod, hogy minden elhibázott cselekedethez két emberre van szükség, és nem csak te érzed magad felelősnek a kialakult helyzetért. Vannak pillanatok, amikor nem szabad foglalkoznod mások érzéseivel, csak saját magadra szabad koncentrálnod – most is ilyen hét következik!

Rák (Június 21 – Július 22)
Vajon miért érzed egyre többször feleslegesnek és ballasztnak saját magadat? Nem tudod a választ a kérdésre, csak abban vagy biztos, hogy sokan nem akarnak veled találkozni, és ennek nem tudod az okát. Fogd fel úgy, hogy ez is egy megoldandó probléma, amivel foglalkoznod kell. Bárhol is vagy, és bármennyire is élvezed a pihenést, nem tudsz teljesen kikapcsolódni – ezen érdemes lenne elgondolkodnod, és szükség esetén változtatni a munkahelyeden!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Mindannyian társas lények vagyunk, és szeretnénk minél több időt tölteni a szeretteinkkel, de erre sajnos nem mindig van lehetőség. Most egy olyan munkalehetőség miatt kell feltenned magadnak kérdéseket, amire régóta vágytál, de nem teljesen ebben a formában. Ne félj váltani, ha a neked fontos emberek támogatását elnyered! Ami igazán kemény lesz, az a kommunikáció, és a változások feldolgozása.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Sok emberről azt mondják, hogy igazi élősködő, aki mások munkájának gyümölcsét élvezi. Ki nem állhatod az ilyen embereket, de egy furcsa családi változás következtében nemrég egy ilyen emberrel hozott össze a sors. A héten több konfliktusod is lehet vele, de vigyázz, hogy ne menj bele személyeskedésekbe, maradj meg a tényeknél, és meglátod, hogy a családod többi tagja hamarosan melléd áll a kialakult helyzetben – de légy türelmes!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Pontos, és részletes elképzelésed van arról, hogy mit szeretnél. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy el tudod-e érni, és a válaszodnak megfelelően dönts arról, hogyan folytatod a karriered felépítését! Töprengésre nincs sok idő, ha mindent meg akarsz érteni, akkor azt veszed majd észre, hogy egyre kevésbé értesz bármit is. Próbálj kevesebb időt tölteni otthon, a négy fal között, sétálj, mozogj többet, és élvezd a friss levegőt!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Neked kell döntened, hogy kivel osztod meg a titkaidat, és csak te leszel az elszenvedője annak, ha valaki olyanban bízol meg, akiben nem lenne szabad. Ezért jól gondold meg, hogy kivel, és miről beszélsz! Sajnos sokszor rosszul ítéled meg az embereket, most itt az ideje, hogy megbízz kedvesed ítéletében, aki sokkal jobban meg tudja ítélni az embereket, mint te. Ha tényleg szeretnél elutazni valahova, akkor tedd meg a lépéseket, és indulj el!

Nyilas (November 22 – December 21)
Néha tehetetlennek érzed magad bizonyos helyzetekben, de megtanultad kezelni ezeket a helyzeteket – talán azért, mert eddig nem találkoztál olyan konfliktussal, ami valóban a bőrödre ment volna! Miért keresnéd a bajt, ha tényleg lenne lehetőség más megoldásra. Vedd figyelembe a főnököd döntéseit, mielőtt a saját szakálladra intézkedsz valamiről! Talán ő máshogyan szeretné, és emiatt nincs szükség felesleges konfliktusokra köztetek!

Bak (December 22 – Január 19)
Mindennek van oka, és van célja! Ezt a csillagok legfeljebb csak irányítani tudják, a végső döntést csak te magad hozhatod meg! Nem háríthatod állandóan másokra a döntések felelősségét, és nem várhatód el állandóan, hogy megmondják neked, mit, és hogyan kell csinálni! Állj a saját lábadra, és vállald fel a véleményed! A világ nem körülötted forog, a szeretteid sem csak azért vannak, hogy a te kívánságaidat lessék egész nap!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Hosszú út végén vagy, most itt az ideje, hogy élvezd a fáradtságos munka eredményét! Nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy mostantól minden másképp lesz, de néhány apró dolog megfelelő irányba állításával nagyon megkönnyítheted az életed! Minden apróságra nem figyelhetsz oda, fel kell vállalnod annak a kockázatát, hogy mások, máshogyan – adott esetben rosszul – döntenek! Ne félj ettől, hosszú távon könnyebbé teszik majd az életed!

Halak (Február 19 – Március 20)
Mégis ki más találhatja ki azt, hogy mire vágysz az élettől, mint te magad?! Fejezd be az önsajnálatot, itt a március, tavasz van, szép az idő! Tegyél rendet a fejedben! Írd le egy papírra a teendőket, amiket el kell végezned, és haladj szépen, sorban! Ne hagyj ki semmit, csak azért, mert nehéz, vagy sokat kell vele foglalkozni! Azt, hogy a magánéletedben ki a nagy ő, nem tudod eldönteni, csak az idő mutathatja meg, hogy jól döntöttél-e! 

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: