Heti horoszkóp február 5-től 11-ig

2018. február 5.

Repül az idő, máris benne vagyunk a februárban, és ez a rövid hónap rengeteg változást hozhat sokak életében! Nézd meg, neked mit jósolnak a csillagok!

Heti horoszkóp február 5-től 11-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
El kell űznöd a fejedből azokat a gondolatokat, amik meggyengíthetik a hitedet az emberek jóságában, és kedvességében. Folytatnod kell az utadat, és meg kell nézned mindent, amit elterveztél. Ha tévedsz is, a jó szándék vezéreljen, ne engedd, hogy a kísértések miatt elhanyagold azokat, akik valóban fontosak. Érdekes, és értékes dolgokat találhatsz az otthonod egyik eldugott sarkában.

Bika (Április 20 – Május 20)
Nem tiszted eldönteni mások vitáját, mások konfliktusait. A szomszédaid vitájába különösen ne avatkozz be, mert abból csak sértődés, és későbbi viták lesznek! Mit lehet kezdeni egy olyan hagyatékkal, ami látszólag semmire sem jó, amivel elsőre csak a problémák látszanak. Szánj rá egy kis időt, és nézz utána, mert lehetséges, hogy valódi kincs van a kezeid között, amiről esetleg nem is tudtál eddig.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Fontos kérdések várnak tisztázásra, fontos eseményekre kell felkészülnöd! Meg kell tanulnod kivárni a sorodat, meg kell tanulnod türelmesnek lenni, még akkor is, ha kibírhatatlanul szükséged van az információkra. Bonyolultabb, és drágább szolgáltatásokat is igénybe kell venned egy olyan helyen, ahova senki sem megy szívesen, de örülj neki, hogy megteheted, és örülj neki, hogy adottak a lehetőségek!

Rák (Június 21 – Július 22)
Mesterségesen kell beavatkoznod egy folyamatba, és emiatt mindenki ferde szemekkel néz majd rád! Tavaly óta egyre többször gondolkozol azon, hogy szeretnél szabadabban élni, szeretnél szabadabb lenni. Néhány éve még a szoros kapcsolatok híve voltál, de ez mára megváltozott. Egyre több olyan emberrel találkozol, akinek fontos vagy, aki más szemmel néz rád, mint te rá. Erre oda kell figyelned, és fel kell készülnöd a kezelésére.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Anyagilag jobb helyzetben vagy, mint néhány hónappal ezelőtt, sikerült egyensúlyba hoznod a pénzügyeidet. Ez jó hír, de nem szabad lazítanod a szabályokon, és nem szabad újra adósságokba bonyolódnod! Átlátható és korrekt módon készítsetek kedveseddel elszámolást a költségeitekről, de figyeljetek oda arra, hogy a szabadidőtökre is jusson mindig pénz! Rengeteg olyan többletszolgáltatást veszel igénybe,amin spórolni tudnál.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Vannak olyan elvárásaid, amiket nagyon kevesen tudnak csak teljesíteni. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy te képes lennél minden elvárásodnak megfelelni? Ha nem, akkor változtass a viselkedéseden, és hagyd, hogy a világ újra szebb legyen! Az egészségedre figyelj oda jobban, és mozogj minél többet! Tudnod kell, hogy mi a jó a testednek, és mi az, amivel ártasz magadnak – tégy minél többet az előbbiért!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Van egy könyv, amit már nagyon régen olvastál, de most itt az ideje, hogy újra a kezedbe vedd, és megerősítsd a bizalmad, a jóságod! Nem szabad egész álló nap arra gondolnod, hogy mit nem csináltál meg, hogy mivel nem tudtál foglalkozni! El kell engedned a munkahelyi problémákat, és arra kell koncentrálnod, hogy a magánéleted rendben legyen. Ehhez nagy segítség lesz a rokonságod közelgő látogatása, amire már most készülj fel!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Néhány százalék különbség van csak az elvárásaid, és az új ajánlat között! Egészségtelen lenne, ha emiatt elszalasztanál egy kínálkozó lehetőséget. Ki kell keresned a rengeteg lehetőség közül azokat, amikkel segíteni tudsz másokon, és amikkel te is segíthetsz másokon. Ne felejtsd el, hogy nincs ingyen ebéd, nincs olyan, hogy valaki szerelemből elvégez egy munkát! Kiegészítőkkel tudsz változtatni a ruhatáradon, másra most nem telik.

Nyilas (November 22 – December 21)
Nem kell kétszer kifizetned azokat a dolgokat, amikkel megpróbálnak majd a héten lehúzni! Állj a sarkadra, és ne hagyd magad! Ne felejtsd el, hogy a számlát a végén mindenképpen ki kell valakinek fizetnie, nincs arra lehetőség, hogy mások fizessék az általad igénybe vett szolgáltatásokat. Napok óta tart a vita a rokonságodban arról, hogy mihez kezdjetek egy vitás üggyel. A legjobb most az, ha a kedvesed tanácsára hallgatsz!

Bak (December 22 – Január 19)
Ha meghívnak valahova, akkor mielőtt eldöntöd, hogy elmész-e, nézz utána alaposan a dolgoknak, és ne hagyd, hogy az érzéseidre hagyatkozva dönts – azok most félrevezetnének! Néhány éve már annak, hogy egy kapcsolatodnak csúnya vége lett, mostanra eljött az idő, hogy tisztázd a félreértéseket, és tiszta vizet önts a pohárba. Ebben a pillanatban még nem biztos, hogy képes leszel arra, hogy mindent tisztázz.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Ha abból indulsz ki, hogy milyen voltál egy évvel ezelőtt, akkor elégedetten nézhetsz a tükörbe, de ha abból, hogy egy évvel ezelőtt hova szerettél volna eljutni, akkor bizony még vannak teendőid! A szerelmet elmulasztottad, most olyan valakivel pótolod a hiányzó társaságot, akivel te sem vagy boldog. Nem kell félned, nem sürget az idő, nem vagy lemaradva semmiről, és különösen nincs szükséged arra, hogy mások előtt bizonyíts!

Halak (Február 19 – Március 20)
Talán eljut az üzeneted ahhoz, akinek szánod, talán nem. De ha teszel érte, akkor jobbak lesznek az esélyeid! Ehhez csak át kell gondolnod, hogy milyen lehetőségeid vannak, és addig nem szabad abbahagynod a gondolkodást, amíg meg nem találod a legjobb megoldást! A barátnőiddel meg tudod értetni magad, de vannak olyan döntéseid, amit nem vállalnál fel előttük. Tedd fel a kérdést: mi a fontosabb, a hiúságod, vagy a boldogságod!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: