Heti horoszkóp január 1-től január 7-ig

2018. január 1.

Új év, új remények, új kihívások, de néha még a régi problémák. Nézd meg, hogyan telik majd 2018 első hete!

Heti horoszkóp január 1-től január 7-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Pontosan kell megmondanod mindent, amit a főnökeid kérdeznek majd, és még ebben a jelenlegi, nem túl egyszerű helyzetben is meg találnod a legjobb megoldást a problémákra. Számos ismerősödtől kapsz majd jókívánságokat, de akitől igazán várod, attól nem fogod megkapni. Meg kell találnod a módját annak is, hogy az újév jól kezdődhessen, ne legyenek fennakadások. Képezz tartalékokat, mert anyagi forrásaid nem végtelenek.

Bika (Április 20 – Május 20)
Fogadd meg a tanácsot, amit a szüleidtől kaptál, még akkor is, ha elsőre teljesen értelmetlennek is találod! Hidd el, hogy nem véletlenül mondják azt, amit mondanak, hatalmas tapasztalatuk van már ilyen téren is. A héten olyan helyzetben kerülhetsz, ahol el kell mondanod a véleményedet, még akkor is, ha a dolgoknak nincs is semmilyen valóságalapja. Csak veled történhet meg mindaz, amivel szembekerülsz majd a hét második felében.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Számtalan bizonyíték áll szemben barátnőd szavával, te mégis neki hiszel egy furcsa vitában. A te felelősséged, de talán érdemes lenne kétkedéssel fogadni mindazt, ami elhangzik. Nem vagy gonosz, nem vagy rossz attól, ha fenntartásokkal kezeled a hihetetlennek tűnő dolgokat! Minden más üzenet, amit nem kedvesedtől hallasz, félrevezető lehet, ezért ne csak barátnőddel szemben légy óvatos, hanem a munkahelyeden is légy résen!

Rák (Június 21 – Július 22)
Komoly veszélybe kerülhetsz, ha nem pihensz eleget, ha nem vagy elég kipihent! A héten különösen figyelj oda arra, hogy a felborult napirended ne okozzon visszafordíthatatlan károkat! Köszönts fel mindenkit, akinek valami miatt ünnep lehet az év kezdete. Pörgesd vissza a gondolataidat, és emlékezz vissza arra, ami a múlt év márciusában történt. Ha nem tudsz visszaemlékezni, akkor nézz utána az interneten!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Egy furcsa buli után meghívást kapsz majd valahova, ahova régen szerettél volna már eljutni, de valójában nem leszel boldog attól, ami történni fog. Sokkal nyugodtabb, sokkal lassabb környezetbe kerülsz majd, de ehhez először meg kell hoznod egy olyan döntést, amit már régóta szeretnél megtenni. A hangulatodat nagyon befolyásolja majd minden, amivel találkozni fogsz az elkövetkező hetekben.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Ritka lehetőséget tartogat számodra a sors január első heteiben. Meg kell ragadnod a lehetőséget, és élvezni az elvégzett munka gyümölcsét! Ha valami el akar téríteni a helyes útról, akkor arra is figyelj oda, hogy ne tudjanak rossz irányba befolyásolni. A saját kezedbe kell venned a sorsodat, saját magadnak kell megfelelned elsősorban, és csak ezután következhet bármi, vagy bárki más! Most te magad légy a középpontban, légy önzőbb, mint szoktál!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Tovább kell dolgoznod a munkahelyeden egy olyan dologgal, amihez nem sok kedved van, de a január eleje megváltoztathatja a véleményedet! Jól érzed majd magad a bőrödben, de ehhez először kényeztetned kell magad egy kicsit, meg kell adnod magadnak mindazt, ami jár! Szembesülnöd kell majd egy régi barátnőd viselkedésének megváltozásával, de akárhogy is viselkedik, mindig mondd el a véleményed, és a többi barátnőd is veled fog egyetérteni!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Bizakodóan várod az újévet, és biztos vagy abban, hogy idén végre sikerül majd a terved, és tényleg sikerül változtatnod az életed folyásán. El kell takarítanod a múltat, nem szabad visszanézned, csak előre! Végy példát valakiről, akit egyre jobban elismersz, akinek korábban bizalmat szavaztál, és élt is vele maximálisan. Sportolj sokat idén, de ne azért, mert elhatároztad, hanem azért, mert jobban érzed magad tőle!

Nyilas (November 22 – December 21)
Még most is elhangzanak olyan vélemények, amiket már úgy gondoltad, hogy régen túllépett rajta a világ. Ezen nem fogsz tudni változtatni, de meg kell próbálnod úgy élni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, és meg kell próbálnod boldognak lenni. Most nem lesz nehéz, most valóban jól vagy, és boldogság tölt el napról-napra. Azonnal változtatnod kell otthonodon, ha a körülmények úgy alakulnak!

Bak (December 22 – Január 19)
Készen kell lenned arra, hogy változtass az életeden, mert egyik pillanatról a másikra komoly ajánlatot kaphatsz a sorstól! A csillagok állása alapján nagy esély van arra, hogy megtaláld azt, akivel később leélheted az életedet. Sokszor kell szembenézned olyan dolgokkal, amiktől nem fogsz tudni aludni, de ha a lelkiismereted tiszta, akkor nem lesz problémád, minden rendben lesz, egészen az év tavaszáig.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Fel kell emelned a hangod, meg kell mondanod a véleményed – ez egyáltalán nem esik majd nehezedre, de oda kell figyelned arra, hogy ne bánts meg másokat! Talán ez a legfontosabb, talán ezzel kell a legjobban egyensúlyoznod! Ha valakivel nem értesz egyet, akkor is próbáld megérteni, hogy miért gondolkodik úgy, ahogy, és szükség esetén légy nyitott mások véleményének befogadására!

Halak (Február 19 – Március 20)
Nem azzal kell foglalkoznod, hogy mit, miért nem tudsz megcsinálni, hanem azzal, hogy mit tudsz megcsinálni, mivel tudsz előrébb haladni! Nem tehetsz arról, hogy mások nem így gondolkodnak, de a legfontosabb az, hogy harmóniában légy önmagaddal! Nagyon kevesen kerülnek olyan helyzetbe, hogy elmondhassák a véleményüket olyanoknak, akik valóban döntési helyzetben vannak, de neked ez lehetővé válik január első heteiben!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: