Heti horoszkóp január 18-tól 24-ig

2016. január 18.

Gyakran van úgy, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt szeretnénk. Ezekre a helyzetekre is fel kell készülnünk, és kezelnünk kell tudni a nehézségeket!

Heti horoszkóp január 18-tól 24-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Sok dologgal kell egyszerre foglalkoznod, és nehezen tudod eldönteni, hogy mi az igazán fontos, és mi nem. Ha nem vagy biztos magadban, akkor kérdezz meg egy barátnődet, aki biztosan a segítségedre lesz, de légy óvatos, mert a saját érdekei is befolyásolhatják a tanácsait! Befutó lehetsz a munkahelyeden egy pályázaton, de előtte meg kell húzódnod, és a háttérből kell irányítanod a dolgokat, hogy minden úgy történjen, ahogyan szeretnéd.

Bika (Április 20 – Május 20)
Ne mások nevében nyilatkozz, hanem vállald fel a véleményed, és ne félj a kudarctól! Állj ki az igazadért, nem szabad hagynod, hogy mások elnyomjanak. Szerencséd van, hogy a véleményed nincs túl messze attól, amit kedvesed szeretne elérni. A kapcsolatotok hamarosan újra jó lehet, újra megtalálhatjátok egymást. Nem kell sorra venned mindent, amit a munkahelyeden hallasz, elég, ha csak a lényegre koncentrálsz.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Vannak, akik nem elégszenek meg azzal, amit elértek. Te is közéjük tartozol, de itt az ideje, hogy partneredet is ebbe az irányba tereld! Nem lesz könnyű, de ha türelmes vagy, és nem rontasz ajtóstól a házba, akkor elérheted a céljaidat. Az első pillanattól tudhattad, hogy az új munkahelyed nem lesz tökéletes, de most arra van szükség, hogy összeszorítsd a fogad, és ne add fel! Bőségesen kárpótol majd a családod öröme a hétvégi munkáért.

Rák (Június 21 – Július 22)
Nem történhet minden úgy, ahogyan te elképzeled! Tudomásul kell venned, hogy nem lehetsz állandóan nyertes, hiába szoktad már meg ezt a kényelmes helyzetet! Fenntarthatatlan minden olyan ötleted, amivel a családi viszályokat kezeled – átmenetileg megoldást jelenthet, de hosszabb távon nem szabad hinned abban, ami nem működik. A hétvégén szervezz egy klassz vásárlást, találkozz barátnőiddel, és érezzétek nagyon jól magatokat!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Ki tudhatja a legjobban, hogy mire vágysz, hogy mit szeretnél igazán. Csak te magad, de szeretnéd, hogy a környezeted ezt magától kitalálja. Kiderülhet, hogy a feltételek nem adottak ahhoz, ahogyan szeretnéd átalakítani az életedet. Pontosan tudod, hogy mire vagy képes, mégis olyan munkát szeretnél elvállalni, amit nem fogsz szeretni, amitől nem fogod fontosnak érezni magad! Gondold át a dolgot alaposan, és dönts jól!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Azokat a hibákat, amiket korábban már elkövettél, nem szabad elfelejteni, és különösen nem szabad megismételni! Ha az eszedre hallgatsz, akkor ezzel pontosan tisztában vagy, de a szíved mást mond. Most az egyszer az eszedre hallgass – legyen ez akármennyire is nehéz! Pontosan tudod, hogy semmi sincs ingyen, és ha most jól is jársz egy befektetéssel, könnyen lehet, hogy hosszú távon hatalmas veszteségeid lehetnek, ezért légy óvatos!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Ma még nem lehet megmondani, hogy mikor találod meg azt a munkát, amit a legjobban szeretnél, de ha elég időt szánsz a keresésre, akkor onnan jöhet majd egy ötlet, amit elképzelni sem tudtál korábban. Másképpen kell gondolkodnod a családi nézeteltérések megoldásakor, mint ahogyan eddig tetted! Komoly vitáid vannak a környezeteddel, egy furcsa szomszéd viselkedése okozhat problémákat a héten.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Segítségre van szükséged a problémák megoldásához, de amilyen csökönyös vagy, ezt nehezen ismered be! Talán az előtted álló héten te is felismered, hogy egyedül nem tudod megoldani a problémákat, és végre segítséget kérsz! Nem feltétlenül olyan valakihez fordulsz majd, aki őszinte veled, ezért gondold át alaposan, hogy kivel osztod meg a titkaidat! Nagy hírverés lehet egy barátod kapcsolatából, de most ki kell bírnod, hogy elmond a véleményedet!

Nyilas (November 22 – December 21)
Alaposan, és többször is át kell gondolnod, hogy mibe fekteted a megtakarításaidat! Most semmiképpen se vágj bele rizikós üzletekbe, mert nem leszel szerencsés – elveszítheted minden pénzedet, ha különösen rosszul alakulnak a dolgok! Menj el, kapcsolódj ki, és a hétvége szóljon végre a pihenésről, mert nagyon rád férne már! Ha nem vagy biztos magadban, kérj segítséget, mielőtt egy drága műszaki cikket vásárolsz!

Bak (December 22 – Január 19)
Furcsa, és megmagyarázhatatlan érzések kerítenek hatalmukba, de nem tudod, hogyan felejthetnéd el őket! Pedig szükség lenne rá, mert nem hagyhatod, hogy az álmatlanság áldozata legyél! Akkor se adj kölcsön pénzt senkinek ebben a hónapban, ha megsajnálod azt, aki kölcsönkér tőled! Régóta szeretnél otthonra egy háziállatot, de mielőtt döntenétek, bizonyosodjatok meg róla, hogy senki sem allergiás rá!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Egy érdekes könyvet olvasol, amit alig tudsz letenni, képes vagy hajnalig is ébren maradni. Ez viszont rányomja a bélyegét a munkádra, így nem tudsz olyan jól dolgozni, ahogyan szeretnél. Találd meg az összhangot a szabadidő és a hivatásod között, különben komoly bajba kerülhetsz! Tisztában vagy vele, hogy milyen nehéz helyzetbe kerülhetsz, ha elveszted kedvesed támogatását? Gondold csak végig, mennyi mindenben van a segítségedre!

Halak (Február 19 – Március 20)
Átgondolatlan, és hibás döntést készülsz hozni egy nagyon fontos ügyben. Furcsa ötletek jutnak eszedbe, amikor a tanulmányaid folytatása kerül szóba. Nem szabad elhanyagolnod a kötelességeidet, be kell fejezned, amit elkezdtél! Nem lehet kimondani olyan dolgokat a családodban, amikről tényleg ideje lenne beszélned! Természetesen oda kell figyelned mások érzéseire, nem ronthatsz ajtóstól a házba!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: