Heti horoszkóp január 2-től 8-ig

2017. január 2.

Új év, új lehetőségek – tartja az unalomig ismételt mondás. Ez többnyire így is van, de nem szabad megfeledkezni a tavaly év ügyeinek lezárásáról sem! Nézd meg, mire számíthatsz január első hetében!

Heti horoszkóp január 2-től 8-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Megtalálni a legmegfelelőbb társat, vagy partnert az élet egyik legnagyobb kihívása. Nem is mindig sikerül, de egyre jobban megismered az embereket, egyre jobban meg tudod jósolni azt, hogy kiben bízz, és kiben ne. Az évet kezdd kevés munkával, és igyekezz fokozatosan visszarázódni a munkába. Nem lesz egyszerű feladat az idei kihívásoknak megfelelni, ezért fontos a fokozatosság betartása mind a magánéletben, mind a munkahelyeden!

Bika (Április 20 – Május 20)
Inkább vegyél kevesebbet, ritkábban a legjobban kedvelt édességekből, mint sokszor, sokat! Legyen ez az első fogadalmad az újévre, és tartsd be! Hiába próbálsz meg mindenben a legjobb lenni, nem sikerülhet, és nem is leszel boldog attól, ha az életed valamely területén sikertelen leszel. Szerencséd lesz a szerelemben, és őszintén boldog leszel, ahogyan halad előre az idő! Az egészségedre különösen figyelj oda az első napokban, nem szabad végletessé válnod!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Hiába a segítség, hiába a rengeteg ember, aki szeretne boldognak látni, egyelőre nem sikerül majd elérned azokat a dolgokat, amiket fontosnak tartasz, és erre az évre tervezted a megvalósítását. Meg kell találnod a kiteljesedést olyan helyzetekben is, amiket korábban észre sem vettél! Utána kell járnod a dolgoknak, amik foglalkoztatnak, mert személyesen kell meggyőződnöd mindarról, amit eddig csak pletykákból hallottál.

Rák (Június 21 – Július 22)
A boldogság mindig relatív dolog, sosem tudhatod, hogy megtaláltad-e már, vagy éppen sokkal jobb is lehetne az életed. Ne legyél olyan, aki nem tudja megbecsülni mindazt, amit az élettől kapott, tanuld meg jól érezni magad ott, és úgy, ahogyan arra lehetőséged van. Az önzés és az magadba fordulás nem jó irány, meg kell találnod a magad útját. Rengetegen próbálnak figyelmeztetni egy meggondolatlan üzleti befektetésre, hallgass rájuk!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Sokan sérülnek meg olyan dolgok miatt, amiket naponta, rutinszerűen végzel, de az utóbbi időben egyre meggondolatlanabb, és óvatlanabb vagy. Nagy kockázatot rejt, ha nem vagy képes arra, hogy lassíts, és csak egy dologra koncentrálj! Ha megosztott a családod, akkor az újévben van remény arra, hogy elsimítsd a feszültségeket, de ehhez komoly áldozatot kell hoznod! Döntsd el, hogy beszállsz-e a rendcsinálásba, vagy hagyod a dolgokat a maguk útján folyni!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Amikor azt érzed, hogy nem jó helyre születtél, vagy nem jó irányba haladnak a dolgaid, akkor készíts egy számvetést, és légy őszinte magadhoz – meglátod, nem is annyira borús az életed! A táplálkozás egyre fontosabbá válik, ha odafigyelsz rá, akkor sok egészségügyi problémától megóvhatod magad! Nem kell semmilyen más gyógymódot kipróbálnod, csak oda kell figyelned a tested jelzéseire, és meglátod, csodákat tapasztalsz majd!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Hihetetlen dolgok történhetnek az újév első heteiben, ha nyitott szemmel jársz, és odafigyelsz a téged körülvevő emberek reakcióira. Nem kell mást tenned, mint megkeresni a kínálkozó lehetőségeket, és kihasználni őket. A munkahelyeden fontos megbízást kaphatsz, de ha nem akarod, vagy fenntartásaid vannak, akkor ne vállald el, mert a nem teljes odaadással végzett munka később még komolyan bonyodalmakat okozhat.

Skorpió (Október 23 – November 21)
A tavalyi év után az idei sem ígérkezik könnyebbnek. Az első hetekben rendkívül nagy munka vár rád és munkatársaidra, de ebből egyre kevésbé szeretnéd kivenni a részed. Az ünnepek alatt elhatároztál olyan dolgokat, amiket ideje lenne megvalósítanod, még akkor is, ha átmeneti lemondással jár olyan dolgokról, amiket megszoktál, és az életed részévé váltak. Ne félj megvalósítani a meghozott döntéseket!

Nyilas (November 22 – December 21)
Tettél egy fogadalmat az óév végén, aminek a betartása nagyobb nehézségeket okoz majd, mint gondolnád. Feladni nem szabad, de elképzelhető, hogy a terveidet át kell gondolnod és újra kell értékelned az emberekhez fűződő viszonyodat. A sport komoly lehetőségeket rejt a számodra, amivel csodás eredményeket érhetsz el, és sokkal jobbá teheted a közérzetedet. Ne feledd, hogy ha nem ismerik a véleményedet, akkor nem is tudnak reagálni rá!

Bak (December 22 – Január 19)
Rá kellett döbbenned az elmúlt napokban arra, hogy nem sok esélyed van rá, hogy megtaláld a boldogságot – legalábbis abban a formájában, ahogyan eddig gondoltál rá. Át kell értékelned magadban azt, hogy mit is szeretnél elérni, de legfőképpen azt, hogy mikor! A hétvégén menj el vásárolni, vegyél olyan dolgokat, amiket már régóta szeretnél a magadénak tudni, de eddig nem volt alkalmad arra, hogy megszerezd őket!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Egészen meglepő, hogy micsoda vonzerővel rendelkezel, és mennyi mindent képes vagy elérni. Azt, hogy meddig feszítheted a húrt, senki nem tudja megmondani, de egészen közel állsz ahhoz, hogy szétszakíts magad körül mindent! Óvatosnak kell lenned, és meg kell tanulnod elviselni a környezetedben lévő idegesítő embereket – néha saját magadat is! Van egy munkatársad, akit tavaly nagyon megbántottál, ezt idén helyrehozhatod.

Halak (Február 19 – Március 20)
Sikerült megegyezned valakivel, akivel komoly vitában voltál az elmúlt hónapokban, de légy óvatos, és gondolj rá, hogy nem bízhatsz benne maradéktalanul – ahogyan a helyzet megváltozik, ugyanúgy változtatja majd a véleményét is! Ne feledd, hogy nem te voltál az, aki a vitát kezdte, és neked teljesen tiszta lehet a lelkiismereted! Egy ebédmeghívás új munkalehetőséget jelenthet, az elkövetkező hetekben ne mondj nemet semmire!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: