Heti horoszkóp január 22-től 28-ig

2018. január 22.

Még most sem egyértelmű minden, ami a csillagok alapján a héten várható, de bizonyos dolgok már elég jól megjósolhatók.

Heti horoszkóp január 22-től 28-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Érezned kell, hogy milyen hatással lesz a jövődre minden, amivel nem foglalkozol eleget, minden, amire nem szánsz elegendő időt. Ki kell emelned a hétköznapok szürkeségéből azokat a dolgokat, amikkel többet szeretnél foglalkozni, ami igazán fontos a számodra. A nyárra már most elkezdhetsz gondolni, a nyaralás még távolinak tűnhet, de minél hamarabb elkezded a szervezést, annál jobban sikerül majd!

Bika (Április 20 – Május 20)
A megtakarításaidhoz is hozzá kell nyúlnod néhány probléma miatt, de szerencsére hamar visszaállítod majd a mostani helyzetet! Ne ijedj meg, és bátran nyúlj hozzá a tartalékaidhoz. Ne érezd magad kiszolgáltatottnak, valójában rengetegen szeretnének segíteni, de ehhez persze arra van szükség, hogy megengedd az embereknek, hogy segítsenek, hogy támogassanak abban, hogy visszatalálj a megfelelő útra.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Nincs olyan torz tükör, amiben valóban annyira rosszul néznél ki, mint amilyen rosszul érzed magad mostanában. Tanuld meg kezelni a helyzetet, és vedd tudomásul, hogy az emberek teljesen máshogy látnak téged, mint te magad! Legyen több önbizalmad, varázsolj el mindenkit, akivel csak találkozol! Meg kell keresned az utat a barátaidtól a szerelmedhez, de szerencsére nem kell választanod, mindkét társaság kedveli a másikat!

Rák (Június 21 – Július 22)
Rengeteg pénzt használtál fel az utóbbi időben arra, hogy megvalósítsd a terveidet, de eddig még nem láttad az eredményeket – a most következő hetekben viszont áttörést érhetsz el. Alapvető motivációs problémáid vannak a munkahelyeden, de ezen nem lesz könnyű változtatnod, át kell gondolnod azt, hogy mivel szeretnél foglalkozni, de az a válasz most már nem lesz elég, hogy bármi mással!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Egy képzésre jársz mostanában, amit az elején nagyon vártál, de mostanra elbizonytalanodtál, és nem vagy biztos abban, hogy el tudd végezni. Nincs okod rá, hogy kételkedj magadban, foglalkozz többet azzal, amibe belevágtál, és ne hagyd, hogy kudarcként éld meg! Okos, és ügyes vagy, viszont nem annyira szorgalmas, mint kellene! Ezen kell csak változtatnod, és meglátod, minden rendben lesz!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Vissza kell pótolnod a családi kasszából kivett pénzt, hogy senki vegye észre, milyen meglepetéssel készülsz kedvesed közelgő ünnepére. Ha máshogy nem megy, kérj kölcsön barátnődtől, akinek őszintén elmondhatod, hogy miért van szükséged átmenetileg némi pénzre. Tovább kell foglalkoznod a munkahelyi problémákkal, nem hagyhatod, hogy megoldatlanul magatok előtt görgessétek ezeket, megkeserítve a mindennapokat.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Nem a legjobb megoldást választottad a munkahelyeden egy probléma megoldására, de mostanra már odáig jutottál, hogy végig kell vinned az ügyet. A vége siker lehet, de ehhez ki kell állnod a véleményed mellett, és sziklaszilárdnak kell lenned. A hétvégén egy buliban találkozhatsz régi osztálytársaiddal, akiket nagyon régóta nem láttál, és rengeteg közös történetet kell elmesélnetek egymásnak!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Az utcára kell menned, hogy találkozz emberekkel, ne zárkózz be. A helyzet sokszor nem annyira problémás, mint gondolnád, de át sem érzed néha mások problémáit. Igyekezz mindkét felet megérteni egy vitában, légy nyitott mások szempontjaira. Annyi pénzt pazaroltál el mostanában, hogy egy apró költség már igazán semmit nem oszt, nem szoroz! Fejezd be, amit elkezdtél, de szabályozott keretek között!

Nyilas (November 22 – December 21)
Nem a te feladatod, amivel főnököd megbíz, de ha nem végzed el, akkor neheztelni fog rád. Ha nem vigyázol, akkor viszont sok munkatársadat sértheted meg. Ha valóban képviselni szeretnél valamit, akkor tökéletesen tisztában kell lenned mindennel, nem lehetnek olyan apró részletek, amikkel nem vagy tisztában. Ha tovább szeretnél húzni egy találkozót, akkor ki kell találnod a mostaniaknál sokkal jobb érveket.

Bak (December 22 – Január 19)
Bármi, ami előrelépést jelent a mostani állapothoz képest, az nem feltétlenül negatív, hiszen a jelenlegi helyzet egyre kevésbé vállalható a részedről. Hiába érzékeled a problémákat, nem tudsz rajta változtatni, az árak egyre kevésbé vannak a segítségedre. Ki kell venned néhány nap szabadságot, és pihenned kell egy kicsit, hogy az új kihívásoknak megfelelő állapotban, megfelelően feltöltődve tudj megfelelni.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Furcsa kéréssel fordul hozzád egy barátod, akinek komoly problémái lehetnek, ha nem segítesz neki. Neked nem nagy áldozat, szánj rá néhány percet, és add meg neki azt, ami a segítségére lehet. Mi lehet a következő lépés a magánéletedben? Ha kedveseddel nem találjátok meg a közös hangot, akkor itt az ideje elgondolkodnod azon, hogy jó kapcsolatban vagy-e, nem kell-e változtatnod valamin, annak érdekében, hogy boldogabb légy!

Halak (Február 19 – Március 20)
Hallgass meg mindenkit, aki szeretne veled beszélni, de ne vonj le elhamarkodott következtetéseket, ne formálj rögtön véleményt. Ha fogalmad sincs arról, hogy mi történik a munkahelyeden, akkor nem vagy egyedül, több kollégáddal is hasonló cipőben jártok. A teljes apátia nem lehet megfelelő, abból nem jöhetsz ki jól! Igyekezz felmérni a lehetőségeidet, és megtalálni a legjobb megoldást a magánéleti problémáidra.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: