Heti horoszkóp január 29-től február 4-ig

2018. január 29.

Egyre kevesebb, de egyre nagyobb dolgot kell megoldania néhányunknak, míg mások átlagos napoknak nézhetnek elébe.

Heti horoszkóp január 29-től február 4-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Többször próbáltál már bejutni valahova, de eddig nem jártál sikerrel. Most azonban rád mosolyoghat a szerencse, és sikerülhet. Legyen terved arra az esetre, amikor majd ott állsz a célod előtt, és el kell mondanod, miért is mentél! A hagyományok fontosak a családodban, de különösen kedvesed ragaszkodik hozzá, hogy azokat betartsátok. Most ne akadékoskodj, tartsd meg magadnak a véleményedet!

Bika (Április 20 – Május 20)
Egy hibát próbálsz javítani már hetek óta, és mostanra talán sikerül megtalálnod a megoldást. Meg kell találnod az ideális összhangot a munka és a magánélt között. Most túl sokat dolgoztál, de ennek már megvan az eredménye, most itt az ideje, hogy saját magaddal foglalkozz! Ki kell szabadulnod a természetbe, még akkor is, ha most nem érzed magad túl jól! Ne pazarold az energiáidat felesleges dolgokra!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Az egész napos stressz miatt nem vagy képes arra, hogy nyugodtan pihenj, hogy megfelelő állapotban vágj bele a következő napokba! Az első néhány nap nehéz lesz az új munkahelyeden, de nyugodj meg, nem lesz nagy probléma! Kényeztesd magad a héten édességgel, vagy bármivel, ami igazán örömet okoz, mert most maximálisan megérdemled, nem kell magyarázkodnod senkinek, semmiről! Élvezd a hetet!

Rák (Június 21 – Július 22)
Amikor közlekedsz, akkor ne oszd meg a figyelmedet, csak arra figyelj, hogy biztonságosan megérkezz! Ez most nagyon megosztja majd a figyelmedet, de nem szabad elvesztegetett időnek gondolnod! Kövesd a helyes eljárásokat a munkahelyeden, és nyugodtan dőlhetsz majd hátra! Nem szabad megdöbbenned akkor sem, amikor olyan dologgal szembesítenek, ami nem a te döntésed miatt alakult úgy, ahogyan.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Vannak, amikor úgy érzed, ideje váltanod. Most is ilyen helyzetben vagy, de nem szabad azonnal, ész nélkül belevágnod! Fontold meg a lehetőségeket, még akkor is, ha elsőre minden olyan nyilvánvalónak tűnik! Szemmel látható változásokat szeretnél otthonodban, de nem lesz könnyű keresztülvinned az elképzeléseidet. Kevés olyan helyzet van, amiből ne tudnád kivonni magad, ha veszélyesnek érzed.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
A sport, és a mozgás fontos szerepet kell, hogy betöltsön az életedben ezen a héten, és mostantól egészen nyárig. Adj esélyt magadnak, add meg a testednek mindazt, amit fontos. Meg kell határoznod, és meg kell találnod a lehetőséget arra, hogy mit szeretnél változtatni az életedben. Keverj egy finom koktélt a hétvégén, és arasd le a babért, amikor egy buliban arra kérnek, hogy mutasd be a tudományod!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Maradj nyugodt minden szituációban, és ne engedd, hogy főnökeid viselkedése miatt álmatlan éjszakáid legyenek! Részben meg kell oldanod majd, amit elrontottak, de meg kell találnod a határt, hogy meddig segítesz neki! Át kell gondolnod azt, hogy mit teszel az egészségedért, és az vajon elég-e! Kényeztesd magad, menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy vásárolj valamit, ha éppen ahhoz van kedved.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Keresd meg a legnagyobb kedvezményt, keresd meg a legjobb lehetőséget arra, hogy minél többet meg tudj spórolni! Nagyon fontos a tisztaság, ebből ne engedj, és ne hagyd, hogy mások arra kényszerítsenek, hogy ne a megfelelő környezetben élj! A hétvégén nem sikerült kipihenned magad, ezért a mostani hétvégét szánd erre, és ebből se engedj! Ideje lenne elmenned egy ellenőrzővizsgálatra – kérj időpontot!

Nyilas (November 22 – December 21)
Természetesen viselkedj, ne hagyd, hogy mások rád kényszerítsék az akaratukat! Meg kell keresned azokat, akik a segítségedre lehetnek ebben, és meg kell szakítanod a kapcsolatot azokkal, akik csak hátráltatnak ebben! Komoly döntés lesz, de ideje meghoznod! A strandidőre még várni kell egy ideig, de talán már most elkezdheted szervezni a nyaralást. Vagy akár kereshetsz mostanra is valami lehetőséget.

Bak (December 22 – Január 19)
Csak rajtad múlik, hogy megbirkózol-e a feladataiddal, de azt tudnod kell, hogy a csillagok állása most kedvez mindenfajta munkahelyi feladat elvégzésének. Nem szabad elfelejtened semmit, amit annak idején az iskolában megtanultál – ennek most különösen nagy jelentősége lehet, amikor főnököd egy munkahelyi utazással kapcsolatban kéri a segítségedet! A hétvégére szervezz olyan programot, amit a család minden tagja élvez majd.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Nem mindenki a barátod azok közül, akiket annak gondolsz, de a héten szerencsére lesz alkalmad megtapasztalni, hogy kivel is kell majd vigyáznod a jövőben. Senki másnak ne higgy el semmit, csak saját magadnak! Különösen nehéz helyzetbe kerülhetsz február elején, ha nem vagy képes rá, hogy szétválogasd a feladataidat, és elfelejtsd azokat, amik nem fontosak, amikkel nem kell foglalkoznod!

Halak (Február 19 – Március 20)
Egy romantikus estére van kilátásod, de ehhez neked is meg kell találnod a megfelelő viselkedésformát! A barátnőid nem tudnak mindig segíteni, nem tudnak mindig tanácsot adni – itt az ideje, hogy a saját fejed után menj! Hagyj magadnak elég időt arra, hogy elvégezd a feladataidat, és ha valamivel nem végzel időben, akkor tanuld meg elengedni! Az étkezésre figyelj oda a héten, mert az egészséged láthatja kárát!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: