Heti horoszkóp január 4-től 10-ig

2016. január 4.

Nincs idő további pihenésre, az új év első hete igazán mozgalmasnak ígérkezik, nem engedheted meg magadnak a lazítást, azonnal fel kell venned a ritmust.

Heti horoszkóp január 4-től 10-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Ha semmi más ötleted nincs, amiért meglátogathatnád a barátaidat, akkor csak arra gondolj, milyen jól esne nekik, ha felkeresnéd őket! Kisebb területen, de részletesebben nézz körül a környezetedben, és gondold át, hogyan tudnál még többet segíteni szüleidnek! Az új év első napjaiban furcsa érzéseid lehettek, amik mostanra már finomodtak kicsit, de a hétvégén újra előtörhetnek belőled!

Bika (Április 20 – Május 20)
Jellegzetes, romantikus viselkedésed eredménye az a hatalmas szeretet, amit mindenki imád a környezetedben. Amíg másokat zavarhat a nyitottságod, addig kedvesedet éppen ez bűvöli el napról-napra. Egymás után kell a problémákat megoldanod, nem az első héten – a munkahelyeden szerencsére semmi olyan dolog nem történt, ami miatt ez problémás lenne! Vannak dolgok, amiket a héten el kell intézned, de előtte járj utána alaposan!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Az év még éppen csak elkezdődött, de máris a következő karácsonyt várod? Ennek az lehet az oka, hogy kevés szeretetet kapsz a környezetedtől. Igyekezz ezt elmondani nekik, hátha megértik, és belátják, hogy mennyire elhanyagoltak! Ha egy nagy baráti kör tagja vagy, akkor ne hanyagold el azokat, akik fontosak neked, különben azt veheted észre, hogy egyik pillanatról a másikra a körön kívül találod magad!

Rák (Június 21 – Július 22)
Ha úgy érzed, sokszor rád tör a szenvedély, és szeretnél minél hamarabb párod közelébe kerülni, akkor ne felejtsd el ezt minél többször a tudtára adni! Szerencsére ez egyre könnyebben megy, egyre egyszerűbben tudod megüzenni neki a vágyaidat! Ilyenkor gondoskodj arról is, hogy estére minden tökéletes legyen, és teljesítsd be a vágyaidat – meglátod, kedvesed hálás lesz minden együtt töltött percért, óráért!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Senki sem teheti meg, hogy helyetted élje meg az álmaidat, azokat neked kell megvalósítanod és élvezni őket! Ne gondolj nagy dolgokra, apróságokkal is elűzheted az unalmat a hétköznapjaidból! Lenyűgöző, és már-már hihetetlen történeteket hallasz a munkahelyeden, ahol összecsaphatnak a hullámok a fejed felett, ha nem tudod azonnal felvenni a ritmust, és nem tudsz már az első héten is maximálisan teljesíteni!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Amikor megfogadsz valamit az új évre, akkor a legtöbbször számodra is világos, hogy nem fogod megtartani azt, amit megfogadtál. Most van rá esélyed, hogy valami olyat találj, amit meg tudsz és meg is akarsz tartani! Igyekezz az otthonodat karban tartani, és ne fizess felesleges felújításokért! Sokat tanulhatsz egy munkatársadtól, de nem kell mindent gondolkodás nélkül utána csinálnod, még akkor sem, ha elsőre tökéletesnek tűnik!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Egyetlen óriási kihívás vár rád januárban, az viszont az egész évedet meghatározhatja! A szokásosnál is jobban figyelj oda az apró részletekre, légy nagyon alapos! Soha nem érezted még ennyire kipihentnek magad az ünnepek végére, de azért ne vesd bele magad a munkába azonnal, ne szánj a szükségesnél több időt a hivatásodra. Nincs szükséged segítségre ahhoz, hogy elsimíts egy személyes vitát, de azért hallgass meg másokat is!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Ami nem az erősséged, azt ne erőltesd! Új képességekre van szükséged, amiket el tudsz sajátítani, ha nem adod fel! Nagyobb feladatok várnak rád idén, mint eddig, de ehhez meg kell találnod önmagad, és meg kell békélned saját magaddal is! A régi dolgok tökéletesen működhetnek új környezetben is, de nem szabad elfeledkezned arról, hogy frissen kell tartanod az ismereteidet! Visszakapsz a héten egy régen kölcsönadott könyvet, amit újra nagy élvezettel olvasol majd!

Nyilas (November 22 – December 21)
Csak sejted, hogy hol, és mikor kell találkoznod valakivel, ha nem figyelsz eléggé az emberekre. Minden az időzítésen múlik ezen a héten, ezért ne engedd meg magadnak, hogy nem figyelsz másokra! Ha nem figyelsz eléggé, akkor késve érkezhetsz egy baráti összejövetelre is, amiből szintén kellemetlen élményeid lehetnek – légy pontos! El szeretnél pakolni valamit a lakásodban, de nem sok lehetőséged van – ideje lenne megszabadulni a felesleges tárgyaktól!

Bak (December 22 – Január 19)
Most van itt az ideje annak, hogy leküzdj olyan akadályokat, amiket eddig reménytelennek gondoltál! Gyorsan és határozottan kell cselekedned, és meg kell mondanod a főnöködnek is, ha téved! Igyekezz kedvesen, de célratörően elmondani, amit akarsz! Ne menj bele illegális dolgokba, ha ilyenre próbál rábeszélni valaki, akkor gondolkodás nélkül mondj nemet, hiszen a mostani időszak nem kedvez a hazardírozásnak, és a kockáztatásnak!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Kellemesen teltek az ünnepek? Nem érezted magad egy kicsit sem rosszul? Vajon gondoltál mindenkire, akire gondolt rád? Ha úgy érzed, tartozol magadnak egy telefonhívással, akkor talán itt lenne az ideje, hogy megtedd az első lépést – ki tudja, talán leendő párodról van szó! Nem kell hinned barátnőidnek, csak saját magadra hallgass! Fejezd be végre az önsajnálatot, és nyisd ki a szemed, légy nyitott az új kapcsolatokra!

Halak (Február 19 – Március 20)
Az új évben a legnehezebb az lesz, hogy a dolgokat az őket megillető helyre rakd, és csak a valóban fontosakkal foglalkozz! Nem lesz esélyed később korrigálni az esetlegesen most elkövetett hibákat, ezért most figyelj oda minden apró részletre! Az egészséged érdekében ideje lenne meglátogatnod egy ismerős orvost, akiben megbízol. Jó nagy felfordulás lehet belőle, ha elfelejted a következő családi ünnep megszervezését.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: