Heti horoszkóp január 9-15-ig

2017. január 9.

Vége is az év eleji nyugalmas időszaknak, igazán felpörögnek az események. Légy megfontolt és maradj nyugodt minden helyzetben - üzenik most a csillagok!

Heti horoszkóp január 9-15-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Fektess több energiát a tavaly elkezdett vállalkozásaidba, semmiképpen ne hagyd, hogy elhaljanak a kezdeményezéseid! Lehet, hogy ehhez többet kell távol lenned a szeretteidtől, de hidd el, megéri! Az elkövetkező 8 hónapban rengeteg munkád lesz, erre lelkileg fel kell készítened magad és kedvesed. Ő támogatni fog és te is tudod, hogy nélküle nem sikerülhet. Meg kell keresned a kompromisszumokat a lehetőségeid és a vágyaid között!

Bika (Április 20 – Május 20)
Hamarosan meg kell hoznod egy nehéz döntést a magánéletedben! Egy titokzatos és meglepő személy nagy segítségedre lehet ebben, de légy óvatos és ne fogadd el vakon a tanácsait! Bölcsességre és felelősségérzetre lesz szükséged a családodban meglévő viszályok elsimításához. Gyengéd és türelmes legyél a kedvesedhez, akinek nem lesznek könnyű napjai az év elején – meglátod a törődéseddel könnyebben oldja majd meg a nehézségeket!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Ahogyan mindig, most is kettősség jellemzi majd a viselkedésedet a munkatársaiddal szemben, amit ők nehezen tudnak kezelni. Próbálj meg a segítségükre lenni és őszintén elmondani nekik a véleményedet! Használd ki a személyes varázsodat a konfliktusok kezelésében.

Rák (Június 21 – Július 22)
Neked aztán igazán jól indul az újév! Csupa siker és csillogás az, ami körbevesz majd, de azért próbálj meg a földön maradni és emlékeztetni magad arra, hogy nem mindig lesz ez így! Kockázatos, de kifizetődő lesz az a megbeszélés, ahova pároddal együtt mentek el a hét második felében. Légy óvatos akkor, amikor egy jó barátod arról akar meggyőzni, hogy szállj be a vállalkozásába. Nehéz lesz, de mondj nemet!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Már csak néhány hét és nyugalmasabb időszak következik, de addig valahogyan el kell viselned a rád nehezedő nyomást! Használd ki az idődet és pihenj minél többet, mert szükség van az erődre, hiszen egészségileg sem vagy csúcsformában! Péntekre kell összeszedned magad, ekkor vár rád a legnehezebb és legfárasztóbb nap a héten, amiben csak a vége lesz pozitív. Vasárnap pároddal szervezzetek közös programot, ahol csak egymás vágyaival foglalkozhatttok.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Romantikus és kreatív vagy mostanában, ezt már bizonyítottad a családod előtt. Itt az ideje, hogy főnökeidet is meggyőzd ugyanerről! Ne légy rest, bombázd őket az elképzeléseiddel és meglátod tavaszra meglesz az eredménye. Új szerelem várhat az új lakásodban, ha mostanában tervezel elköltözni. Tartsd magad a bevett szokásaitokhoz, ha szüleiddel találkoztok – ők most semmi másra nem vágynak csak állandóságra, még akkor is, ha ez neked furcsának tűnik is.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Az étkezéssel lesz a legnagyobb problémád az előtted álló héten. Nagyon figyelj oda arra, hogy mit és hol eszel, mert az elmúlt hetekben legyengült szervezeted most könnyebben megbetegedhet! Jelentős változásokkal kell szembenézned a munkahelyeden, de az elmúlt évhez képest idén ezek csupa jót hozhatnak neked. Tartsd összhangban a vágyaidat a lehetőségekkel, de egyszer-egyszer azért meglepheted magad valami olyannal, amire régóta vágysz. A vásárlásra különösen alkalmasnak látszik a pénteki nap.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Nem érdemes folyton azon merengened, hogy mit és hol rontottál el! Nézz előre és kövesd a belső hangot – de azért emlékezz a hibáidra is! Bölcsen és óvatosan kell a családi vitákat megoldanod, de azért mindenkinek éreznie kell, hogy te diktálod a feltételeket! A gyerekek különösen hajlamosak arra, hogy elengedjék magukat – ezt most pároddal közösen kell helyretennetek! Hamarosan nagy meglepetés érhet, amitől igazán szerencsésnek érezheted majd magad!

Nyilas (November 22 – December 21)
Jobban jársz, ha a megtakarításaidat biztonságba helyezed! Az sem feltétlenül baj, ha nem kötöd mindenkinek az orrára, hogy rendelkezel ilyennel – ha kedvesed tudja az éppen elég lesz! Nagyon komolyan vissza kell majd magad fognod a családoddal szemben egy vitás ügyben, de ne feledd azt, amit az előbb tanácsoltunk! Ha van időd, olvass és kapcsolódj ki, menj el barátnőiddel kávézni, vásárolni!

Bak (December 22 – Január 19)
Jól indult számodra 2013, de az első teljes héten kicsit fáradtabb leszel, mint szoktál. Vissza kell rázódnod a munkába és nagyon nehezedre esik. Ha maradt szabadságod tavalyról, próbáld meg kivenni, mert nem sikerült magad tökéletesen kipihenned és az előtted álló feladatok teljes embert kívánnak! Komoly összegű befektetésekről kell döntenetek pároddal – ne siessetek el semmit, mindenképpen tájékozódjatok!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Ha másoknak segítesz, azt nem felejtik el azok, akikkel jót tettél és sokszorosan hálálják meg! Most olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor a kis segítséged is hatalmas támogatást nyújthat majd barátnődnek, akinek ezzel a kapcsolatát mentheted meg. Épp ezért ha találkozni szeretne veled egy régi barátod a hét második felében, ne keress kifogásokat, hallgasd meg a problémáit! Munkahelyeden menj biztosra, ne kérj a 19-re új lapot!

Halak (Február 19 – Március 20)
Nagyon népszerű lehetsz a környezetedben, ha végre levetkőzöd a sértettséget, amit még tavaly okoztak neked olyan emberek, akikben nagyot csalódtál emiatt! Románc és fény jellemzik majd a hét első felét a Halaknak, de ne feledd, hogy hajlamos vagy a negatív dolgok túlértékelésére! Nem kell minden félmondat és gesztus mögött hátsó szándékot keresni – az emberek nem mind számítóak és gonoszak!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: