Heti horoszkóp július 17-től 23-ig

2017. július 17.

A nyár a pihenésről, a kikapcsolódásról szól. Vannak, akiknek ez most nem lesz könnyű, talán nem is fog sikerülni, de ha megfelelően felkészülünk, akkor nem lesz gond!

Heti horoszkóp július 17-től 23-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Jól gondold meg, mit mondasz, de még ennél is fontosabb, hogy mikor. Nem egyszerű a helyzeted, nem könnyű megtalálnod a megfelelő pillanatot a véleményed elmondására. Könnyen összetörhet a szíved, ha nem vagy felkészülve azokra a lehetőségekre, amik közül bármi megtörténhet! Ha nem vagy biztos abban, hogy mikor és kivel kell találkoznod a héten, akkor inkább kérdezz rá még egyszer a részletekre!

Bika (Április 20 – Május 20)
Vannak dolgok, amik kötelezőek, mégsem tartja be senki a szabályokat. Ne te légy az, aki szintén szembe megy a tömeggel. Ha valamilyen károd keletkezik abból, hogy a munkádat végzed, akkor ne félj elmondani azt a főnöködnek, és jelezd azt is, hogy szeretnéd a károd teljes megtérítését kérni. Nem kaphatsz vissza olyan dolgokat a nyaralásod alatt, ami sosem volt a tied, vagy sosem fizettél érte – most ne feszegesd a határokat!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Ketten vannak olyanok a környezetedben, akik nem teljesen értenek egyet veled, akik nem biztos, hogy a te javadat akarják! Légy résen, és figyelj arra, hogy minden olyan dolgot végrehajts, amivel megváltoztathatod a véleményüket. Most olyan napok következnek, amikor a pihenésre, és a kikapcsolódásra is elegendő időd juthat, de ha még a szervezéshez sem kezdtél hozzá, akkor most még nem késő!

Rák (Június 21 – Július 22)
Várhatóan hosszú évekig viselned kell a következményeit annak, ha olyat teszel, amit a legtöbben helytelenítenek! Nem lesz alkalmad arra, hogy változtass a rólad kialakult képen, ha most rossz dolgokat teszel! Ezért légy most nagyon óvatos, és alaposan gondolj át mindent, amit teszel! A hétvégén könnyű kikapcsolódásra van lehetőséged, de ehhez arra is szükség van, hogy péntekig minden kötelességed elvégezd!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Alig pár hete volt, hogy megtaláltad azt, akivel talán le szeretnéd élni az életed, mostanra mégis megváltozott a véleményed. Meg kell érdemelned azokat a dolgokat, amikre vágysz, de ha elég kitartó vagy, akkor nem lesz semmi gond! Fontos információid vannak, amiket meg kell tartanod, senki másra nem tartoznak. A telefonodra különösen figyelj oda a következő hetekben, ügyelj rá, hogy mindig fel legyen töltve, hiszen fontos hívást vársz!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Alig két éve, hogy megtörtént az, ami azóta is az életed fontos alakítója. Most ne feledkezz meg róla, hogy megfelelően megünnepeld, és kedveseddel együtt megtaláljátok az utat a következő lépések felé! Furcsa egészségügyi problémád lehet, de ha elmész időben orvoshoz, könnyen megelőzheted a bajt! Közel negyven ismerősöd kereshet meg azzal, hogy segíts egy probléma megoldásában, de anyagi támogatást ne adj!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Most nem sok alkalmad lesz arra, hogy a nyár hátralévő részét eltervezd, mert a munkahelyeden olyan komoly feladatokat bíznak rád, ami után legfeljebb este marad időd magaddal, vagy a családoddal foglalkozni. Egy korábbi, már-már elfelejtett gyerekkori sérülésed most okozhat problémákat, figyelned kell az egészségedre! A hét elején ne utazz hosszabb utakra, ne indulj el anélkül, hogy utánanéznél az alternatíváknak!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Sokan nem tudják rólad, hogy mennyire magadba forduló, mennyire magányos vagy. Emiatt lehetnek nehéz pillanataid a héten, de ha eleget pihensz, és nem töltöd az éjszakát szórakozással, akkor a hónap végéig rendben leszel! Hosszabb nyaralásra most nincs időd, de azért szervezhetsz magadnak és a családnak hosszú hétvégéket. Nincsenek sokan, akik találkozni szeretnének veled munkaidőn kívül, de akik igen, azokkal sem vagy kedves.

Nyilas (November 22 – December 21)
Változtatnod kell a stílusodon, változtatnod kell azon, ahogy az emberekkel bánsz, ellenkező esetben komoly nehézségek elé nézhetsz a következő hetekben. Nincs nyoma annak, hogy megtalálod a megfelelő hangot a szüleiddel, és ők sem mutatkoznak hajlandónak arra, hogy változtassanak a viselkedésükön. Fel a fejjel, hamarosan minden megváltozhat, újra békés lehet a viszony köztetek és a család többi része között.

Bak (December 22 – Január 19)
Az éjszakák nem lesznek könnyűek, különösen akkor, ha napközben nem sikerül elvégezned mindazokat a munkákat, amiket elvállaltál. Nem kell sok hozzá, hogy teljesen kimerülj, és az egészséged komolyan károsodjon! Ügyelj magadra, és kérj segítséget, ha máshogy nem megy, akkor ne félj beismerni, hogy nem tudsz megbirkózni a feladatokkal. Ne idegeskedj, szólj időben, ha problémáid vannak!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Át kell gondolnod mindent, amit eddig magadról gondoltál, különben komolyan megbánthatsz mindenkit, akinek a segítségére szükséged van. Be kell tartanod a játékszabályokat, nem lehetsz te az, aki miatt folyton változtatni kell mindenen! Nagyon meleg hétnek nézünk elébe, és nagyon nehezen tudod ezt elviselni. Igyekezz megtalálni mindent, amivel könnyebbé teheted a következő, kánikulai napokat.

Halak (Február 19 – Március 20)
Folyamatosan változik a világ, és folyamatosan változol benne te is, de a jelek szerint nem elég gyorsan. Meg kell találnod a közös hangot mindenkivel, akivel kapcsolatba kerülsz! Minden rendben lesz a hónap hátralévő részében, nem kell idegeskedned amiatt, hogy valamit elmulasztottál. A nyaralás tervezése már a finisébe érkezett, és nem lesz nehéz jól érezned magad! Egyre többször kerül szóba a családban a költözés, készülj erre!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: