Heti horoszkóp július 2-től 8-ig

2018. július 2.

Várakozás a szerelemre, a lehetőségekre, vágyódás a másikra, vagy pár nyugodt hétre. A csillagok szerint ezen lehetőségek körül forog most az életünk!

Heti horoszkóp július 2-től 8-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Ebben a hónapban főleg családod, a vakáció, otthonod, és ha van nyaralód, akkor annak ügyes bajos dolgai foglalkoztatnak leginkább. Nagyon vágysz már egy kis kikapcsolódásra, és hogy kiszakadhass a napi rutinból. Ezen a héten egy korábban fontos baráti- vagy szerelmi kapcsolatodnak lehet vége. Ha így történik, se csüggedj! Habár ez a hét az elmúlásról szólhat, hamarosan új, izgalmasabb lehetőségek adódnak majd életedben.

Bika (Április 20 – Május 20)
Ezen a héten figyelmedet főként munkahelyi feladataidra, és azok megoldására fokuszálhatod. Ebben a hónapban pénzügyi helyzeted is érdekesen alakulhat. A vártnál több bevételre és sajnos nem várt kiadásra számíthatsz, ezért figyelj oda, nehogy negatív mérleggel zárj! A hónap második felében egy új szerelem várhat rád, amely több bajt hoz, mint amennyi boldogságot ígér.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Ezen a héten nagyon figyelj oda költekezéseidre, különösen csütörtökön és pénteken verheted magadat felesleges kiadásokba. Ebben a hónapban végre magabiztosabbnak és erősebbnek érezheted magad, amiben régi barátaiddal való találkozások, és apróbb kiruccanások is megerősíthetnek. Ha erre a hónapra nem terveztél hosszabb nyaralást, akkor mindenképpen szervezz családi és baráti programokat a hétvégére! Mások is örülni fognak neki.

Rák (Június 21 – Július 22)
Ebben a hónapban a szokásosnál több és nehezebb munkahelyi feladat várhat rád, amelyet önbizalmadnak és szeretteid megértésének köszönhetően könnyen kezelhetsz. A héten egy nagyobb tárgyalássorozat folytathatsz, amelynek a megoldását már most a hét közepén meg is találhatod. Szombaton romantika a láthatáron.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Ezen a héten igyekezz minél többet visszavenni a fokozott tempóból, pihenni és önmagaddal foglalkozni! Olyan időszakon mész most keresztül az életed több területén is, amely megviselheti a lelkedet, és szükséged lehet arra, hogy kedveseddel és barátaiddal átbeszéld a történteket. Munkahelyeden ezen a héten nyugodt és humoros napokra számíthatsz.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Ezen a héten szórakoztató, vidám és kikapcsolódásra alkalmas programokkal teli napokra számíthatsz. Ha szabadságon vagy, akkor igyekezz a lehető legtöbbet kihozni ebből a hétből. Ha pedig a munkahelyeden töltöd napjaid nagy részét, akkor se feledkezz meg az esti illetve a hétvégi programok szervezéséről. A hétvégén találkozhatsz egy különleges személlyel, akivel akár szerelembe is eshetsz.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Ebben a hónapban legyél ambiciózus, mert karriered alakulásában most melléd állhat a szerencse. Használd ki ezeket a heteket, hogy megmutasd főnökeidnek, hogy még a nyári időszakban is képes vagy a csúcsteljesítményre. Kedden egy nagyobb döntés meghozatala várhat rád, amely jelentősen befolyásolhatja munkahelyi feladataid további alakulását.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Ezen a héten nyugodt és kiegyensúlyozott időszakra számíthatsz. Több időd jut a gondolkodásra, és a „miértek” keresésére. A héten, a legjobb eséllyel szombaton, a rég várt szerelem is rád találhat, méghozzá egy Rák jegyű partner személyében. Csütörtökön a munkahelyeden gubancolódhatnak össze kissé az események, ezt azonban gyorsan megoldhatod majd.

Nyilas (November 22 – December 21)
Ezen a héten titkolózásra, pletykára, és a szokásos „vajon miért csinálta ezt” kérdések körüljárására számíthatsz. Nem feltétlenül a te magad életében adódhatnak ezek a problémák, lehet, hogy egy közeli barátod párkapcsolatában vannak gondok. Pénteken vagy szombaton egy nagyobb pénzügyi döntés várhat rád, amelyben ha nem vagy biztos, akkor inkább várj!

Bak (December 22 – Január 19)
Ezen a héten, különösen munkahelyeden, félreértésekre számíthatsz, melyek adódhatnak abból, hogy az éppen szabadságon lévő munkatársatok feladatait nem megfelelően osztottátok be. A hét első napjaiban egy titok birtokába juthatsz, amely segítségedre lehet a következő hetek alakításában. Pénteken pedig remek lehetőséged adódhat egy korábbi szívesség viszonzására.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Egész hónapban ellenállhatatlan lehetsz, amelyet már most ezen a héten valaki észrevehet. Fogadd a bókokat, és élvezd az irigykedő pillantásokat, hiszen ez most a Te hónapod! Ezen a héten pénzügyi, befektetési szerencsére számíthatsz, azonban hosszú távon akkor járhatsz a legjobban, ha most minden energiáddal karriered alakítására koncentrász.

Halak (Február 19 – Március 20)
Ezt a hetet számodra a szerelem töltheti be. Igyekezz pároddal foglalkozni, a kedvében járni, és a köztetek meglévő apróbb súrlódásokat elsimítani. Ha eddig pár nélkül voltál, akkor ezen a hétvégén találkozhatsz valakivel, aki elkápráztat. A hét közepén egy barátod segítségével egy régi vágyad válhat valóra. Augusztus 3-ig ne költözz új otthonba!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: