Heti horoszkóp július 23-tól 29-ig

2018. július 23.

Valóra vált álmok és véget nem érő mosolyok hete következik. Készülj fel, itt és most bármi megtörténhet! Tudd meg, hogy rád mi várhat!

Heti horoszkóp július 23-tól 29-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Ugyan számíthatsz kisebb-nagyobb vitákra, de próbálj optimista és nyugodt maradni. Légy óvatos, ugyanis az ezekben a napokban hozott döntéseid kihathatnak a következő évekre. Karrieredben szerencse vár, ami jól hangzik, az most kifejezetten jó is lesz, de oda kell figyelned a kötelességeidre is!

Bika (Április 20 – Május 20)
Szíved tele van szeretettel, lelkesedéssel és elfogadással, talán még sosem érezted annyira szerelmesnek magad, mint ezen a nyáron. De emellett próbálj figyelni a munkádra is, kisebb akadályok, váratlan problémák merülhetnek fel. De ne aggódj, most szerencsés a csillagzatod.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
A szerelem mindig egy nagy játék, és te most a saját bőrödön is megérzed ezt. Egyelőre azonban nyerésre állsz, nincs mitől félned. Próbálj lazítani, ha túl sokáig csak egy dologgal foglalkozol, akkor könnyebben hibázol és ezt most nem engedheted meg magadnak, nem vagy olyan helyzetben, hogy ehanyagold a kötelességeidet!

Rák (Június 21 – Július 22)
Figyelj a megérzéseidre, mert most nagyon jól működnek, most szinte mindent meg fogsz érezni! Ha egyszer csak eszedbe jut valami, akkor írd fel, ha valaki, akkor hívd fel! A karrieredben most gyors változások következnek, figyelj oda mindenre, különösen a kiadásaidra.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Nem kell mindenből akkora drámát csinálni, hogy minden barátnőddel tudatod a téged ért sérelmeket! Légy kicsit nyugodtabb és elfogadóbb, ne vessz el a részletekben, a problémákat (is) vizsgáld az összefüggéseikkel együtt. Bánj óvatosan a pénzzel, jól fontold meg a kiadásaidat.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Hamarosan egy nagy szerelem – és vele együtt egy nagy szenvedély – hoz változást az életedbe, de ehhez nyitott szemmel kell járnod, és észre kell venned a rád kacsintó szerencsét. Ne ragaszkodj a megszokott dolgokhoz, bátran vágj bele az újba. A karriered miatt ne aggódj, gyorsan és jól dolgozol.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Itt az idő: álmaid végre valóra válhatnak, de nem feltétlenül júliusban, lehet, hogy türelmesnek kell lenned! Ne siess, és ne is siettesd, hogy megtörténjenek a dolgok, hagyd, hogy minden a saját ritmusában intéződjön. Változik most az életed, de legyél sokkal biztosabb önmagadban!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Ne nézz hátra, ne foglalkozz a múlttal! Itt az ideje annak, hogy átértékeld az életedet, és végre azzal foglalkozz, amit igazán szeretsz, és amiben a jövőt látod. Tölts több időt a barátaiddal, azokkal, akikre mindig számíthatsz!

Nyilas (November 22 – December 21)
Ideje foglalkoznod a munkáddal kapcsolatos problémákkal. Gondold át, mit szeretnél, és próbáld megbeszélni ezt a környezeteddel. Ha pedig arra van szükség, akkor változtass a viselkedéseden is. Hidd el, a kommunikáció ha nyitottsággal párosul, csodákra képes.

Bak (December 22 – Január 19)
Ne ijedj meg a szerelemtől! Ha akarsz valamit, akkor mond ki, és szerezd meg! A családoddal most tarts egy kis távolságot, ideje elsősorban magaddal foglalkoznod – pihenj, lazíts. Hamarosan végre a nyugodtabb időszaknak, és akkor szükség lesz az energiáidra.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
A heted a csapatmunkáról szól, ahol nem az egyéni érdekek, hanem a közös célok miatt kell dolgoznod. Ha ebben most partner vagy, az szerencsés fordulatot hozhat a jövődre nézve is. Ha pedig úgy érzed, hogy szükséges, akkor alkalmas ez az időszak valami újnak a megtanulására is.

Halak (Február 19 – Március 20)
Újra úgy érzed magad, mint tinédzser korodban? Elvakít, megőrjít a szerelem? Egyfolytában mosolyogsz, szépnek és tökéletesnek érzed a világot. Ez így helyes, és fontos, hogy hited sose múljon el.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: