Heti horoszkóp július 24-től 30-ig

2017. július 24.

Az előttünk álló hét – kisebb dolgok kivételével – a pihenésről, az élményekről szólhat, de ehhez megfelelően fel kell készülnöd! Nézd meg nálunk, mire számíthatsz a héten!

Heti horoszkóp július 24-től 30-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Jól meg kell nézned minden apró részletet a héten, ennek most különösen nagy jelentősége lesz. Akár hiszed, akár nem, másodperceken múlik majd a győzelem egy olyan dologban is, amivel már hetek, hónapok óta foglalkozol. Meg kell találnod azt az időtöltést, ami sem neked, sem a partnerednek nem unalmas, amit mindketten szerettek, és örömmel vesztek részt benne.

Bika (Április 20 – Május 20)
Az idő nagyon fontos tényezővé válhat ezen a héten a Bikáknak. Légy tisztában vele, hogy mikor, mit várnak tőled, kinek, mit ígértél meg. Ez most nagyon fontos lesz, ellenkező esetben nem sok remény van arra, hogy megkapd azt a munkát, amire régóta vágysz. A pihenést sem szabad elhanyagolnod, az is fontossá válik a héten, de nem úgy, ahogy eddig gondoltad – teljesen más szempontokat kell majd figyelembe venned!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Nagy előnnyel vágsz neki egy simának tűnő versenyfutásnak, de a cél elérése előtt komoly meglepetések érhetnek, ha leszel képes arra, hogy változtass a hozzáállásodon, és nem változtatsz a napi beidegződéseken. Meg kell találnod a megfelelő helyet egy utazáshoz, de előtte gondold át, hogy van-e értelme egy kétes kimenetelű dolog miatt a hosszú, és fárasztó utazást vállalni. Teljesen kimerülhetsz, akár hetekre is!

Rák (Június 21 – Július 22)
Két dolgot kell a héten megtenned, és ezt a két dolgot csak te tudod megvalósítani, nincs értelme azon gondolkodnod, hogy kit tudnál magad helyett megkérni! Fontos a minőség, fontos, hogy megtalálj mindenkit, aki ebben a segítségedre lehet. Az otthonod egyre inkább fontossá válik, egyre több időt kell eltöltened a rendben tartásával, de ez csak örömet fog okozni, nem lesznek nehézségek, amik hátráltatnának.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Kicsit túlságosan is sokat foglalkozol önmagaddal, és semmi mást nem veszel észre magad körül, semmi mást nem tartasz fontosnak, csak azt, hogy a te boldogságod maximális legyen. Ez egy nagyon fontos dolog, de vannak olyanok a környezetedben, akiket ez zavar, és ha tudnád, hogy ez így van, te is változtatnál rajta! Egyetlen embert kell keresned, akiben maximálisan megbízol, és aki segítségedre lehet a kilábalásban.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Talán már te sem hiszed el azt a sok pletykát, amit a munkahelyeden egyesek terjesztenek rólad, és a kedvesedről. Nem kell foglalkoznod vele, nincs értelme ezeket a butaságokat átgondolni sem! Légy olyan, hogy bele tudj nézni a tükörbe, és elégedett legyél azzal, amit látsz. Ha nem ilyen vagy, akkor tegyél meg mindent, hogy ne lehessen probléma. Gyorsan kell elkezdened valamit a héten, aminek a befejezésére lesz bőven időd.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Nincs messze a célod, apróságokat kell csak megtenned érte, hogy elégedetten dőlhess hátra. Egy mély, megnyugtató hangra vársz már régóta, aki elmondja azt, amit hallani szeretnél. Még ebben a hónapban meg is hallgathatod majd, de nem pontosan azt fogod hallani, amire vársz. Ettől ne ess kétségbe, amit hallani fogsz, az talán jobb is lesz, mint amire számítottál. Először rendezd sorba a teendőidet, és csak utána készíts tervet a hétre!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Nagy meglepetésre nem számíthatsz a héten, pontosan azok a dolgok fognak megtörténni, amiket eddig is terveztél. Azért – bármennyire is nyár van – nem szabad azzal számolnod, hogy a dolgok megállhatnak, hogy semmivel sem kell foglalkoznod. A csütörtök utáni napokat szánd a felkészülésre – egy olyan dologra kell felkészülnöd, ami fontos neked, de eddig teljesen elhanyagoltad olyan dolgok miatt, amik talán nem is annyira fontosak.

Nyilas (November 22 – December 21)
Meglepetésre számíthatsz, de nem feltétlenül leszel boldog tőle. Négy-öt olyan dologgal kell foglalkoznod, amiket eddig nem tartottál fontosnak. Menj ki az utcára, ne maradj a négy fal között, még akkor sem, ha nincs miért kimenned – majd megtalálod az értelmét utólag. Egy kiadós séta nagy segítség lehet a gondolataid rendezésében, és meg kell találnod a lehetőséget arra, hogy megoldj olyan problémákat, amiket eddig nem sikerült.

Bak (December 22 – Január 19)
Szinte tökéletes volt minden, amit eddig csináltál, szinte minden olyan dolgot elvégeztél, ami elterveztél az elmúlt hetekben. Azok az apróságok, amikkel még adós vagy, minimális befektetéssel megoldhatók, minimális időt kell csak rájuk szánnod, de utána sokkal nyugodtabban fogod majd álomra hajtani a fejed. A nyugodt éjszakáid után kiegyensúlyozottabb napok következhetnek, ezért is különösen fontos az elmaradások pótlása.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Biztosan észrevetted már, hogy nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan szeretnéd, de ennek nem csak a külső tényezők az okai. Ha magadba nézel, akkor te is biztosan látod, hogy hol hibáztál, miket kell megváltoztatnod ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben. A magánéleted teljesen alárendeled a munkádnak, ami nem jó, nagyon komoly problémákat okozhat később. Most még nem látod ezeket, de a környezetedben már többeknek feltűnt.

Halak (Február 19 – Március 20)
Egészen szenzációs módon sikerült megtalálnod azokat az embereket, akik a segítségedre lehetnek, még akkor is, amikor mindenki más már elengedte a kezed. Nem kell másokkal közösen programokat szervezned, ha nincs kedved hozzá. Nyugodtan mondd el kedvesednek, hogy mit szeretnél, és meglátod, hogy a segítségedre lesz abban, hogy ne kelljen olyat csinálnod, amit nem szeretnél. Komolynak kell maradnod a munkahelyeden!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: