Heti horoszkóp július 30-tól augusztus 5-ig

2018. július 30.

Újabb hét, amelyen újabb fontos döntéseket kell meghoznunk, a szerelemmel, a családdal vagy a karrierrel kapcsolatban. Figyelj oda, nem mindegy most, kit vagy mit választasz!

Heti horoszkóp július 30-tól augusztus 5-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Az elmúlt pár évben túlzottan is a munkád állt az életed középpontjában, de most végre újra előtérbe kerülhetnek az érzelmek és az emberi kapcsolatok. Ezen a héten egy különösen romantikus időszak kezdődhet el. Azonban igyekezz kerülni a felületes kapcsolatokat, hiszen a nagy Ő is a közelben lehet.

Bika (Április 20 – Május 20)
A héten fontos döntések várnak rád, amelyek meghatározhatják egész életedet. Ezek lehetnek befektetési lehetőségek vagy életmódoddal kapcsolatos változások. Munkahelyeden nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb időszak várnak most. Ezáltal több energiád jut a családodra és a barátaidra.

Ikrek (Május 21 – Július 20)
A következő 3-4 hét számodra a pörgésről, az utazásokról és az ismerkedésről szól. Ebben az időszakban nagyon jól érezheted magadat, ami másoknak is feltűnhet. Októbertől végre szerelmi életed is sínen lehet. Munkahelyeden is sikerek várnak, ha továbbra is keményen dolgozol és lojális maradsz.

Rák (Június 21 – Július 22)
A hét elején különösen szerencsés leszel a munkahelyeden. Amibe a hét elején belekezdesz, az nagy eséllyel jár sikerrel. A következő pár hétben különösen figyelj oda egészségedre és táplálkozásodra. Ha most mész nyaralni, akkor csak óvatosan napozz és a mozgást se hanyagold el!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Pénzügyileg sikeres hét vár rád, úgyhogy igyekezz kihasználni ezt az időszakot új befektetési lehetőségek keresésére és ingatlanügyeid rendbetételére. Magánéletedben most minden nyugodt és kiegyensúlyozott lehet, munkahelyeden azonban a héten ne vágj bele nagyobb projektekbe, hiszen azoknak most nincs sok esélyük a sikerre.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
A hét eleje pörgést hozhat az életedbe, amit hét közepén igyekezz kipihenni, hiszen a hétvége is új izgalmakat tartogat. Élvezd a nyarat, az életet, de a héten ne hozz fontos döntéseket. Munkahelyváltást se fontolgass mostanában, és befektetési lehetőségeid sem a legjobbak ezen a héten.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Habár ez a hét csendben telik, mégis egy fontos időszak kezdete. Mostantól a jövő év elejéig egy sokkal összeszedettebb, céltudatosabb időszak várhat rád, amelyben főleg családi ügyekre és pénzügyeid rendbetételére koncentrálsz majd. Figyelj oda jobban a párkapcsolatodra!

Skorpió (Október 23 – November 21)
A héten a szerelemről és a pihenésről elterelődik a figyelmed a karrier és az ambíciók irányába. Rendkívül sikeres időszak várhat rád a munkahelyeden, de készülj fel kisebb-nagyobb buktatóra is. Életed most szinte minden területe a lehető legjobban alakulhat és ez akár őszre már meg is hozhatja az eredményt.

Nyilas (November 22 – December 21)
A hét elején vonulj vissza kicsit a barlangodba, és gondold át az életedet: hol is tartasz most és merre is haladsz. A hét közepén újra tele lehetsz energiával, folytasd tovább, amibe már korábban belekezdtél. Azonban ne kezdj bele a héten új munkahelyi feladatokba vagy új szerelmi kapcsolatba.

Bak (December 22 – Január 19)
Munkahelyeden egy nagyobb tárgyalássorozat végére érhetsz, amelyet sikeresen zársz, és egy hatalmas projekt is elindulhat végre. Ez lehet életed legfontosabb munkahelyi feladata. Figyelj oda magadra, mert ez a magánéletedre és az egészségedre is kihathat.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Az elmúlt időszakban pénzügyeidben nem voltál éppen a legszerencsésebb. Ezen a héten azonban végre rád kacsinthat a szerencse. Új élmények és lehetőségek várhatnak rád! Egy régi baráttal való súrlódásodat végre sikerülhet megoldanod.

Halak (Február 19 – Március 20)
Az elmúlt időszakban nem volt sok szerencséd a szerelemben, ha azonban mégis sikerült már párt találnod, akkor az a kemény munkádnak volt köszönhető. Most azonban végre melléd állhat Fortuna és Vénusz is, álmaid végre valóra válhatnak. Pénzügyi döntésekben legyél megfontolt!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: