Heti horoszkóp július 31-től augusztus 6-ig

2017. július 31.

A várakozások és a változások hete következhet, de csak azoknak, akik komolyan bíznak önmagukban - valami nagyon készülődik, szerelemben karrierben, otthonban vagy családban. Nézd meg, mire számíthatsz!

Heti horoszkóp július 31-től augusztus 6-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Ezen a héten egy nagyobb problémával kerülsz szembe, amire fel kell készülnöd, és erre rengeteg időt kell szánnod, ami miatt idegesebb leszel a kelleténél. Előbb nyugodj meg, és higgadtan vágj bele a megoldások keresésébe. Ha óvatosan körüljárod a lehetőségeket, és nem kapkodsz, akkor könnyen rátalálsz a legjobb megoldásra. Munkahelyeden változások történhetnek, és rád előléptetés vár.

Bika (Április 20 – Május 20)
Ezen a héten kerüld a konfliktusokat és a vitákat! Munkahelyeden nehéz feladatok és túlóra vár egész augusztusban, sajnos erre fel kell készülnöd. Azonban magad is meglepődsz majd, de örömöd leled az új feladatokban. Igyekezz okosan beosztani az idődet, hogy a pihenésre, feltöltődésre is jusson. Hét közepén váratlan pénzhez juthatsz.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Információéhséged és kíváncsiságod csillapíthatatlan mostanában. Munkahelyeden rend és nyugalom uralkodik, ezért ez remek időszak lehet új ismerek elsajátításához, vagy egy tanfolyamra való beiratkozáshoz. Pénzügyileg komoly döntések előtt állsz, ez a hét azonban nem szerencsés befektetésekre, annál inkább egy romantikus estére valakivel, akivel régóta vágysz rá.

Rák (Június 21 – Július 22)
A hét eleje rázósnak ígérkezik a Rákoknak. Munkahelyeden és magánéletedben is kommunikációs problémáid adódhatnak, amelyek hosszú távon komoly problémákat okozhatnak, ha nem foglalkozol velük eleget. Az életed továbbra is tele van változásokkal, azonban ezek kivétel nélkül jó irányba mutatnak. A hétvége nagyon kellemesen alakulhat, ha kedveseddel tudod tölteni.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Kirobbanó formában köszönthet rád az augusztus. Koncentrálj most az emberi kapcsolataidra, hagyd, hogy a megérzéseid irányítsanak. Barátaid közül valaki nehéz időszakon megy keresztül, és a segítségedre, talán a támogatásodra is szorul. A héten ne vágj bele semmi újba, mert az könnyen elbukhat. A hét közepén nagyon jó híreket kaphatsz!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Pihenj ezen a héten, és igyekezz feltölteni magad - erre most lesz is lehetőséged. Legyél kedves, odaadó és őszinte a családoddal és barátaiddal, de legfőképpen partnereddel! Hamarosan sok stressz és új kihívások várnak majd rád és a környezetedben élőkre. Változások történhetnek szerelmi, anyagi és egészségügyi helyzetedben.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Egyre biztosabban érzed, hogy az elkövetkezendő hónapok komoly változásokat hozhatnak a karrieredben, de egyre kevésbé vagy biztos abban, hogy valóban szeretnéd-e. Ne ellenkezz, hagyd, hogy minden menjen a maga útján, és meglátod, minden jól alakul majd! Ezek a változások jó hatással lesznek életed szinte minden területére. Jó a kedved és boldog vagy. Élvezd a nyarat!

Skorpió (Október 23 – November 21)
A héten elsőre rettenetesnek tűnő híreket kaphatsz, amelyek később már nem tűnnek olyan rémesnek, de azért sok időt elvesznek majd az életedből. Munkahelyeden komoly feladatok és emiatt sok stressz várhat rád, ami hosszú távon előrelépést jelenthet majd karrieredben, de most ezt nem így érzed még. A hét elején megérezheted a közelgő változás szelét.

Nyilas (November 22 – December 21)
Szeretetteljes és békés hangulatban köszönthet rád ez a hét, ha megteszel mindent, hogy nyugodtan teljen. Nézz bátran körbe, és figyeld meg a körülötted és a világban végbemenő változásokat. Amiket most megláthatsz, azok később előbbre vihetik majd életed fonalát. Magánéleti terveid komoly anyagi kiadásokkal járhatnak. Szerelem kopogtathat az ajtódon.

Bak (December 22 – Január 19)
Ez a hét számodra rendkívül mozgalmasnak ígérkezik. A közelmúlt egy kisebb eseménye jelentősen megváltoztathatta az életedet, ami ezen a héten tudatosul benned. Új kihívásokkal szembesülsz, különösen karrieredben. Főnököddel hét elején összetűzésbe keveredhettek. Ezen probléma megoldása egész augusztusodat meghatározhatja.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Magánéletedben hatalmas döntések, fordulatok várhatnak rád ezen a héten. A munkahelyeden nagy most a nyomás, amelynek a megoldásában munkatársaid segíthetnek. Legyél udvarias és előzékeny mindenkivel, mert nem tudhatod, hogy kinél van a megoldás kulcsa! A hét elején valami véget érhet, de nem érzed majd veszteségnek! A hét közepén romantikus pillanatok várhatnak rád.

Halak (Február 19 – Március 20)
Az elkövetkező három hétben rengeteg munka vár rád. Igyekezz minden figyelmedet a már futó projektekre koncentrálni, és egy darabig még ne vágj bele semmi újba! Valami olyan dologra vágysz, ami minden korábbi pénzügyi tervedet összezavarhatja.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: