Heti horoszkóp július 9-től 15-ig

2018. július 9.

Talán végre elkezdődött valami... A nyári lassulás ellenére mozgásba lendülhetnek a dolgok, új lehetőségek, új kihívások időszaka következhet. Akik megdolgoztak a sikerért, végre elérik vágyott céljaikat!

Heti horoszkóp július 9-től 15-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Továbbra is az otthonod és a pihenés játszhat fő szerepet számodra ezekben a nyári hetekben. Egy fontos barátodnak vagy családtagodnak nagy szüksége lehet ezen a héten megértésedre és segítségedre. Karriered jól alakul most, végre megérted, mi is az igazi célod.

Bika (Április 20 – Május 20)
Kellemes, nyugodt hét vár rád, tökéletes időszak lehet a kikapcsolódásra és nyaralásra. Hosszú beszélgetések, új emberekkel való megismerkedés időszaka ez. Egy új szerelem is elkezdődhet, a munkahelyeden pedig egy új projekt indulhat, amely hosszú távon lekötheti energiádat.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Figyelmed most főleg pénzügyeid körül forog. Munkahelyeden most a hangsúly a tanuláson, továbbképzésen lehet. Az újdonságok elsajátítása később kedvezően hat a karrieredre, úgyhogy mindenképpen fordíts a tanulásra minél több figyelmet. Péntek estétől fantasztikus, romantikus hétvége vár.

Rák (június 21 – július 22)
Energiád és önbizalmad szárnyal a héten. Igyekezz kihasználni ezt a sikeres időszakot és bátran vágj bele új dolgokba mind a munkahelyeden, mind a magánéletedben. Főnököddel most különösen kedvező viszonyt alakíthatsz ki, ami további karrieredben is kedvező hatású lehet. A hétvégén igyekezz legalább pár órára elvonulni a természetbe és feltöltődni.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Rendkívül nyugodt és kiegyensúlyozott hét vár rád. Életedben most minden a terveid szerint alakul, és ez további tervezgetésre adhat okot. Magánéletedben is tökéletes az egyensúly. Egyedül a pénteki nap tartogathat számodra meglepetéseket, ezért figyelj oda kivel milyen információkat osztasz meg ezen a napon.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Társasági élet, flört és optimizmus jellemzi ezt a hetet számodra. Új távlatok nyílhatnak meg előtted, vagy régebbi lehetőségek térhetnek vissza újra. Tele vagy önbizalommal ezen a héten, ami még több lehetőséget vonzhat be az életedbe. Pénzügyeidre azonban figyelj oda!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Karrieredben ez a hét rendkívül szerencsésen alakulhat. Tele lehetsz önbizalommal, ami a főnökeidnek is feltűnhet. Magánéletedben is minden kiegyensúlyozott. Élvezd ki ezt az időszakot, hiszen te is tudod, hogy sokszor nem alakul úgy az élet, hogy minden tökéletes legyen benne.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Nyugodt, békés hét vár rád. Ha eddig pár nélkül voltál, hamarosan új szerelem lép be az életedbe. Lehet, hogy várnod kell egy kicsit a megfelelő személyre, de hidd el, megéri. Karrieredben is minden kiegyensúlyozott, lehet, nagyobb ötletek, projektek kezdődnek, amelyek jó eséllyel járnak majd sikerrel.

Nyilas (November 22 – December 21)
Ezen a héten az élet értelme és titkai foglalkoztathatnak: álmok, tudatalatti, egészség, elkötelezettség. Akár az egész életedet is átértékelheted. Igyekezz megmaradni a realitások talaján, pénzügyeidben így különösen sikeres lehetsz.

Bak (November 22 – December 19)
Továbbra is az emberi kapcsolataid a fontosak számodra, munkád ebben az időszakban háttérbe szorulhat. Családi életed most különösen boldog és kihívásokkal teli időszakot tartogathat a számodra. Munkádban új lehetőségek adódhatnak, amelyekre figyelj oda.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Különösen produktív és sikeres hét várhat rád a munkahelyeden. Egészségi állapotod azonban aggodalomra adhat okot, ne bízz az öngyógyulásban, inkább keress fel egy szakembert. A héten új szerelem is kialakulhat, valamint pénzügyeiben is sikerek vár. Ingatlanvásárlásra ez az időszak nem kedvező.

Halak (Február 19 – Március 20)
Könnyű románc, kreatív ötletek, önbizalom. Ez tényleg a te heted lehet! Karrieredben egy rég várt megegyezést sikerül végre nyélbe ütni, és remek új lehetőségek adódhatnak. Lakásfelújítás, költözés gondolata foglalkoztathat most. Igyekezz minél hamarabb belevágni az otthonodat érintő terveidbe.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: