Heti horoszkóp június 11-től június 17-ig

2018. június 11.

Izgalmas hetekre számíthatunk júniusban: van, akinél bebizonyosodik, hogy 2018 valóban a szerelem éve lesz, mások a karrierükben kerülnek válaszút elé. A szerencse azonban továbbra is mellettünk áll...

Heti horoszkóp június 11-től június 17-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Ezen a héten mozgalmas napjaid és rengeteg feladatod lesz, azonban semmi különösen izgalmasra ne számíts. A hét elején pénzügyi vagy szexuális területen számíthatsz apróbb kellemetlenségekre. A probléma megoldásához mindenképpen kérd ki párod véleményét, így újra közelebb kerülhettek egymáshoz. A hét második felében kerüld a felesleges költekezéseket, különösen a nagyobb utazásokat.

Bika (Április 20 – Május 20)
Ezen a héten tudásszomjad csillapíthatatlan: könyveket vásárolhatsz, tanáraidtól különórákat kérhetsz, és több problémád megoldásának is utána járhatsz. A hét első két napján ne hozz pénzügyi döntést, azonban a hét második felétől anyagi téren melléd szegődhet a szerencse. Szombaton nagyon figyelj oda autóvezetés közben, és számítógéped is cserbenhagyhat.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Az elmúlt hetek sikeres és szerencsés időszaka továbbra is folytatódni látszik. Minden vágyad valóra válhat, de vigyázz mit kívánsz. Ha párkapcsolatot, házasságot, vagy egy új szerződést kívánsz, azt is megkaphatod, de lehet, hogy ez a lehetőség még nem a tökéletes. A következő hetekben, hónapokban fordítsd minden figyelmedet céljaid elérésére!

Rák (Június 21 – Július 22)
Ezen a héten pihenj és töltődj fel! Spirituális és karitatív oldalad továbbra is erős ezekben a napokban. Hétfő reggel találkozhatsz egy nagyon érdekes személlyel, akivel kölcsönös szimpátia alakulhat ki közöttetek. Azonban legyél elővigyázatos egy új kapcsolatban! Csütörtök és péntek este romantikus és harmonikus estére számíthatsz.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Ezen a héten valóra válhatnak álmaid, és továbbra is boldog és optimista lehetsz. Rendezz baráti összejövetelt, kerti partit vagy vegyél részt a mások által szervezett rendezvényeken. Ezen a héten nagy szüksége lehet a segítségedre egyik családtagodnak. A következő időszakban különösen szerencsésen alakulhat karriered, és egy régebbi ellenségeddel is kibékülhetsz.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Ezen a héten legyél ambiciózus, építsd kapcsolataidat, és mutasd meg főnökeidnek, hogy mire is vagy képes. A hét elejét kezd pihenéssel! Olvass könyvet, hallgass rádiót, vagy telefonálj olyan barátaidnak, akikkel már régen nem beszéltél! Csütörtökön hosszú távú befektetési lehetőséged adódhat. Pénteken romantikára számíthatsz.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Megértés, szerelem, utazás, tanulás és kulturális lehetőségek várhatnak rád ezen a héten. A következő időszakban befektetési és egészségügyi téren szegődhet melléd a szerencse. A hét elején gondold át, hogy hol is tartasz most és mire is vágysz igazán, és csak ezek után vedd számba a hét második felétől adódó lehetőségeket.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Ezen a héten továbbra is változásokra számíthatsz pénzügyeidben, elkötelezettségeidben és életmódodban. De a legnagyobb változásra szerelmi életedben számíthatsz, ugyanis párkapcsolatod egyre inkább elmélyül, és egyre harmonikusabbá válik. Végre érezheted, hogy 2011 ténylegesen a szerelem, a házasság és a családalapítás éve lehet számodra.

Nyilas (November 22 – December 21)
Ezen a héten fontos időszakra számíthatsz karrieredben és üzleti életedben. Fontos új ügyfelekkel találkozhatsz, és tárgyalásaid, megbeszéléseid is terveid szerint alakulhatnak. A következő hónapokban a házasság illetve a költözés nem a legjobb ötlet, ezért ezeket kerüld ezen a nyáron. Ezen a héten igyekezz saját magad erejéből építkezni, és ne mások segítségére várni.

Bak (December 22 – Január 19)
Ezen a héten továbbra is rengeteg munkára számíthatsz. Tarts ki és végezd feladataidat teljes erőbedobással, hiszen hamarosan izgalmas új lehetőségek és érdekes új kapcsolatok érkezhetnek életedbe. Ezen újdonságok új, felelősségteljes feladatokat hozhatnak magukkal. Ezen a héten testvéred és közted lehet apróbb súrlódás.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Ezen a héten feletteseid továbbra is türelmetlenek, időnként igazságtalanok lehetnek veled, különösen a hét első két napján. Szerdától romantikus és optimista hangulatba kerülhetsz, amelyet egy új szerelem okozhat. Péntek este kerüld a társaságot, inkább maradj otthon és gondold át mi is történt veled ezekben az utolsó hetekben. Szombaton, ha teheted, ne ülj autóba, vagy ha ez elkerülhetetlen, akkor vezess nagyon óvatosan.

Halak (Február 19 – Március 20)
Ez a heted nyugodtan és békésen kezdődhet. Használd ki ezeket a napokat pihenésre és feltöltődésre, és igyekezz minél több időt tölteni családoddal és közeli barátaiddal. A hét második felében munkahelyeden több feladat várhat rád, és magánéleted és karriered közötti döntés elé kerülhetsz. Ha nagyobb műszaki berendezés vásárlását tervezed, akkor azt pénteken tedd meg.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: