Heti horoszkóp június 19-től június 25-ig

2017. június 19.

Hatalmas változások várhatóak a héten: van, akinek a magénélete vesz szerencsés fordulatot, másnak a karrierjében következik be - végre - az, amit már nagyon várt...

Heti horoszkóp június 19-től június 25-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
A hét elején tele lehetsz energiával, ami most nem biztos, hogy előnyödre válik, ugyanis meggondolatlan döntéseket hozhatsz. Igyekezz előbb háromig elszámolni, mielőtt valamit, amit nem szabadna, kimondasz. A hét végén egy közeli barátodnak nagy szüksége lehet a társaságodra és megértésedre. Egy régi ismerős tűnhet fel újra az életedben, de légy óvatos vele!

Bika (Április 20 – Május 20)
Ez a hét rengeteg papírmunkát tartogathat számodra, és fontos események történhetnek életedben. Mostanában barátaid közül többen is nagy krízisen mehetnek keresztül. Nagy szükségük lehet most rád. Ne hagyd őket csüggedni, ne feledd, hogy ők is ott voltak és lesznek is számodra, ha bajba kerülsz. A hétvégét remek hangulatban töltheted szeretteid társaságában.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Ha nem is látványosan, de életed átalakulóban lehet. A mozgalmas, problémás időszaknak vége, és sokkal kiegyensúlyozottabb időszak várhat rád. Végre megtalálhatod a megfelelő egyensúlyt a munkád és magánéleted között, és a szeretteiddel való kapcsolataid is jól alakulhatnak. A héten fejedbe veheted, hogy valaki életét megváltoztatod. Ne felejtsd el, hogy csak azon tudsz segíteni, aki maga is akarja a változást!

Rák (Június 21 – Július 22)
Ezen a héten minden a terveid szerint alakulhat, és az életedben jelentős változások következhetnek be. Nagy szükséged lehet a diplomáciai érzékedre, hogy a kínálkozó lehetőségekkel élhess. Magánéletedben is minden jól alakulhat. A hét eleje különösen romantikus hangulatban találhat.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
A héten igyekezz kicsit elvonulni mások elől. Az elmúlt hetek pörgésének hatására rengeteg elintéznivaló halmozódhatott fel, mind munkádban, mind otthonod körül. Itt az idő mindent rendbe tenni és kicsit odafigyelni magadra, mert változol. Változik minden körülötted és te magad is. Ne feledd a változás az mindig jó, még ha elsőre nem is tűnik annak!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
A körülötted élők életében most rengeteg probléma merülhet fel, és téged teljesen lefoglalhat ezek megoldása, te most nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, több az energiád másokra. Egy régi vágyad válhat valóra a héten, és szerelmi életedben is pozitív változás következhet be. Légy nyitott minden újdonságra.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Az elkövetkezendő hetek hatalmas változást tartogathatnak életkörülményeidben, illetve karrieredben. Ezt a változást nem te alakíthatod, hanem rajtad kívül álló események generálhatják. Azonban fontos, hogy figyelj oda, mi is történik körülötted. Szerelmi életedben is változások következhetnek be, kapcsolatod elmélyülhet, házasság, gyerekvállalás kérdése is szóba kerülhet.

Skorpió (Október 23 – November 21)
A héten családi és munkahelyi kapcsolataidban is nehézségeid lehetnek. Ha vitatkozásra, veszekedésre kerülne a sor, akkor igyekezz makacsságodból engedni, és a közös megoldást keresni. Különösen figyelj oda a szüleiddel és testvéreiddel való kommunikációra. Apróbb változások következhetnek be életedben, amelyek előkészíthetnek egy nagyobb változást.

Nyilas (November 22 – December 21)
A következő hetek jelentős változásokat hozhatnak egészségügyi, szerelmi és pénzügyi helyzetedben. Fogadd el a változásokat, ahogy az élet adja őket, és ne keresd a miérteket! Régi vágyad válhat valóra, és régi titkok derülhetnek ki a héten. Ebben az időszakban bármi megtörténhet, csak ne erőltess semmit.

Bak (December 22 – Január 19)
Ez a hét számodra az emberi kapcsolatokról szólhat. Barátok és család, ez töltheti ki most mindennapjaidat. Megismerkedhetsz egy rendkívül érdekes emberrel, akivel, ha pár nélkül vagy, kialakulhat valami. Sőt ha párkapcsolatban is élsz, akkor is megdobogtathatja a szívedet. Munkahelyeden főnökeid is elismerik most a teljesítményedet.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Körülötted rengeteg változás történhet, különösen munkahelyeden, amelyeket nem viselhetsz túl jól. Ebben a zavaros környezetben igyekezz magadra figyelni, hiszen a változások alakulását nem befolyásolhatod. A tehetetlenségtől ingerült lehetsz, összekülönbözhetsz szeretteiddel. Igyekezz higgadt maradni.

Halak (Február 19 – Március 20)
A következő hetekben szenvedélyes, vállalkozó oldalad kerülhet előtérbe, amely hatására most minden sikerülhet, amibe belevágsz. Szerdán különösen jó dolog történhet veled. Azonban családi és munkahelyi kapcsolatidban nehézséged adódhatnak, ezeket a felmerülő problémákat igyekezz megbeszélni az érintettel.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
10 megdöbbentő tény az álmokról

10 megdöbbentő tény az álmokról

Lehet álmot látni vakon? Megálmodhatjuk a jövőt? Íme 10 érdekesség az álmokról.
Szerelmi mágia - teljes titokban

Szerelmi mágia - teljes titokban

Története, hite és legendája évszzados - a lényeg azonban ugyanaz maradt: a szeretett megszerzése, a boldogság elérése...
Fejtsd meg az álmaid!

Fejtsd meg az álmaid!

Emlékszel, mit álmodtál? És tutdod, hogy mit jelent? Lehet ugyanis problémamegoldó-, vágy-, jövőbe látó- vagy éppen inkarnációs is az álmod. Fejtsük meg együtt!
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: