Heti horoszkóp június 4 - 10

2018. június 4.

A nyárral együtt megérkezett a nyugalmasabb időszak is. Most van idő a kedvesre, a családra, a kikapcsolódásra. Ne hagyagoljunk el senkit és semmit - üzenik a csillagok!

Heti horoszkóp június 4 - 10

Kos (Március 21 – Április 19)
A Kosok életében a hangsúly az emberi kapcsolatokon, a barátságokon és egy utolsó pillanatban lehetővé váló utazáson van, ahol néhány óra alatt kell döntened egy feladat elvállalásáról is. Beszélj partnereddel és együtt hozzátok meg a döntést, de ne a szívetekre hallgassatok, hanem az eszetekre! A hét elején még különösen szerencsés napjaid lesznek – ez kihat majd a jókedvedre és a családod általános közérzetére is. Igyekezz tisztán meghatározni a céljaidat!

Bika (Április 20 – Május 20)
Az életed még mindig a pénz körül forog. Megkeresni, elkölteni, felkutatni a lehetőségeket – mind előfordul majd az előtted álló héten. A saját egészséged érdekében ideje lenne kicsit visszavenned a tempóból és elgondolkodni azon, hogy hosszútávon mennyire éri meg ez a viselkedés. A hétvégre családi programot szerveztek testvéreddel, ami – hála az előkészületeknek – tökéletesen sikerül majd és még a régen látott, távoli rokonaitokkal is közelebb kerültök egymáshoz.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Tartsd szem előtt, hogy a munkahelyeden nem az a legfontosabb szempont, hogy kollégáid szeretetét elnyerd, hanem az, hogy minél hatékonyabban működjetek együtt. Ettől függetlenül gondolkozz el azon, vajon miért nem kedvelnek a munkatársaid, miért egyre hűvösebbek irányodban! Lehet, hogy változtatnod kellene a viselkedéseden! Kérd ki erről a kedvesed véleményét és ne sértődj meg, ha olyat is mond, ami nem esik jól!

Rák (Június 21 – Július 22)
Néha nem árt kicsit megpihenni és átgondolni az életedet – hova akartál eljutni, mit szerettél volna elérni néhány évvel ezelőtt? Gondold végig, hogy ebből mit sikerült megvalósítanod és szedd össze az okokat, amik megakadályoztak ebben! Nagyon fontos, hogy először mindig magadban keresd a hibát és ne másokat hibáztass! Ha régóta gondolkozol otthonod átrendezésén, vagy megújításán, akkor most eljött a megfelelő idő.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Szórakozásról és kikapcsolódásról szólhat a heted második fele, de ehhez szerdáig komoly feladatokat kell megoldanod, amihez nem sok segítségre számíthatsz. Úgy érezheted, hogy szerelmeddel megromlott a viszonyotok, de egyikőtök sem erőlteti, hogy beszéljétek meg a problémákat. Ne feledd: minél később kerítetek sort erre a beszélgetésre, annál fájdalmasabb lesz! Az őszinteség nagyon fontos, ne hazudj – magadnak sem!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Már megint csak a munka! Keményen és hosszan – sajnos kevés látható eredménnyel. Ennek ellenére ne hanyagold a feladataidat! Régóta húzódó hivatalos ügyekkel is foglalkoznod kell, annak ellenére, hogy nem szereted az ilyen problémákat. Készülj fel arra, hogy a bürokrácia útvesztői megkeserítik az életedet és semmi sem megy majd simán. Kérd meg testvéredet, vagy kedvesedet – akik járatosabbak ilyen ügyekben – arra, hogy segítsenek!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Foglalkozz olyan dolgokkal június első hetében, amiket szeretsz, amik örömet okoznak. Most sokkal több időd lesz majd ezekre, mint korábban, de ne feledd a kellemetlen papírmunkát sem – azt is el kell végezni, bármennyire nem kedveled! Munkahelyeden mutass rá a hibákra és állj elő újító javaslatokkal. Hétvégén ápold a lakásod, kerted és élvezd a végre beköszöntő nyarat, esténként pedig nézzetek meg szerelmeddel egy jó filmet – akár otthon, akár moziban!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Kutatnod kell majd mind a magánéletedben, mind a hivatalodban, de teljesen eltérő okokból kifolyólag! Közben szenvedélyes kapcsolatba keveredhetsz valakivel, akivel már régóta nem találkoztatok. Egészségügyi okokból érdemes lenne elgondolkodnod egy egzotikus utazáson, amire barátaid régóta invitálnak már. Ha ajándékkal lepnek meg munkatársaid, ne gondolkozz a hátsó szándékokon, mert nincsenek!

Nyilas (November 22 – December 21)
Duzzadsz a munkakedvtől, amit érdemes lenne kihasználnod, mert csak néhány hétig tarthat, utána egész nyáron nem lesz kedved a munkáddal foglalkozni. Igyekezz minél több dolgot elintézni és szervezz június végére egy rövid nyaralást, ahol kedveseddel és a gyerekekkel együtt kiszakadtok a hétköznapokból! Mindenképpen utazzatok el és válasszatok olyan úticélt, ahol még nem jártatok és újdonságokat fedezhettek fel.

Bak (December 22 – Január 19)
Szüleidnek támogatásra van szükségük, de nem szívesen kérnének tőled a már mostaniaknál is nagyobb áldozatvállalást. Neked viszont fontosak, ezért járj nyitott szemmel és igyekezz észrevenni azt, hogy mire van szükségük. Ne engedd, hogy ellehetetlenedjen az életük és nélkülözniük kelljen! Partnered régi szerelme feszültséget hozhat a kapcsolatotokba, de légy türelmes és hidd el neki, hogy téged szeret!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Többféle eszköz áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy megoldást találj a magánéleted eddigi legnagyobb problémájára. Ha elvesztetted a bizalmadat és már senkiben sem tudsz megbízni, akkor kezdj saját nyomozásba és találd meg a probléma gyökerét! A hivatásodban keress sikerélményeket addig, amíg a stabil családi háttér újra össze nem áll. Érvelj világosan és győzd meg a főnökeidet arról, hogy igazad van!

Halak (Február 19 – Március 20)
Egy családi ünnepre készültök jó pár hete. A te feladatod a főzés, amitől egyre jobban félsz. Nincs mitől tartanod, hiszen csodálatos menüt állítottál össze és a felkészüléssel is jól állsz, így a hétvégén nagy sikered lesz az ebédnél! Ne sajnáld a pénzt, hadd érezze jól magát a családod minden tagja. Munkahelyet szeretnél változtatni, de ennek nem jött még el az ideje! Várj még néhány hónapot és akkor vágj bele az ismeretlenbe!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Milyenek valójában a paranormális nyomozások?

Milyenek valójában a paranormális nyomozások?

Vannak helyzetek, amikor a hagyományos – rendőri – módszerek csődöt mondanak, nem csak a tévében, hanem a hétköznapokon is. Ilyenkor hívják segítségül a nyomozók a természetfelettit.
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: