Heti horoszkóp május 14-20

2012. május 14.

Új hét, új kezdet, új lehetőséges - a szerelem és a karrier terén is. De semmi elhamarkodott lépés, mindig őrizd meg a józanságodat - kérik ezen a héten a csillagok!

Heti horoszkóp május 14-20

Kos (Március 21 – Április 19)
Folytasd a kemény munkát, mert előbb-utóbb eléred a céljaidat és nagy anyagi sikereket érhetsz el a hét második felében, esetleg még hétvégén is. Szakmádban most ne hallgass senkire, a megérzéseid úgy jók, ahogy vannak – ne engedd, hogy mások beleszóljanak a döntéseidbe! A hét eleje kevesebb munkát hoz majd, ezért igyekezz minél hamarabb hazaérni és elvégezni az elmúlt időkben elhanyagolt házimunkákat.

Bika (Április 20 – Május 20)
Kirobbanó formában vagy, idén talán most vagy leginkább a csúcson fizikailag. Az életben egy dolog állandó és ez a folyamatos változás. Ne félj attól, ha új kihívásokkal találod szembe magad, ha hiszel magadban, ezzel is megbirkózol majd. Lehet, hogy amit ma csalódásként és tragédiaként élsz meg, az hosszú távon az életed egyik legfontosabb mérföldköve lesz. Egy ilyen változásra elég nagy az esélyed mostantól egészen nyár végéig.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Legyen vége a letargiának! Régóta szenvedsz már és úgy érzed, hogy elérted a fizikai teljesítőképességed határaidat. De fel a fejjel, a hét végétől csodás időszak kezdődik az életedben: szerencsés kézzel nyúlsz mindenhez és még házasság is felmerülhet a sok sikeres emberi kapcsolat mellett. A hét végéig viszont nem számítatsz semmi jóra, csak fáradtságra és rossz közérzetre, de számold a napokat és várd a hétvégét, amikor szinte újjászületsz majd!

Rák (Június 21 – Július 22)
Csendes, finom és könnyű hete lesz a Rákoknak. A hétvégi lassulás kitart egészen kedd estig, de utána se számíts arra, hogy nagyon felpörögnek majd az események! Érdekesen alakulhat a kapcsolatod az Ikrekkel és a Szűzekkel – te sem számítasz rá, hogy a korábban megismert barátaid teljesen máshogy viselkednek majd, mint ahogy azt megszoktad. Egy társasági eseményre kapsz meghívást, amire mindenképpen el kell menned, hacsak nem akarod a főnököd szemében teljesen leírni magad.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Most mutasd meg a képességeidet – lesz rá alkalmad májusban bőven, de különösen ezen a héten. Munkahelyeden egy egészen új feladatot kaphatsz, amit mindenképpen el kell vállalnod! Főnökeid nem véletlenül szemeltek ki téged a feladatra, mindenben támogatni fognak! Barátaid és családod nagy segítségedre lehet a nehézségek leküzdésében. Egy dolgot tarts szem előtt: ügyelned kell az egészségedre és nem szabad teljesen kizsigerelned magad!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Egy nehéz ügy teszi próbára a barátságodat legjobb barátnőddel, akivel teljesen máshogy éltek meg egy ártatlannak tűnő szituációt. Ha nem beszélitek meg a dolgot időben, akkor nehezen lesztek túl ezen a problémán. Ha éppen tanulsz valamit, itt az ideje annak, hogy a gyakorlatban is hasznosítsd az ismereteidet, még akkor is, ha nem vagy magadban biztos – sokszor a határozottsággal komoly eredmények érhetőek el!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Titokzatos és szexuálisan kísértésekkel teli hét következik a Mérlegeknek. Ne engedd, hogy az érzelmeid teljesen átvegyék a hatalmat feletted, figyelj oda mindenre, amit csinálsz, különösen a konyhában légy óvatos, nehogy valamilyen otthoni balesetet szenvedj! Alkalmad lesz egy tárgyaláson megvillantani a képességeidet – mindenkit lenyűgöz majd a tudásod és a szakértelmed, csak nehogy elbízd magad!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Az ismerőseid olyan helyekre juttathatnak be, amiről a kollégáid és ellenfeleid csak álmodoznak. Ne félj kihasználni a lehetőségeket és sikerre vinni életed egyik nagy álmát! Mostantól egészen év végéig komoly ajtók nyílnak meg előtted! Légy óvatos és maradj nyugodt mindenkor – ne engedd, hogy a buzgalmad elriassza a leendő üzletfeleidet. Ne feledd, partnered állandóan támogatni fog és mögötted áll, ha szükséged van rá.

Nyilas (November 22 – December 21)
Könnyű és gyorsan eltelő hét vár a Nyilasokra, rengeted házimunkával és fájdalmas kezelés várhat rád egy egészségügyi probléma miatt. Sokkal jobb hamarabb túl lenni rajta, így a gyógyulás is gyorsabb lesz! Ne halogass semmit, munkahelyeden szerencsére nincs annyi munka, hogy emiatt ne legyen időd a kezelésekre! Családodban egy vitás ügy kerülhet a középpontba, amiből mindenképpen maradj ki!

Bak (December 22 – Január 19)
Gyerekneveléssel, szépségápolással és szerelemmel telik majd a Bakok hete. A gyereknevelés állandó feladat, amiből úgy érzed, hogy partnered nem veszi ki eléggé a részét – beszéljétek meg a dolgot és hallgasd meg az ő véleményét is! Régóta érzed, hogy elhanyagolod a tested, különösen a szépségápolásra nem jutott mostanában időd – most pótolhatod az elmaradásaid! A szerelem ismét fellángol és kedveseddel újra szorosabbra fonjátok a köztetek lévő kötelékeket.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Csak annyi pénzt költs el, amennyi még nem okoz problémát a családi költségvetésben! Sokkal kevesebben foglalkoznak a munkahelyeden az öltözködéseddel, mint gondolnád – nem muszáj rendszeresen új ruhákban megjelenned! A péntek és a szombat ideális lehet egy befektetéssel kapcsolatos utazás lebonyolítására életed párjával. Vizsgáljátok meg a lehetőségeket és érezzétek jól magatokat az út során.

Halak (Február 19 – Március 20)
A napi apróságok és lényegtelennek tűnő intéznivalók idejének talán vége – a hónapi végéig biztosan. Felejtsd el a papírmunkát és koncentrálj arra, hogy azt csináld, amihez igazán értesz! Tudod motiválni a kollégáidat, beosztottaidat és erre most szükséged is lesz . De este azért lassíts le és pihenj, relaxálj! Egy közös évfordulótok lehet a szerelmeddel, amire régóta készülsz – egy tipp a tökéletes estéhez: főzz valami finomat és kapcsoljátok ki a telefonokat is!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (1)
bittler 2012-05-14 16:25:28
elfogadom szeretem a bonyolult dolgokat