Heti horoszkóp május 14-től május 20-ig

2018. május 14.

Úgy tűnik, végre bekövetkezhetnek azok a változások, amelyekre egy ideje már sokat vártunk. Az átmenet lehet könnyű és kellemes, de az is előfordulhat, hogy komoly kihívások várnak rád a boldogságig...

Heti horoszkóp május 14-től május 20-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
A hét eleje enyhén frusztráltan és negatív hangulatban kezdődhet számodra. Most inkább ne keresd mások társaságát, maradj otthonod biztonságában pár napig. A hét közepétől visszatérhet az önbizalmad és energiád. Pénteken jó eséllyel találhatsz új munkahelyet, vagy mostani munkahelyeden kaphatsz elismerést, esetleg előléptetést. A héten szervezz pároddal közös programokat, főleg a hétvégére!

Bika (Április 20 – Május 20)
Ezen a héten ne várj semmi különlegeset vagy kihagyhatatlant az élettől. Problémamegoldó képességed azonban kiemelkedő ezekben a napokban, ezért ez az időszak tökéletes a régebbi, nehezebb feladatok újragondolására és megoldására. A hét közepén egy romantikus estére számíthatsz. Pénteken rengeteg munka, esetleg túlóra várhat rád!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Ezen a héten foglalkozz sokkal többet önmagaddal, ötleteiddel és terveiddel. Régi vágyaidat jó eséllyel valósíthatod meg mostanában, de főleg azokra koncentrálj, amelyek szabadságot és függetlenséget eredményeznek, és ne azokra, amelyek nagyobb anyagi kiadással járnak! Szerelemi életedben szerencsés fordulat következhet be a hét második felében.

Rák (Június 21 – Július 22)
A hét elején végre megtalálhatod a megoldást egy régebbi munkahelyi problémára, amely hetekig-hónapokig foglalkoztatott. A hét közepén figyelmedet fordítsd a családodra, mert egy ki nem mondott probléma árnyékolhatja mindennapjaitokat. Ezen, vagy a jövő héten a régi vágyad teljesülhet karrieredben, amelyet sorozatos pozitív változások követhetnek majd.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Ezen a héten keresd a lehetőségeket és az ambiciózus emberek társaságát. Munkahelyeden főnökeid árgus szemekkel figyelhetik teljesítményedet, figyelj oda minden nem várt probléma megoldására, és nem lesz nehéz lenyűgözni őket! A kimerítő hét után szervezz családi programot és élvezd ki a pihenést!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Ezen a héten gyengéd és megértő hangulatban leszel, akár még szerelembe is eshetsz. Ha eddig pár nélkül voltál, akkor ideje kinyitnod a szemedet, mert valakit már teljesen levettél a lábáról, anélkül, hogy észrevetted volna. A héten apróbb változások is történhetnek életedben, amelyek egy nagyobb átalakulás előszelei lehetnek. Azonban legyél türelmes, és ne siettess semmit!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Ezt a hetedet emberi kapcsolataidban lévő kettősség határozhatja meg. Egyfelől könnyen építhetsz ki új, a későbbiekben fontos ismeretségeket, másfelől barátaiddal komoly és tartalmas beszélgetésekre számíthatsz. Ezek az intim pillanatok tovább mélyíthetik kapcsolatotokat, és ha most mellettük állsz, akkor rájuk is számíthatsz majd a bajban. A héten kerüld a nagyobb kiadásokat!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Nem számíthatsz könnyű hétre, azonban ezek a napok előrevetíthetik, hogy mire is számíthatsz a következő egy évben. Ezen a héten különösen figyelj oda másokra, vágyaidra és problémáikra (ne csak a barátaidéra). Az eredmény új üzleti lehetőség, szerződés és szerelem lehet. A hét közepén egy barátodra nehéz napok várhatnak, és szüksége lehet támogatásodra.

Nyilas (November 22 – December 21)
Ezen a héten rengeteg munkára és munkahelyi elfoglaltságra számíthatsz, azonban továbbra is családod és gyermekeid állnak figyelmed középpontjában. A hét elején munkahelyeden egy nagyobb feladat, projekt várhat rád, amely tele lehet csapdákkal, ezért nagyon figyelj oda, hogy milyen megoldást választasz. A hét második felében pedig egy könnyed, munkahelyi flört vehet komolyabb fordulatot.

Bak (December 22 – Január 19)
Ezen a héten ismét egy sikeresebb időszak várhat rád, azonban az igazi szerencse júniustól jön majd. A hét elejét beárnyékolhatja egy apróbb pénzügyi probléma, amely lehet egy váratlan csekk, vagy egészségügyi kiadás. Ezt leszámítva azonban könnyed, kiegyensúlyozott hétre számíthatsz. Keresd a kalandokat, a szerelmet és a szórakozást! Érezd jól magad, és kapcsolódj ki!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Ez a hét lehet, hogy semmi újdonságot nem tartogat számodra, de ne csüggedj, mert kellemes és nyugodt napokra számíthatsz. A hét első napjaiban egy közeli munkatársad, és egyben barátod nagyobb kalamajkába keveredhet, amelynek megoldásában szüksége lehet segítségedre. Ezen a héten különösen figyelj oda a helyes táplálkozásra, és kerüld az éttermi kosztot, mert komoly emésztési problémáid lehetnek!

Halak (Február 19 – Március 20)
Ha az elmúlt időszakban elektronikai cikk, vagy autó-vásárlást fontolgattál, akkor ezen a héten jó eséllyel választhatod ki a megfelelőt. Ha munkát keresel, akkor ezen a héten találhatsz, különösen kedden délután állhat melletted a szerencse ezen a területen. A hétvégén párkapcsolatodban kellemes meglepetés érhet. A héten figyelj oda pénzügyidre!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: