Heti horoszkóp május 15-től 21-ig

2017. május 15.

Már csak néhány hét van hátra a nyári pihenésig, lazításig, de addig még komoly munkát is hozhatnak a hátralévő napok – legalábbis a csillagok szerint akár ez is megtörténhet.

Heti horoszkóp május 15-től 21-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Hatalmas meglepetés készül a héten, semmin nem szabad meglepődnöd! Komoly stratégiát kell kitalálnod a munkahelyeden, ha meg akarod őrizni a pozícióidat! Nem kell mással foglalkoznod, csak saját magaddal, és csak a saját érdekeidet kell most figyelembe venned! Nagy teljesítményekre leszel képes, ha megfogadod ezeket a tanácsokat, és következetesen be is tartod őket, még akkor is, ha sokan megpróbálnak majd lebeszélni róla.

Bika (Április 20 – Május 20)
Kisebbfajta csoda van kialakulóban, és ennek az egyik oka talán az, hogy megtaláltad az összhangot magaddal, és mindenre képes vagy. Nem volt könnyű, de neked sikerült! Most jön a legalább ugyanilyen nehéz feladat, hiszen meg kell tartanod ezt az állapotot! Meg kell győznöd valakit egy olyan dologról, amiben talán te sem hiszel igazán. Túl nagy feladatnak ígérkezik, de számodra semmi sem lehetetlen.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Az év elején azt mondtad, hogy majd tavasszal megmondod, hogy sikerültek az újévi terveid. Mostanra talán már te is látod, hogy mit tudtál betartani. Sokkal értékesebb vagy annál, minthogy olyan helyen dolgozz, ahol a képességeid egy kicsiny százalékát sem aknázzák ki. Meg kell mutatnod, hogy mire vagy képes, mit tudsz még kihozni magadból – és ez most nem valamiféle kincstári optimizmus, most valóban a legjobbat kell nyújtanod!

Rák (Június 21 – Július 22)
Egészen biztosan vannak benned tartalékok, amiket kiaknázhatnál, de nem valószínű, hogy ezen a héten bármit is tudnál tenni az ügy érdekében, mert annyira elfoglalt leszel. Nem szabad megelégedned azzal, amit a munkatársaid nyújtanak, neked kell motiválnod őket! Elsősorban a családi összetűzések, nézeteltérések miatt fog megváltozni a hétvégi programod, talán te leszel az, akinek rendet kell csinálnia.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Talán nem is látszik rajtad, hogy milyen változásokat rejtegetsz, de végre meghoztál olyan döntéseket, amiket már régóta szerettél volna. Hiába érzed reményvesztettnek magad, nincs okod panaszra, hiszen remekül megy a sorod, sokan cserélnének veled, és sokan hajlandóak lennének mindent megtenni, hogy a helyedben legyenek. A hónap hátralévő heteiben nagyon ügyesnek kell lenned, mert minden szavad döntő lehet!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Sosem lehet tudni, hogy mikor válaszolsz jól egy kérdésre, és mikor nem. Ez most különösen izgalmas lesz, hiszen egy nyereményjátékban kell megállnod a helyed. Ha ez nem sikerül, akkor csak abban bízhatsz, hogy másoknak is nehezen indul a hetük, és másoknak is meggyűlik a baja azokkal a dolgokkal, amik neked is sok fejtörést okoznak majd. Nem lehet megkerülni bizonyos embereket, mindenképpen meg kell hallgatnod a véleményüket!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Hosszú, és nehéz munka vár rád, de nem szabad elkeseredned, mert a végén komoly elismerésben lesz részed! Meg kell köszönnöd a segítséget minden kollégádnak, és mindenkinek, aki segített neked a céljaid elérésében! Fel kell hívnod a figyelmét kedvesednek arra, hogy vegyen figyelembe olyan szempontokat is, amiket eddig nem. Egy újdonság miatt nem lesz időd elmenni egy olyan vendégségbe, ahol sokan várnak rád.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Te sem vagy biztos abban, hogy milyen módon kellene intézned a hét elején egy fontos ügyet, de hajlamos vagy arra, hogy kevésbé legyél önbizalommal teli, mint ahogyan arra az elért eredményeid alapján érdemes lennél. Ugyanolyan jól látod sokszor a lehetőségeket, mint mások, de nehezen tudod ezeket a dolgokat úgy átadni, hogy másokat meggyőzz vele. Nagyon izgatott leszel, de ugyanakkor nagyon nehezen látod át a helyzetet!

Nyilas (November 22 – December 21)
Nagyon csúnyán megváltozhat az életed, ha most nem vagy elég óvatos, és nem figyelsz oda azokra a dolgokra, amik a legfontosabbak az életedben. Közel kell lenned azokhoz, akik szeretnek, és közel kell lenned azokhoz is, akik ártani akarnak neked. Ez utóbbira azért van szükség, hogy tisztában legyél a lehetőségeiddel és a határaiddal! Normál körülmények között nem lenne szükség arra, hogy megtegyél minden olyat, amire most rákényszerülhetsz.

Bak (December 22 – Január 19)
Kizárólag te vagy az, aki megtalálta a megoldást a családi vitákra, de ahogy általában, most sem fogadják el a véleményedet. Látásból már ismersz valakit, akit most behatóan meg kell ismerned, és rá kell hagyatkoznod, még akkor is, ha nem bízol meg benne tökéletesen. A sírás nem oldja meg a párkapcsolati problémáidat, és a megoldáshoz sem visz közelebb – nincs értelme ezzel töltened az egyébként is drága idődet!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
A hétvégén furcsa találkozóra készülsz, ahol csak kevesen lesznek, akik osztják a véleményedet bármilyen ügyben is. Megint csak a harmadik lettél a cégnél, ahol dolgozol, valamiért sosem tudsz előrébb jutni – még akkor sem, ha nem is tudsz arról, hogy bárkivel is versenyeznél. Megvár minden olyan tevékenység, amit elhalaszthatsz hétvégére. A hét elején nagyon fontos, hogy sokat pihenj, és megfelelően feltöltődve várd a munkanapokat.

Halak (Február 19 – Március 20)
Érdekes, és meghökkentő történeteket hallhatsz a héten, olyanoktól, akikkel korábban nem is szívesen álltál szóba, vagy ha tetetted, kerülted a társaságukat. Egy buliba leszel hivatalos, és meg kell állnod, hogy ne mondd el őszintén a véleményedet a vendégek egyikének. Közepesen leszel motivált, amikor egy nagy lehetőséget kínálnak fel számodra a munkahelyeden. Ne légy lusta, a karriered szempontjából borzasztóan fontos, hogy megálld a helyed!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (1)
Agi 2017-05-19 16:27:36
En megtudom csinalni! Koszonom a horoszkopot, ma van a szulinapom Majus 19 es jo volt olvasni amit irtal, megerositettel Anna. Koszonom