Heti horoszkóp május 21-től május 27-ig

2018. május 21.

Kihívásokkal közelít június, és az igazi nyár: nem lehet és nem is kell menekülni előlük. Inkább átgondoltan, nyugodtan nézzünk szembe az új dolgokkat - kérik ezen a héten a csillagok!

Heti horoszkóp május 21-től május 27-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Izgalmakkal teli időszak következik a Kosok életében. Komoly feladatok, utazások és rengeteg papírmunka vár rád. Az sem biztos, hogy a saját munkádat kell megoldanod, még az is lehet, hogy a testvérednek, vagy valamelyik közeli rokonodnak kell segítened. Ne akard lerázni, segíts neki, hiszen nem lustaságból kér segítséget! Sajnos emiatt a munka miatt a magánéletedre szinte nem is jut időd, de sebaj, a következő hosszú hétvége alatt majd bepótolod!

Bika (Április 20 – Május 20)
Egy ideje hanyagoltad a munkát, de most újra bele kell ásnod magad – a pénzről és annak megkereséséről fog szólni a következő néhány heted. A problémamentes családi kapcsolataid áthatják majd az életed, és ez a nyugodt időszak kitart egész nyáron, augusztus végéig nem számíthatsz családi konfliktusokra – hacsak ne te provokálod ki. Egy dologra nagyon figyelj oda: a munkád során ne lépd a szabályokat, ne szegd meg a törvényeket!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Évek óta ringatod magad abban a hitben, hogy a családban minden rendben. Ennek lassan vége és szembe fogsz kerülni valakivel, akivel egyáltalán nem értesz majd egyet. Mivel személyiségetek tökéletesen ellentétes és véleményetek sem lehetne messzebb egymásétól, ezért komoly családi vitákra számíthatsz. Próbálj meg minél többet takarékoskodni, mert a nyáron nem várt kiadásokra számíthatsz!

Rák (Június 21 – Július 22)
Ha úgy érzed, hogy megérdemelsz egy kis pihenőt, akkor nem jársz messze a valóságtól! Az elkövetkező hónapban lesz lehetőséged legalább egy hetet pihenéssel tölteni, de ne feledd, hogy elő kell készítened a pihenésedet és nem szabad csapot-papot hátrahagyva, a telefont kikapcsolva pihenni menni. Ha így tennél, a visszatérésed után hatalmas feladathalmot találnál az asztalodon! Vásárlásra ideálisnak látszik a szombati nap – szervezd össze barátnőidet és vegyétek a nyakatokba a várost!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Mivel egyre több emberrel kerülsz kapcsolatba, egyre többen beszélnek rólad, ami bizony negatív véleményeket is jelenthet. Ne feledd, hogy ellenfeleid, ha végképp nem találnak fogást rajtad, a külsődbe fognak belekötni. Ezért kicsivel több időt kellene szánnod magadra, légy makulátlan, ne találhassanak rajtad semmilyen kifogásolni valót. Fodrászt, kozmetikust, manikűröst és minden mást be kell vetned!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
A Szűzeknek is a munkába kell beleásniuk magukat május utolsó heteiben, de ennek komoly tétje lehet: karriered szempontjából nem lesz mellékes az elkövetkező néhány hét, ezért nem veheted félvállról a feladataidat! Anyagi biztonságodat veszélyeztetheti egy felelőtlen megtakarítás, amibe átgondolatlanul szálltál be – igyekezz minél hamarabb kiszállni belőle! Ha partnereddel összekülönbözöl egy komoly dologban, légy türelmes és várj – nyár közepére meggondolja majd magát!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Ne verd magad felesleges adósságokba! Bármennyire is csábítanak az üzletek portékái, nem kell a jól működő dolgaidat állandóan lecserélned! Június végéig egyre szerencsésebbnek érzed majd magad – különösen a számodra legfontosabb dolgokban! Figyelj oda az egészségedre és öltözködj az időjárásnak megfelelően! Légy óvatos a munkahelyeden, különösen a főnökeiddel – csütörtöktől egy befolyásos látogató lephet meg!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Rejtélyes és változásokat hozó hétnek nézhetnek elébe a Skorpiók. Szerdán légy óvatos és ügyelj minden olyan apróságra, ami később fontossá válhat! Kedvesed problémái és idegessége rád is átragadhat, ezért türelemmel és megértéssel viselkedj vele – nehéz időket él a családján belüli anyagi viták miatt! Egy dologra figyelj oda: csak neki adj tanácsot, nyilvánosan ne foglalj állást – ez az ő ügyük! A héten próbálj meg kevesebbet telefonálni, mert lassan a füledhez nő a készüléked!

Nyilas (November 22 – December 21)
A lehetőségek és kihívások hetei következhetnek a Nyilasoknak. Ha költözködésen gondolkodsz, talán mostanában jön el az ideje annak, hogy végleg elhatározd magad. Talán épp mostanában találod meg az ideális lakást. Az is előfordulhat, hogy családi állapotod is pozitív irányba változik és kedvesed végre rászánja magát egy fontos kérdés feltételére – amire már régóta vársz, és a válaszod is nagyon régóta készen áll.

Bak (December 22 – Január 19)
Heti és havi feladatlistát kell összeállítanod magadnak, különben nem fogsz boldogulni a nyakadba szakadt házimunkával. Igyekezz minél pontosabban betartani a munkahelyeden megváltozott szabályokat és nem kivívni új főnököd haragját. Hajlamos vagy pánikba esni a legkisebb egészségügyi problémáidtól is – ne félj elmenni orvoshoz, de előtte nézd meg, hogy elég vitaminhoz jut-e a szervezeted és ha nem, akkor igyekezz ezen változtatni!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
A tanulás sohasem okozott neked problémát, legfeljebb az időd lesz kevesebb az új ismeretek elsajátítására, de ne hanyagold el, mert a karriered múlhat rajta! Üljetek le otthon és beszéljétek át, hogy ki milyen házimunkában tud segíteni! Meglepő kéréssel fordulhat feléd partnered, de ne mondj azonnal nemet, ha új dolgokat szeretne kipróbálni! Új üzleti lehetőséggel kereshet meg egy barátnőd – légy óvatos és tapintatos, de semmiképp ne vágj bele!

Halak (Február 19 – Március 20)
A biztos családi háttér megteremtéséről, vagy megerősítéséről szólnak majd a következő heteid. Igyekezz minél nyugodtabb és biztosabb családi fészket teremteni, hiszen neked, vagy kedvesednek nagy szüksége lesz rá nemsokára. Furcsa akadályokkal nehezíthetik meg az életedet a hivatalok. Szüleid az odafigyelés és törődés elmaradására panaszkodhatnak, ami bizony igaz is, ezért próbálj többet foglalkozni velük!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Milyenek valójában a paranormális nyomozások?

Milyenek valójában a paranormális nyomozások?

Vannak helyzetek, amikor a hagyományos – rendőri – módszerek csődöt mondanak, nem csak a tévében, hanem a hétköznapokon is. Ilyenkor hívják segítségül a nyomozók a természetfelettit.
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: