Heti horoszkóp május 28-tól június 3-ig

2018. május 28.

Komoly feladatokra és kihívásokra számíthatunk az előttünk álló hetekben és hónapokban. A kitartó munka azonban most is meghozza a gyümölcsét! Nézd meg, mi várhat rád!

Heti horoszkóp május 28-tól június 3-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Az élmények folytatódnak, a hangulatod egyre jobb és egyre jobban szeretnél végre elutazni valahová, ahol kikapcsolódhatsz. Talán június végén lesz erre először lehetőséged, addig kemény munkával sok pénzt kereshetsz. Gyerekeidet ideje lenne rövidebb pórázon tartanod, mert mostanában túl nagy szabadságot engedélyezel nekik. Fontos számodra az intimitás, amit partnereddel most különösen kellemes hangulatban élhetsz át.

Bika (Április 20 – Május 20)
Anyagi gondjaid lehettek korábban, de talán most olyan hónapok következnek, amikor visszatérhet a munkába vetett hited és keményebben fogsz dolgozni, mint korábban bármikor. Kerüld a szélsőséges érzelemnyilvánításokat és igyekezz türelmesebb lenni a téged körülvevő szeretteiddel. Fordíts több figyelmet a szomszédaidra, akikkel kicsit elhidegültetek az utóbbi hónapokban.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Egy korábbi vendégségen elhangzott beszélgetés nem hagy nyugodni és hetek óta azon gondolkozol, hogy vajon megtörténhet-e az, ami a barátaiddal. Ha hagyod magad és nem teszel semmit az életed jobbá tétele érdekében, akkor biztosan! Ne fogadd el mások véleményét, most kivételesen menj a saját fejed után és senkire ne hallgass – kivéve talán a szüleidet, akik most jó tippeket adhatnak!

Rák (Június 21 – Július 22)
Megpróbálhatsz ellenállni a kísértésnek, de valószínűleg nem fog sikerülni! Egy régi kapcsolatodra emlékeztet valaki, akit nemrégiben ismertél meg és egyre közelebb érzed magadhoz. Döntsd el, hogy mit szeretnél, mert ha belebonyolódsz a dologba, azzal egy feneketlen kútba ugrasz! Hivatásodban törekedj a biztonságos megoldásokra, semmilyen kockázatot ne vállalj!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
A vágyaidat most végre valóra válthatod, különösen csütörtök után kedvező a csillagok állása az Oroszlánoknak. Igyekezz elkerülni a konfliktusokat a munkahelyeden, mert ezek megakadályozhatnak az örömöd teljes átélésében. Otthonodat ideje rendbe tenni, ne várd meg, hogy édesanyád újra nehezteljen rád emiatt! Sok aprósággal kell foglalkoznod, de ne ijedj meg a feladatoktól!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Ez a nyár nem az előrehaladásról fog szólni a karrieredben – igaz nem is a visszaesésről. Inkább valamiféle egy helyben topogás lesz jellemző rád és ez az unalmas, sokszor dühítő állapot átragad majd a mindennapjaidra is. Igyekezz az egyre kellemesebb időjárást kihasználva minél több szabadidős programot szervezni a családoddal és élvezni az együttlétet a szeretteiddel.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Az egyensúly megteremtéséről és fenntartásáról szól majd a nyár első hónapja a Mérlegeknek. Ez az egyensúly az élet minden területére igaz lesz és ha ügyes vagy, sokáig megmarad majd! Légy azonban óvatos, mert egy szeptemberben esedékes dolog miatt – amivel már most el kell kezdened foglalkozni – kellemetlenségeid lehetnek! Ha szeretsz kertészkedni, akkor szánj rá több időt és élvezd az ápolt kert látványát!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Rejtélyek és titkok vesznek körbe, talán még kedvesed előtt is vannak titkaid, amiket nem szívesen osztanál meg még vele sem. Nézz magadba és döntsd el mi a fontosabb: szerelmed, vagy a titkaid – a kettő együtt nem lesz hosszú életű! Óvakodj a nagy kiadásoktól és tegyél félre minél több pénzt, mert a következő hónapokban nagy szükséged lehet rá. Ne feledd: az alázat nem a gyengeség jele!

Nyilas (November 22 – December 21)
Emberi kapcsolataid mindig is jók voltak, értettél az emberek nyelvén. Most azonban komoly próbatétellel találhatod szembe magad és nagy dilemma lesz, hogy mit is csinálj! Ha egy folyosónak gondolod a kapcsolatodat valakivel, amin eljuthatsz valahonnan valahova, akkor azt kell majd látnod, hogy a folyosó mindkét végét lezárta valaki.

Bak (December 22 – Január 19)
Fürge és érzékeny leszel az előtted álló hetekben, ami különösen jó hatással lesz a karrieredre és a magánéletedre is. Egy dolog a fontos: figyelj az egészségedre és ne engedd, hogy az elfoglaltságaid miatt elhanyagold! Egy szerelő keserítheti meg az életedet a héten, aki egy megígért munkát nem akar megfelelően elvégezni és emiatt az otthonod teljes káoszra hasonlít.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Mintha egy akadálypályán kellene végigmenned és folyamatosan a hátad mögé kellene nézned, mert a csapattársaidban sem bízhatsz meg – talán így lehetne jellemezni azt, ami a munkahelyeden rád vár mostanában. Nem érdemes a lelkedre venni ezt, mert nem ezek a fontos dolgok, hanem azok, amik akkor várnak rád, amikor kilépsz a munkahelyed ajtaján.

Halak (Február 19 – Március 20)
Koncentrálj az igazán fontos dolgokra: család, gyerekek, szerelem, egészség és ne törődj az irigykedő munkatársaiddal, akik nem szeretnek boldognak látni, mert ez saját életük sikertelenségét erősíti meg bennük. Édes és kellemes éjszakákat tölthetsz egy partnereddel és ki tudja, talán végre tovább növekszik a családod hamarosan.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Milyenek valójában a paranormális nyomozások?

Milyenek valójában a paranormális nyomozások?

Vannak helyzetek, amikor a hagyományos – rendőri – módszerek csődöt mondanak, nem csak a tévében, hanem a hétköznapokon is. Ilyenkor hívják segítségül a nyomozók a természetfelettit.
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: