Heti horoszkóp május 7-től május 13-ig

2018. május 7.

Talán a hangulatunkat a tavasz is befolyásolja, de az előttünk álló héten a csillagok állása is kedvező lesz ahhoz, mindenki igazán jól érezhesse magát.

Heti horoszkóp május 7-től május 13-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Kevesen vannak, akik annyira szeretnének, mint kedvesed. Most mégis megharagudott rád, és oka is volt rá – a te viselkedésed miatt érzi magát nagyon rosszul Akármennyire is nehezedre esik, meg kell találnod a megfelelő alkalmat, amikor bocsánatot kérhetsz tőle! Az igazi ünnepek azok, amiket azzá teszel, így készülj a jövő heti alkalomra, aminek a szervezésében aktívan részt veszel! A munkahelyeden próbálj meg kicsit kevesebbet dolgozni!

Bika (Április 20 – Május 20)
Csak egyvalaki van, aki nyerhet, és egyre valószínűbb, hogy a munkahelyeden nem te leszel az, aki győztesen kerül ki abból a versengésből, ami nem tegnap kezdődött. Sajnos most nem lesz elég az, ahogyan eddig az ilyen dolgokat intézted. A szívedre hallgass akkor, amikor eldöntöd, hogy mit választasz a nyaralásod helyszínéül – és senki mástól ne fogadj el semmilyen tanácsot ebben a témában, még akkor is, mindenki csak jót akar!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Néha háromig sem tudsz már elszámolni a fáradtságtól, ilyenkor ne vágj bele olyan feladatokba, ahol könnyen hibázhatsz, ahol egy félrenézés hatalmas károkat tud okozni. Vannak bőségesen olyan feladataid, amikkel foglalkozhatsz ilyenkor is, nem kell kockáztatnod! A hétvége furcsán alakulhat számodra, de hallgass a kedvenc dalodra, és fogadd meg a tanácsot, ami szerepel benne! Több utazás áll előtted!

Rák (Június 21 – Július 22)
Senki sem lehet biztos abban, amit csinálni szeretnél, csak saját magad! Ha viszont te sem vagy biztos magadban, akkor segítségre van szükséged. Most olyan valakitől kaphatsz segítséget, akitől nem számítottál rá – fogadd meg a tanácsát, még akkor is, ha elsőre furcsának is tűnik. Egy családtagoddal rossz a viszonyod egy ideje, de most úgy tűnik, rendeződhet a kapcsolatotok, de ehhez neked is mindent meg kell tenned!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Anyagi téren ezen a héten nem tudsz sok jót csinálni, ezért inkább ne is foglalkozz anyagi ügyekkel, inkább csak arra összpontosíts, hogy lelkileg teljesen rendben legyél, és senki, vagy semmi ne tudjon kizökkenteni ebből az állapotodból! Kevesen lesznek, akik olyan vendégségbe invitálnak, mint barátnőd, aki most belead apait-anyait, és elhatározta, hogy mindenképpen felejthetetlen programot szervez a barátnőinek – semmiképpen ne hagyd ki!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Egy olyan csapathoz kellene csatlakoznod, amelyikkel nem tudsz azonosulni. Most nyeld le a békát, és vágj jó képet mindenhez, de közben dolgozz a saját B-terveden, és ne hagyd, hogy néhány apró jel eltántorítson a helyes iránytól! Furcsa a viszonyod saját magadhoz, most amikor alig van önbizalmad, van a legnagyobb szükséged rá! Szedd össze magad, pihenj rá alaposan, és mutasd meg a világnak, hogy ki is vagy valójában!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Semmi sem lehet annyira szép, mint a tavaszi ébredés, amikor a környezeted is zöldbe borul – kis késéssel most a te hangulatod is követi ezt, és egyre jobban érzed magad a bőrödben! Szerencsére kedvesed is hasonló cipőben jár, és együtt tudjátok élvezni a közös programokat, amikből egyre több van. A munkahelyeden meg kell hoznod egy döntést, amit nem szívesen teszel meg, de most nem szabad máson gondolkodnod, csak a saját érdekeiden!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Nem szabad annyira kritikusnak lenned saját magaddal szemben, mint amilyen az elmúlt hetekben voltál! Add meg az esélyt az embereknek arra, hogy megismerjenek, és senkinek ne hagyd, hogy lebeszéljen az eredeti tervedről! Többet kellene foglalkoznod a szüleiddel, mert megérdemelnének egy kicsivel több törődést! Már most kezd el szervezni a nyaralást, különben lemaradsz a jó lehetőségekről!

Nyilas (November 22 – December 21)
Egy dallal kezdődik majd minden, és a vége bármi lehet – ehhez csak arra van szükség, hogy nyitott legyél a világra, és elmenj egy buliba, ahova barátnőid invitálnak. Vigyél magaddal mindent, amitől jól érzed magad, és kapcsolódj ki, nem számít az sem, ha az egész hétvégén csak erről szól! Az egészségeddel többet kell foglalkoznod, meg kell találnod a módját annak, hogy többet mozogj, és aktívabban kapcsolódj ki!

Bak (December 22 – Január 19)
Kevés van már vissza ahhoz, hogy elérd a céljaidat, de azért még meg kell tenned néhány lépést a sikerig! Nézz magadba, és gondold át, kit is szeretsz igazán – persze magadnak is hazudhatsz, de ha valakinek nem érdemes, az saját magad. Nagyon fontos, hogy visszatalálj a helyes útra, és segíts azoknak, akik hozzád hasonlóan ezt az iránymutatást keresik. Egy régen látott barátnőd segíthet az önértékelésed helyreállításában!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Sokan vannak, akik irigykednek rád, akik szívesen cserélnének veled! De csak néhányan vannak, akik valóban szeretnek, és az egyiküket egy ideje nagyon elhanyagolod, ami nagyon rosszul esik neki! Próbáld megtalálni, hogy ki lehet az, és változtass a viselkedéseden! Hagyd abba a felelőtlen ígérgetést, és ne csak a munkádra koncentrálj, hanem az annál sokkal fontosabb magánéletedre is! Egyetlen lehetőséged van arra, hogy megtaláld életed párját, ne szúrd el!

Halak (Február 19 – Március 20)
Sosem késő megtalálni azt, aki igazán a barátod, és sosem késő megbocsájtani neki, ha úgy érzed, megbántottad valamivel! Próbálj úgy viselkedni, mint régebben, és meglátod, hamarosan mindenki ugyanúgy fog téged is szeretni, mint korábban! Ez persze egy alapos magadba nézést is feltételez, ehhez pedig időre van szükséged. Esetleg a hét közepén szakíts erre néhány órát, mert szerencsére megteheted majd, hiszen kisebb lesz a nyomás rajtad, mint egyébként. 

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: