Heti horoszkóp május 8-tól 14-ig

2017. május 8.

Május második hete – az időjáráshoz hasonlóan – elég szeszélyesen telik majd. Ezt csak komoly odafigyeléssel tudod majd a saját javadra fordítani, de mindenkinek mást és mást javasolnak a csillagok.

Heti horoszkóp május 8-tól 14-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
El kell döntened, hogy szereted-e azt, amit csinálsz, vagy sem. Ha úgy gondolod, hogy mást szívesebben csinálnál, akkor kezdj el foglalkozni azzal, hogy a váltást hogyan tudod a legegyszerűbben végrehajtani. Át kell írnod minden olyan helyen az elérhetőségeidet, ahonnan fontos lenne, hogy elérjenek. Találd meg kedvesed legbelsőbb vágyát, találd ki, mire vágyik igazán, és a közelgő évfordulótokra vedd meg neki!

Bika (Április 20 – Május 20)
Nem kell nagy dolgokra gondolnod akkor, amikor azt próbálod meg kideríteni, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem találod a helyed a környezetedben, vagy amikor azon töprengsz, miért kerülik a társaságodat egyre többen. Válaszolj mindenkinek, aki a munkáddal kapcsolatban kérdez, és ne titkolj semmit arról, hogy hogyan végzed a munkádat. Fent kell tartanod a látszatot a barátnőid előtt, még akkor is, ha nem minden zajlik a legjobban az életedben.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Ne beszélj butaságokat, ne mondj olyanokat, amiről te is tudod, hogy nem igazak! Ha folytatod ezt, akkor hamarosan mindenki rajtad fog nevetni, és senki sem fog komolyan venni. Kockázatos lehet, ha nem fogadod meg azokat a tanácsokat, amiket a tőled bölcsebb családtagjaidtól kapsz – még akkor is gondolkodj el azon, amit mások mondanak neked, ha egyébként semmi értelmét nem látod a tanácsaiknak, javaslataiknak!

Rák (Június 21 – Július 22)
Ha nem akar beindulni a vállalkozásod, akkor itt az ideje, hogy eldöntsd, hogy valóban jó irányba indultál-e! Lehet, hogy csak egy egészen kis dolgot kell megváltoztatnod, és miden a helyére kerülhet. De az is lehet, hogy az egész ötlet nem életképes – ilyenkor inkább gondolkodj el azon, hogy mit szeretnél inkább csinálni. Ne idegenkedj a változástól, hiszen az eddig csak jót hozott az életedben, és ha most teszed meg, akkor nagy esélyed van a sikerre.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Többen megírták már, hogy a titkok hogyan használhatók fel arra, hogy másokat sakkban tarts velük, de felejts el minden ilyen ötletet, semmi értelme ezen töprengened! Egy asztalhoz kell ülnöd olyanokkal, akiket ki nem állhatsz, de most nem tehetsz mást, egyébként téged fognak azzal vádolni, ami valójában nem a te hibád. Vásárolj meg valamit, amit már régóta szeretnél, de képtelen vagy eldönteni, hogy megengedheted-e magadnak.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Sok dolgot kaptál már attól a barátnődtől, aki most a segítségedre szorul! Nem hagyhatod cserben, nem teheted meg, hogy nem segítesz neki! Most szerencsére te vagy olyan helyzetben, hogy segíthetsz másokon, és ez akkor is jó érzés lesz, ha most terhesnek is tűnik! Ne foglalkozz a hét vége felé előkerülő rokonokkal, akik ugyanazt szeretnék megint, amit mindig is, de most eljött az ideje, hogy nemet mondj!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Minden további részlet megosztása a barátnőiddel, már felesleges, ezért inkább maradj csendben, és hallgass meg másokat! A hét végén végre jó kedved lesz, végre őszintén fogsz tudni mosolyogni azokra az emberekre, akiknek a legfontosabb vagy! Nem indulj el hosszabb útra autóval, mert műszaki problémáid lehetnek az úton – olyanokkal, amiket nem fogsz tudni megoldani, inkább vidd el az autódat szervizbe, és javíttasd meg!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Amíg mások képesek szabadon elengedni magukat, addig te egyre kevésbé tudsz őszintén örülni. Hiába próbálsz meg kikapcsolódni, hiába próbálsz meg szórakozni, nem hagy nyugodni valami olyan probléma, amire egyelőre nem látsz semmilyen megoldást. Nem mondhatsz el egy félelmedet senkinek, mert akire tartozik, azzal szemben ezt nem teheted meg, akire nem tartozik, az pedig nem akar meghallgatni, mások véleményére pedig nem vagy kíváncsi.

Nyilas (November 22 – December 21)
Te magad sem lehetsz tisztában azzal, hogy mit gondolnak rólad mások, különösen a munkahelyi ellenfeleid, adott esetben ellenségeid. Valószínű, hogy a múltban történt dolgok akkor sem befolyásolnák az életedet, ha azokról mindenki tudna, de azért légy óvatos, és próbáld meg elrejteni azokat a titkokat, amikre ma már nem vagy büszke. Szükségszerű, hogy olyanokkal kell találkoznod, akik át akarnak verni – ezért légy óvatos minden üzleti döntéseddel!

Bak (December 22 – Január 19)
Különösen vicces az, ahogyan megpróbálnak ártani neked azok, akiknek sokkal több vaj van a fülük mögött, mint neked! Nevess rajtuk, ennél többen nem tehetsz és nem is érdemes! Szakmailag próbálnak meg kikezdeni néhányan, de a hét végére el kell ismerniük, hogy nem találnak rajtad fogást. Nem igazán van megoldás a családi vitákra, neked kell választanod, hogy a hétvégén kinek a meghívását fogadod el.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Még mindig nem látod a fától az erdőt? Még mindig azt hiszed, hogy csak neked lehet igazad? Ülj le néhány percre, és gondolkodj el a viselkedéseden! Nem azokkal kell összerúgnod a port, akikkel most teszed, éppen ellenkezőleg, pont őket kell a saját oldaladra állítanod! Ha ezt nem veszed észre, akkor a vesztedbe rohanhatsz, de ehhez arra is szükség van, hogy hajlandó légy arra, hogy beismerd a hibáidat, a gyengeségeidet.

Halak (Február 19 – Március 20)
Nem teljesen igaz az, amit a főnököd neked mond, különösen nem az a része, ami rád vonatkozik! Nem kell túl gyanakvónak lenned ahhoz, hogy észrevedd, nem veled van probléma! Lelkileg elég rossz állapotban vagy, de azzal, hogy a testedet elhanyagolod, nem fogod megtalálni a megoldást semmire! Élvezd a pihenést, vegyél ki egy napot, és csatangolj a városban, kényeztesd magad, és meglátod, sokkal jobban fogod érezni magad!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: