Heti horoszkóp március 12-től március 18-ig

2018. március 12.

A hosszú hétvége meglebbenti a tavaszi, a megújulás szellőjét, és a különös hét különös eseményeket is hozhat. Nézd meg, mit tartogatnak számodra a csillagok!

Heti horoszkóp március 12-től március 18-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Lassan, nagyon lassan haladnak előre az ügyeid, és nem igen van esély a változásra, különösen márciusban nem kedveznek a csillagok. Ennek ellenére nem szabad elveszítened a lelkesedésedet, és meg kell őrizned a hidegvéredet minden szituációban! Légy őszinte másokkal, és meglátod, hamarabb eléred a terveidet, mintha állandóan azon törnéd a fejed, hogy kinek mit mondj! Légy kemény a családi vitákban!

Bika (Április 20 – Május 20)
Talán már te sem vagy teljesen tisztában azzal, hogy miket is vállaltál el erre a hétre! Nézd át a jegyzeteidet, és rakj rendet a fejedben is! Ha meg szeretnél valamit tanulni, de semmiképpen sem tudod elkezdeni, akkor keress valakit, akivel közösen elkezdhetitek a tanulást! Légy előrelátó, akard a változást, különben semmi sem fog történni veled! A csend néha megoldja a problémákat – ha kell, meditálj néhány percet minden nap!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Senki, és semmi nem fogja helyetted eldönteni, hogy mire vágysz, hogy mit szeretnél – ez csak a te döntésed lehet! Állj a sarkadra végre, és dönts – akkor is, ha nehezedre esik! Meglátod, sokkal jobb lesz utána minden! Ha egy magnószalaghoz hasonlítod az életed, akkor ideje visszatekerni egy jelentős részt, és elölről kezdeni, mert úgy tűnik, hogy elég rossz minőségű a felvétel, amit hallgatsz, és ezen javítani kell!

Rák (Június 21 – Július 22)
Köszönts mindenkit illendő módon, amikor egy buliba megérkezel. A héten lesz rá alkalmad bőven, de meg kell tanulnod türelmesnek lenni, és átgondoltan társalogni mindenkivel. Légy óvatos, és ne igyál túl sokat, ne hagyd, hogy rossz kép alakuljon ki rólad másokban! Talán a mostani hétvége az egyetlen a közeljövőben, amikor azt csinálhatod, amit igazán szeretsz. Használd ki az alkalmat, mert mostantól sok munka vár rád!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Mindegy, hogy mivel foglalkozol, mindegy, hogy kivel töltöd az idődet, a lényeg az, hogy érezd jól magad a bőrödben! Ha kell, lépj ki a mostani világodból, s menekülj el valakivel, akit talán csak most ismertél meg. Ne légy felelőtlen, de most kiengedhetsz egy kicsit, mert a csillagok kedveznek az új ismeretségeknek! Egy barátnőd segítséget kér tőled – vedd nagyon komolyan, és azonnal segíts neki, mert nagy bajba kerülhet.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Egy örökkévalóságnak tűnhet, mire megérkezik a segítség, és kimentenek a szorult helyzetedből. Meg kell állapodnod valakivel, de egyéb problémák nehezítik az életedet. El kell intézned, de nincs rá időd, ezért egy barátodat kell megkérned – mindenképpen olyan valakit válassz, akiben maradéktalanul megbízol. Nem lesz szükséged senki másra, csak arra, akit valóban szeretsz – menjetek el a hosszú hétvégén, és pihenjetek kettesben!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Sosem lehet tudni, hogy ki toppan be váratlanul, ezért mindig légy készen arra, hogy vendégeket fogadj! Ha kell, tarts otthon finomságokat, amivel bárkit meg tudsz kínálni! A héten különösen nagy az esély ilyen látogatásokra. Nem szabad elfeledkezned egy közelgő ünnepről sem – hagyd el a közhelyeket, idén keress valami igazán meglepő, valami igazán személyes ajándékot, amitől garantáltan leesik mindenkinek az álla!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Mindig van egy utolsó utáni pillanat, mindig van egy megoldás, de egyre kevésbé érzed magad képesnek arra, hogy változtass. Egy reggeli eszmélés után komolyan aggódni kezdesz amiatt, hogy egyáltalán alkalmas vagy-e bármire is. Hiába próbálod magad meggyőzni, nem sikerül – érdemes lenne segítséget kérned valakitől, de nincs ötleted, hogy kit is keress meg! A lehetősége száma nagy, de nehezen bízol meg bárkiben is.

Nyilas (November 22 – December 21)
Nincs szükséged tanácsokra, gondoskodsz magadról – így gondolod, de a valóság sajnos nagyon más. Van néhány olyan szabály, amit be kell tartanod, ha meg szeretnél változni, ha meg szeretnéd tartani a barátaidat. Rád kell, hogy bízzanak egy titkot, amit nem szeretnél hallani, ami jobban szeretnél, ha nem is hallottál volna. Most már nincs mit tenni, meg kell őrizned a titkot, különben nagyon sok embernek okozol majd kellemetlenségeket!

Bak (December 22 – Január 19)
Alig néhány lépés választ el attól, hogy kellemesen pihenj, hogy jól érezd magad a hosszú hétvégén. Nézz körül, és tedd meg a pár lépést, akkor is, ha kellemetlennek érzed elsőre! A kedveseddel jól kijöttök, de van egy téma, amit nem szeret egyikőtök sem megemlíteni. Ideje lenne pontot tenni a végére, hiszen a céljaitok nincsenek túl távol egymástól, és nem különbözik sokban a véleményetek. Adj egy esélyt magatoknak, ne légy kőszívű!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Úgy érzed, hogy megtaláltad életed párját, de a valóságban nem vagy boldog. Valaki, aki sokat veszíthet a helyzeten, megkeres majd, de nem ismered fel elsőre a lehetőséget! Ki kell ugrasztanod a nyulat a bokorból, de egyre nehezebb dolgod van, akivel korábban bármit el tudtál volna intézni, az mára teljesen közömbös lett veled szemben, de ha eleget gondolkozol, megtalálod a módját annak, hogy újra felhívd magadra a figyelmet!

Halak (Február 19 – Március 20)
Az első benyomás nagyon fontos, ezért a héten légy mindig tökéletes, add a legjobb formádat! Ehhez nincs sokkal több dolgod, csak hagyj magadnak elég időt a felkészülésre! Ne hagyj ott senkit, ahol bajba kerülhet, figyelj oda minél jobban arra, hogy az embereknek jót tegyél! Ha van egy fontos kérdésed, tedd fel mindenkinek, akitől választ vársz! Ne kényeztesd el kedvesed túlságosan, hagyd, hogy meg kelljen küzdenie bizonyos dolgokért!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Milyenek valójában a paranormális nyomozások?

Milyenek valójában a paranormális nyomozások?

Vannak helyzetek, amikor a hagyományos – rendőri – módszerek csődöt mondanak, nem csak a tévében, hanem a hétköznapokon is. Ilyenkor hívják segítségül a nyomozók a természetfelettit.
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: