Heti horoszkóp március 14-től 20-ig

2016. március 14.

Türelem, türelem, és még több türelem - ezek legyenek jelszavaink ezen a rövid héten! A fontos döntésekkel várjuk meg március végét, most nincs szükség rá, hogy nagy dolgokba vágjunk bele - üzenik a csillagok!

Heti horoszkóp március 14-től 20-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
A következő hetekben tele leszel energiával és vállalkozó kedvvel. Fortuna is melléd szegődhet, ezért hamarosan érdemes lesz új projektekbe, ötletekbe belevágnod. Két tanácsot azonban mindenképpen érdemes megfontolnod. Azok az ötletek, amelyek elbuknak, nem véletlenül buknak el. Valamint áprilistól még jobb lehetőségeid lehetnek, mint ezen a héten.

Bika (Április 20 – Május 20)
A következő hetekben pihenj és meditálj! Habár energiaszinted alacsony, spirituális és tervező oldalad szárnyalhat. A hét elején ne próbálj a munkáddal foglalkozni, nincs szükség rá, hogy otthon is dolgozz, és a hét második felében is koncentrálj barátaid és családtagjaid problémáinak megoldására. Csütörtök reggel egy remek befektetési lehetőség adódhat számodra.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Egy régi vágyad válhat valóra a következő hetekben, amely valószínűleg szerelemmel és párkapcsolattal van összefüggésben. Lehetséges, hogy egy korábbi partnered tér vissza az életedbe, aki újra elcsavarhatja a fejedet. Szerdán nagyobb kihívással szembesülhetsz a munkahelyeden. Csütörtökön legyél elővigyázatos, a hétvégén pedig ne keresd a függetlenséget!

Rák (Június 21 – Július 22)
Az elmúlt időszakban munkahelyeden főködeid is felfigyelhettek teljesítményedre, ezért ezen a héten igyekezz nekik még többet és jobbat mutatni! Keresd az új lehetőségeket és kihívásokat, és ne ijedj meg a felelősségtől! Azonban legyél elővigyázatos: főnökeid elismerése irigyeket szülhet. A legjobb ötleteket most a múltból merítheted!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Az előtted álló hetek tanulás és utazás szempontjából lehetnek meghatározóak. Kreatív oldaladat végre nagyobb közösség ismerheti meg. Azonban nem ez a hét a legmegfelelőbb, hogy új dolgokba, projektekbe vágj bele, különösen szerelmi téren. Figyelj oda az egészségedre, és igyekezz minél több időt a szabadban tölteni! Hétvégén románc a láthatáron.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
A következő hetekben változásokra számíthatsz az életedben. Ez lehet egy nagyobb, jelentős változás, de lehet, hogy csak egy apróbb, amelynek hatását csak a jövőben fogod megérezni. Ez a hét nagyon szerencsés lehet számodra, azonban a nagyobb döntéseket ne siesd el, mert március 28 után sokkal jobb lehetőségeid is adódhatnak majd.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
A következő négy hétben fontos, életedet befolyásoló lehetőségekkel nézhetsz szembe, főleg szerelmi és párkapcsolati téren. A lehető legrosszabb esetben is nyerhetsz, méghozzá önállóságot és függetlenséget. Ahhoz, hogy a lehető legjobb döntést tudd hozni, igyekezd életedet másik perspektívából szemlélni. És ne hozz fontos döntést március 28 előtt!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Az előtted álló hetekben munkahelyeden szerencsés időszakot élhetsz át. Egyre több és jelentősebb feladatod bízhatnak rád, amelyet anyagilag is honorálhatnak. Akármi is történik ebben az időszakban, megváltoztathatja életed alakulását. Használd ki ezt a szerencsés időszakot életed megfelelő irányba terelésére! Szerdán pénzügyi szerencse érhet!

Nyilas (November 22 – December 21)
A következő hónap a lehető legszerencsésebb időszaka lehet életednek. Lehet, hogy már ezen a héten egy nagyobb változást tapasztalhatsz. Azonban ha eddig is jó úton jártál, csak apróbb eltolódásokat tapasztalhatsz életedben. Párkapcsolatod is jól alakulhat, azonban március 28-ig kerüld a fontosabb, ezzel kapcsolatos döntéseket!

Bak (December 22 – Január 19)
Az előtted álló hetekben szerencsés napokra számíthatsz. Ez remek időszak lehet az ingatlanvásárlásra, a gyermekvállalásra, vagy vállalkozásod kiterjesztésére. A fontos döntéseket azonban gondold át, és inkább a múlthoz kapcsolódót válaszd! Ez a hét jelentősen befolyásolhatja jövőbeli anyagi helyzetedet, ezért kerüld a kockázatokat!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Az előtted álló hetekben kissé összezavarodhatsz. Közeli barátaid nagyobb lépésekre szánhatják el magukat és új lehetőségeket kaphatnak az élettől. Azonban körülötted nem történik most semmi, ami elbizonytalaníthat, hogy a helyes úton jársz-e. Ne aggódj, a te szerencsés időszakod nyár elejére várható. Most azonban tarts ki a már meglévő ügyeid mellett, mert az újak csak bajt hozhatnak.

Halak (Február 19 – Március 20)
Érzékenyebb leszel ezen a héten, miközben sokat is kell tanulnod. Meg kell hoznod bizonyos döntéseket is, de ne aggódj, jól látod a fényt az alagút végén. Fontos változások várhatnak a karrieredben is, de mindennel várj március 28-ig! Légy türelmes - a szerelemben is. Ne kapkodj, kitartásod hozza majd meg a gyümölcsét.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: