Heti horoszkóp március 20-tól 26-ig

2017. március 20.

Kulcskérdés lehet a héten, hogy megtaláld a boldogságot, hogy rendben legyél önmagaddal. Ebben sok dolog segíthet, de saját magadat csak te ismerheted, csak te tudhatod, hogy rád mi van a legjobb hatással.

Heti horoszkóp március 20-tól 26-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Hiába a sok szervezés, nem lesz lehetőséged arra, hogy bizonyíts azok előtt, akiket már régóta szerettél volna megtalálni. Titokzatos és félelemkeltő helyekre jutsz el, de mivel önként kerültél oda, ezért nem sok lehetőséged van a panaszkodásra. Amit találni fogsz, az minden képzeletedet felülmúlja majd, és napokig nem fogsz tudni szabadulni az átélt rémtörténetektől. Persze egy nagy váltásra bármikor van esély.

Bika (Április 20 – Május 20)
Sokszor nem érted meg a környezeted, sokszor úgy érzed, nem egy nyelvet beszéltek. Ne csüggedj, erre is van megoldás, ezt is bármikor meg lehet változtatni! Ha valami elromlik, ne csüggedj, egészen biztosan találsz majd más megoldást, amivel csak nagyon kis fennakadásokat okozva meg fogod oldani a nehézségeket. Egy mosollyal nagy dolgokat tudsz elérni, nem kell mindig ragaszkodni a betű szerint leírtakhoz.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Ne várakoztass meg olyanokat, akik nem érdemlik meg! Légy pontos, ezen a héten különösen ügyelj erre, és ne késs el sehonnan! Most még nem látod, de ennek a későbbi életedre komoly hatása lesz! Ne hívj fel olyanokat, akikről tudod, hogy nem szívesen beszélnek veled, és csak bizonyos élethelyzetekben van szükségetek egymásra! Van egy barátnőd, akinek komoly nehézségei vannak, és számít a segítségedre.

Rák (Június 21 – Július 22)
Óvatosan közlekedj a héten, mert a veszélyes helyzetek egy pillanat alatt kialakulhatnak! Ne is gondolj arra, hogy valaki szándékosan akar ártani neked, de azért légy óvatos! Furcsa helyre vet a sors a hétvégén, ahol csodálatos élményekben lesz részed. A családi kapcsolatokat ne telefonon próbáld ápolni, inkább látogassatok el kedveseddel a rokonokhoz! Ami nem a te feladatod, azzal ne foglalkozz, azt nem neked kell megoldanod!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Szeretnél sokat utazni, szeretnél minél több országot meglátogatni, minél több embert megismerni. Erre most talán lesz alkalmad akkor is, amikor a munkád ezt nem támogatja. A munkahelyeden furcsa dolgokat hallasz majd, amikből később bonyodalmaid lehetnek, de ha mindenről időben beszámolsz, akkor nem lesz gond! Légy őszinte a főnököddel, és mondj el neki mindent, amiről csak tudomásod van!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Talán valaki olyannal kellene az idődet töltened, aki jobban megfelel az elvárásaidnak, mint valaki olyannal, aki ennek pont az ellenkezőjét bizonyítja napról-napra. Furcsa és komikus helyzeteket okozhat az, ha nem vagy megfelelően felkészülve egy sporteseményre, ezért olvass utána, nézd meg a szabályokat, és tájékozódj a legfontosabbakról! Manapság már máshogyan gondolkodsz előző kapcsolatodról, és nyugodtan találkozzatok, ha te is szeretnéd!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Átverés, és intrika – ebből bőven kapsz majd a héten, ezért keménynek kell lenned, olyannak, amilyennek a külvilág is lát, de most lelkileg is készen kell állnod bármire! A különös telefonhívásokat úgy kell kezelned, mintha téves hívások lennének, és ilyenkor nem is lesz problémád miattuk. Péntek este semmiképpen ne zárkózz be a lakásba, szervezz magadnak egy igazán jó estét! Olyan helyre menjetek, ahol végre ehetsz egy igazán jót!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Technikai problémák miatt nem kapsz meg valamit, amit már nagyon szerettél volna a magadénak tudni. Légy türelemmel, mert a késés csak átmeneti, és idővel mindenre megkapod a választ! Hallgass meg mindenkit, aki tanácsot adhat, és ne egyvalaki véleményére alapozz, amikor döntést hozol egy nagyon fontos kérdésben! Ne feledd, hogy csak magadban bízhatsz, senki más nem lesz képes arra, hogy helyetted döntsön!

Nyilas (November 22 – December 21)
Csinos, és ápolt vagy, de ezért sokat is teszel, aminek megvan az eredménye, hiszen sokan irigyek is rád emiatt. Nézz mindig előre, nézz mindig a szemébe azoknak, akikkel beszélsz! Ez nagyon fontos lehet akkor, amikor szeretnél megkapni egy állást. A régmúltban történt valami, amit még mostanra sem tudtál feldolgozni, de most újra fontossá válik. Meg kell tanulnod megbocsájtani, de nem semmiképpen sem szabad mindenkivel szemben alkalmaznod!

Bak (December 22 – Január 19)
Faggatózással nem jutsz sokra, inkább válassz más taktikát, ha valamit meg akarsz tudni egy közeli barátodról, aki talán többet is jelent a számodra! Meg kell találnod azokat az embereket, akik a kedvesedet a legkönnyebben tudják befolyásolni, és a segítségüket kell kérned! Ha egy képről kell véleményt mondanod, akkor nézz meg minden részletet, vizsgálj meg mindent alaposan, még akkor is, ha elsőre egyértelműnek is látszik minden!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Egy sötét, de nem félelmetes helyen találkozol valakivel, akivel kínos beszélgetés vár rátok, de a helyszín lesz segítségedre a helyzet megoldásában. Dühös vagy, és sötét gondolataid is lehetnek a jövődet illetően, de ha sikerül átmentened a tudásodat, akkor könnyebben megtalálod majd a megoldást. Nem szabad azért dühösnek lenned valakire, mert az nem tud valamiről, inkább azon gondolkodj el, hogy miért nem tudja!

Halak (Február 19 – Március 20)
A bosszú nem lehet megoldás a problémáidra, nem leszel tőle boldogabb, de ellenségeket könnyen szerezhetsz! Ne feledd, hogy nincs szükséged rá, hogy megtaláld az emberek legfájóbb pontjait! Csak a saját boldogságod legyen a fontos, és ne arra koncentrálj, hogy másokat hogyan tehetsz boldogtalanná! Egy kiadós séta is segíthet a gondolataid rendezésében, de ha teheted, akkor ne egyedül indulj el, hanem kedveseddel!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: